Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gavau pet24 kodą 10€. Bet kol kas neviesinsiu  nes nežinau, ar ne asmeninis. Jei kas irgi gavot, galime susiziureti, gal visiems tinkamas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 12 11, 17:11)
<p>Gavau pet24 kodą 10€. Bet kol kas neviesinsiu  nes nežinau, ar ne asmeninis. Jei kas irgi gavot, galime susiziureti, gal visiems tinkamas  biggrin.gif​ </p>

Jie nebuna asmeniniai mirksiukas.gif esu ne karta gavus ir dalinaus, ir pati pirkau
Atsakyti

unsure.gifas jiem skambinau , patikino kad jokiu galimybiu pirkti nera 🤔 gal galit placiau mirksiukas.gif

Prieš kurį laiką klausiau, atrašė, kad užsakinėt į Lenkijos adresą ir kompensuos, jei bus mokamas pristatymas iš Vokietijos į Lenkiją. 

Praeitą savaitę užsakinėjau iš amazon, pažiūrėjau paskyroj - lenkiškas adresas, tai juo ir užsakiau. Sumokėjau 6eur, tikiuosi, kad kompensuos, o aš sumokėsiu tik iš Lenkijos į Lt:)

Atsakyti

10€ nuolaida su kodu HMN8MY48 - tik www.pet24.lt, tik iki 12.13; Nuolaida galioja vienam apsipirkimui, perkant nuo 49€

Atsakyti
Merginos, kur ieskoti temos apie GAP? Konkreciai domina grazinimas i gap.eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 11, 18:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bbiitute" data-cid="72292956" data-time="1544541103"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaas jiem skambinau , patikino kad jokiu galimybiu pirkti nera 🤔 gal galit placiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prieš kurį laiką klausiau, atrašė, kad užsakinėt į Lenkijos adresą ir kompensuos, jei bus mokamas pristatymas iš Vokietijos į Lenkiją. </p><p>Praeitą savaitę užsakinėjau iš amazon, pažiūrėjau paskyroj - lenkiškas adresas, tai juo ir užsakiau. Sumokėjau 6eur, tikiuosi, kad kompensuos, o aš sumokėsiu tik iš Lenkijos į Lt:)</p>

Aciu 4u.gif Informuokit jeigu nesunku kaip baigesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 11, 17:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bbiitute" data-cid="72292956" data-time="1544541103"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaas jiem skambinau , patikino kad jokiu galimybiu pirkti nera 🤔 gal galit placiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prieš kurį laiką klausiau, atrašė, kad užsakinėt į Lenkijos adresą ir kompensuos, jei bus mokamas pristatymas iš Vokietijos į Lenkiją. </p><p>Praeitą savaitę užsakinėjau iš amazon, pažiūrėjau paskyroj - lenkiškas adresas, tai juo ir užsakiau. Sumokėjau 6eur, tikiuosi, kad kompensuos, o aš sumokėsiu tik iš Lenkijos į Lt:)</p>

Smagu, kai bent i Lenkija siuncia.
As kur pirkdavau- tik i Vokietijos adresus siuncia.
Tai nukreipiau dabar i pirkeu.lt
Bet pasirode, kad brangesnis pristatymas 🤔
Labai laukiu, kada vel ten veiks .
Atsakyti
Merginos kas pirkote is Easycosmetic.de
Neissiuncia mano uzsakymo tris dienas.nesuprantu kodel taip...
Atsakyti
Vilniuje renku uzsakyma is www.cocooncenter.co.uk .. Krepselius siusti i kluubnika@yahoo.com .
Atsakyti
Gal kas turite Varle.lt nuolaidu koda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 11 gruodžio 2018 - 21:53

Sveiki. Jusu pastas pilnas. Ar dar turit?

Sveikos,kol gavau pasikeite norai rolleyes.gifGal kam reikia dovanai mikrofono Tzumi PopSolo Wireless Bluetooth Karaoke Microphone (Black),parduodu uz tiek mokejau 4u.gif

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulinge: 11 gruodžio 2018 - 22:37