Gal galite rekomenduoti 6-7 m. vaikui įdomesnį/populiaresnį žaidimą su stalo kauliukais?
Columbia Buga, M dydis 45.64 svaru... sakyciau kaina tikrai gera https://www.amazon.c...y...;th=1&psc=1
QUOTE(saulinge @ 2018 12 12, 00:34)
<p>Sveiki. Jusu pastas pilnas. Ar dar turit?</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lacoste23" data-cid="72292781" data-time="1544528334"><div><p>Sveikos,kol gavau pasikeite norai Gal kam reikia dovanai mikrofono Tzumi PopSolo Wireless Bluetooth Karaoke Microphone (Black),parduodu uz tiek mokejau </p></div></blockquote><p></p>
Parasiau jums
Gal kas zinote pigu.lt koduka
ar eos vis dar ant bangos?
kokį niekutį nupirkt 11metei?
kokį niekutį nupirkt 11metei?
QUOTE(Loram @ 2018 12 11, 23:31)
Dėl eos nepasakysiu, maniškė panašaus amžiaus, tai tikrai apsidžiaugtų gavus nagų laką, kailinį raktų pakabuką, kažką su žvyneliais kurie keičia spalva (pakabukas, užrašų knygelę).
QUOTE(D'esire @ 2018 12 12, 00:14)
Gal kas zinote pigu.lt koduka
as ka pastebejau tai jie po pietu apie 14.00 imeta oficialus tuos kodukus savo puslapyje
QUOTE(kriisti @ 2018 12 12, 07:40)
as ka pastebejau tai jie po pietu apie 14.00 imeta oficialus tuos kodukus savo puslapyje
Dekui, paseksiu
renku ASDA George Vilniuje.
siusciau tiesiai i LT. jei kas nors norite, prasom jungtis smile.gif
noreciau uzsakyti siandien.
Prie krepselio sumos prisidetu Taxes, kiekviena turetu paziureti, kiek prisikaiciuos jos krepseliui. siuntimas i LT 11,52EU dailtusi i norinciu jungtis skaiciu.
I AZ.
Turiu tokią kvailą situaciją - net ŠŠŠ.. verda
patarkite ką daryti : pirkau papuošalą Berrystone.lt internetu, netiko jis man, tada susitariau kad grąžinsiu. Pasakė adresą kur grąžinti ir išsiunčiau atgal (viskas Lietuvoje vyksta). PO mėnėsio su biškiu jokių pinigų nesulaukiau, o siunta grįžo atgal man, nes gavėjas jo nepasiėmė.
Pardavėjui parašiau kodėl grįšo man atgal. Atsakymas - mes negavome pranešimo iš pašto, kad yra siunta
Pašto iškoltinėje rašoma kad siuntos nepavyko pristatyti.
Ir toliau vėl tyla:) Tikriausiai jau turiu kreiptis į vartotojų teises.
patarkite ką daryti : pirkau papuošalą Berrystone.lt internetu, netiko jis man, tada susitariau kad grąžinsiu. Pasakė adresą kur grąžinti ir išsiunčiau atgal (viskas Lietuvoje vyksta). PO mėnėsio su biškiu jokių pinigų nesulaukiau, o siunta grįžo atgal man, nes gavėjas jo nepasiėmė.
Pardavėjui parašiau kodėl grįšo man atgal. Atsakymas - mes negavome pranešimo iš pašto, kad yra siunta
Pašto iškoltinėje rašoma kad siuntos nepavyko pristatyti.
Ir toliau vėl tyla:) Tikriausiai jau turiu kreiptis į vartotojų teises.