Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal galite rekomenduoti 6-7 m. vaikui įdomesnį/populiaresnį stalo žaidimą su kauliukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2018 12 13, 15:39)
Merginos, kaip Eshop skaičiuoja už siuntą, jei apjungiamos siuntos iš skirtinų šalių (GB ir PL)?  unsure.gif

Is Lenkijos pirkit per pirklenkijoje 4u.gif kainos bile kaip geros bigsmile.gif Chebra aisku savotiska, customer service toks simple biggrin.gif bet tikrai viskas su jais ok, pades, patars, parasys, issiaiskins, siuntinius sunkesnius net neprasomi ciups, nunes, sudes ir geros dienos palinkes ax.gif pirkau cia pora kartu tokiu sunkesniu daiktu, per eshopa buciau dvigubai suplojus unsure.gif ir jum atsiemimas jei nieko nepainioju, tai praktiskai ant kiemo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 gruodžio 2018 - 09:30
QUOTE(keistuole @ 2018 12 14, 10:08)
pasidalinkit savo išbandytais vynais, nieko aš juose nesuprantu blush2.gif

Kol kas mano šie mylimiausi. Ne per aitraus skonio, pakankamai sodrūs, nerūgštūs, gan lengvi

https://www.portugal.../...&results=24

https://www.portugal...1157210714.html
Atsakyti
Ir aš susigundžiau vynais. Pakvieskit mane kas nors į puslapį, dar nesu registruota smile.gif

Teisingai atsimenu, kad kaina kinta kas 12 vnt, nes viena dėžė yra 12 vnt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 14 gruodžio 2018 - 09:44
QUOTE(Lue @ 2018 12 13, 18:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72294744" data-time="1544697005"><div><p>Gal kas parduotuvej ciupinejot sias HM tympas? Ar jos labai plonos? Ar storesnio kilpinio trikotazo?

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www2.hm.com/en_us/productpage.0620208007.html'>https://www2.hm.com/en_us/productpage.0620208007.html</a></p></div></blockquote><p></p><p>Jersey - kilpinis audinys turėtų būti </p>

QUOTE(aijos @ 2018 12 13, 18:18)
Plonos vasarines timputes

4u.gif Kuria tiket biggrin.gif . Uzsisakiau bus matyt, kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 12 14, 10:38)
Ir aš susigundžiau vynais. Pakvieskit mane kas nors į puslapį, dar nesu registruota  smile.gif

Teisingai atsimenu, kad kaina kinta kas 12 vnt, nes viena dėžė yra 12 vnt?

Pakvietimo nebereikia, jau pažadėjo atsiųsti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 12 14, 10:17)
4u.gif Kuria tiket  biggrin.gif . Uzsisakiau bus matyt, kai gausiu smile.gif

Esu tokiu pripirkus, tai tos kur butent raso sturdy jersey su pukeliu viduj, tikrai ne vasarines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2018 12 14, 12:37)
Esu tokiu pripirkus, tai tos kur butent raso sturdy jersey su pukeliu viduj, tikrai ne vasarines  4u.gif

Tada super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 12 14, 08:27)
Is Lenkijos pirkit per pirklenkijoje 4u.gif kainos bile kaip geros bigsmile.gif  Chebra aisku savotiska, customer service toks simple biggrin.gif  bet tikrai viskas su jais ok, pades, patars, parasys, issiaiskins, siuntinius sunkesnius net neprasomi ciups, nunes, sudes ir geros dienos palinkes ax.gif pirkau cia pora kartu tokiu sunkesniu daiktu, per eshopa buciau dvigubai suplojus unsure.gif ir jum atsiemimas jei nieko nepainioju, tai praktiskai ant kiemo biggrin.gif

Aciu uz patarimą bigsmile.gif ateity būtinai pasinaudosiu 4u.gif einu aiskintis kur jie yra biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduokit, kur PL ieškoti dvigulės lovos ax.gif
Atsakyti

Ar kam teko grazinti preke is LT i amazona, kai buvo pirkta i uk adresa?Kaip viskas vyksta?

Pradžiai kreipkitės per chata, jeigu kažkas netenkina dėl jų kaltės. Paaiskinkite kad naudojatės persiuntimo paslaugomis,  už kurias papildomai mokėjote. Vieną kartą esu gavusi nuolaidą prekei, grąžino dalį pinigų. Kitą kartą išsiuntė dvi prekės. Aš jiems paaiškinau,  kad man reikėjo vieno, aš papildomai moku už persiuntimo, tai jie tiesiog už antrą prekę neėmė pinigų. 

Jeigu tiesiog prekė ne tokia kokios tikėjotės tikriausiai teks grąžinti už savo pinigus,  bet siūlyčiau vistiek kreiptis į juos, galbūt reikia pratęsti siuntimo terminą ar pan.

Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2018 12 14, 12:50)
Pradžiai kreipkitės per chata, jeigu kažkas netenkina dėl jų kaltės. Paaiskinkite kad naudojatės persiuntimo paslaugomis,  už kurias papildomai mokėjote. Vieną kartą esu gavusi nuolaidą prekei, grąžino dalį pinigų. Kitą kartą išsiuntė dvi prekės. Aš jiems paaiškinau,  kad man reikėjo vieno, aš papildomai moku už persiuntimo, tai jie tiesiog už antrą prekę neėmė pinigų. </p><p>Jeigu tiesiog prekė ne tokia kokios tikėjotės tikriausiai teks grąžinti už savo pinigus,  bet siūlyčiau vistiek kreiptis į juos, galbūt reikia pratęsti siuntimo terminą ar pan.</p>

Ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Attractive: 14 gruodžio 2018 - 12:46