Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal esat susidūrę su GAP grąžinimu . Jie nemato, kad prekė būtų sugrįžusi, nors jau mėnuo praėjo, prašo tracing number . Bet tokiu neturiu , kai pašte tik paima siuntinį unsure.gifKą rašyti vietoje jo? . Label numeris netinka unsure.gif

Man irgi taip rašė, parašiau, kad mūsų paštas jokio numerio nedavė  tiesiog pasiėmė siuntinį ir tiek, nes neregistruotas. Paskui gavau žinutę, kad rado mano siuntinį ir grąžina pinigus. 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 12 15, 15:19)
Man irgi taip rašė, parašiau, kad mūsų paštas jokio numerio nedavė  tiesiog pasiėmė siuntinį ir tiek, nes neregistruotas. Paskui gavau žinutę, kad rado mano siuntinį ir grąžina pinigus. </p>

ech po visų šitų grąžinimo pakeitimų labai atmušė motyvaciją pirkti iš gap ir bananarepublic... verysad.gif
neregistruotu - rizika, registruotu -brangu... bet supranta, per daug gerai buvo.
Atsakyti
Gal yra koks galiojantis knygos.lt nuolaidos kodas?🤔
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 15, 08:42)
Gal kas Vilniuje prijungtų mane prie vynų pirkimo?smile.gif
Būčiau labai labai dėkinga:)

ir as noreciau prisijungti prie vynu pirkimu VLN - 4 vnt 4u.gif
Atsakyti
Priminkite kaip ten su tais booking kodais. Pamenu dalinotes. Planuoju greitu metu uzsakineti viesbuti. Lyg su kodu galima buvo gauti nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2018 12 15, 18:33)
kaip ten su tais booking kodais. Pamenu dalinotes.

https://www.supermam...?...4750&st=288
Atsakyti
Gal turit per daug uzsipirkusios Biodermos rozinio micelinio vandens ?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2018 12 15, 14:20)
atsiųskit kas nors pakvietimą į vynus, pabandysim smile.gif

ačiū jau gavau pakvietimą smile.gif
Atsakyti
Mergaites, is kur perkate riesutu sviesta? o gal kas turite “atliekama” ir galetu parduoti?

QUOTE(Ciquita @ 2018 12 15, 23:26)
Gal turit per daug uzsipirkusios Biodermos rozinio micelinio vandens ?

Mane taip pat domina 4u.gif
Arba is kur galima uzsakyti gera kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 16 gruodžio 2018 - 02:22
Merginos, prašau atsiųskite ir man pakvietimą į portugalvineyards 4u.gif pelicija @ gmail. com
Beje, o ten pastebėjau lyg ir nėra vynai suskirstyti į sausus, pusiau sausus ir pan. Jei norisi pusiau saldaus ir lengvo balto vyno - gal ką galite rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2018 12 16, 10:10)
Merginos, prašau atsiųskite ir man pakvietimą į portugalvineyards  4u.gif  pelicija @ gmail. com
Beje, o ten pastebėjau lyg ir nėra vynai suskirstyti į sausus, pusiau sausus ir pan. Jei norisi pusiau saldaus ir lengvo balto vyno - gal ką galite rekomenduoti?

Tai ko jūs ieškot:
https://www.portugal...1096200319.html
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 16, 10:21)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti