Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal kas planuoja iš sonnen apotheke pirkt/.?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 02, 19:39)
Apie Lietuvą, Druskininkuose nebuvau. Aš nesušalau nė karto. Tiesa Grand spa Lietuva jau senokai buvom, dabar visad į Aqua važiuojam. Mums tinka. Tai gal jūsų ir tikslesnis komentaras, bet mes po Aqua niekur nebenorim, nebent Flores pabandyti. Na aišku, be vaiko tai gal Vilnių rinkčiausi, bet vėlgi, viskas susiveda į pinigus.

Druskininkų Grand Spa ir Aqua net nėr ką lyginti. Kadangi buvau ir ten, ir ten, skirtumas akivaizdus ir viską pasako turimos žvaigždės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 02, 20:02)
O man labiau birstonas patinka. Ne toks kolukis kaip druskienykai.  ax.gif

Nu va kiek nuomonių. Aš buvau keletą kartų bet man nepatiko. Per daug ramybės. Man norisi į koncertą užsukti ir į restoraną vakare užeiti ir paslaugų kiekybė daug mažesnė Birštone. Druskininkuose vasarą karstomes One parke, dviračiais daug duodames. Birštone per ramu man rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 02 vasario 2017 - 20:17
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 02, 20:12)
Nu va kiek nuomonių. Aš buvau keletą kartų bet man nepatiko. Per daug ramybės. Man norisi į koncertą užsukti ir į restoraną vakare užeiti ir paslaugų kiekybė daug mažesnė. Birštone per ramu man  rolleyes.gif

Tai va, man Birstonas butent del tos ramybes ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 02, 21:02)
O man labiau birstonas patinka. Ne toks kolukis kaip druskienykai.  ax.gif

o ka birstone galetumet rekomenduoti su trimete dukryte vykstant? mes su vyru tik versmej esam buve, tai kazkaip sovietika... nelabai patiko....
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 21:28)
o ka birstone galetumet rekomenduoti su trimete dukryte vykstant? mes su vyru tik versmej esam buve, tai kazkaip sovietika... nelabai patiko....

Eglėje buvau - patiko smile.gif Nauja, modernu, maitinimas laaaabai gausus ir tikrai skanus!
Procedūros patiko, personalas dar tikrai nepavargęs ir neabejingas. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 02 vasario 2017 - 20:32
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 20:28)

Arba egle arba royal spa. Visada tik ten arba ten. Taip gera ir ramu. Ant nemuno kranto . Jega.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 02, 21:34)
Arba egle arba royal spa. Visada tik ten arba ten. Taip gera ir ramu. Ant nemuno kranto . Jega.

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 20:38)
aciu merginos  4u.gif

Mes esam kiek kitokie. Mes vezames dviracius paspirtukus ir keliaujam zygiuojam arba kazkur kazka dirbinejam. Man asmeniskai istrukus is sostines centro nereik nei restoranu nei koncertu. As labai pavargstu nuo viso to balagano aplinkui. Man reik tik ramybes. Tai va. Ten pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 21:28)

Druskininkai ismaisyti smile.gif sis Birstono labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
http://vytautasmineralspa.lt/
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 02 02, 20:52)
Druskininkai ismaisyti  smile.gif sis  Birstono labai patiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif
http://vytautasmineralspa.lt/

Sitame nebuvom. Jei sakot geras reik pabandyt koki savaitgali.
Atsakyti
100 metų nebuvau Birštone, niekur kitur nesinori, tik į Druskininkus. Reiks pabandyti. O vandens parkas kur nors yra? Nes mūsiškis tokio amžiaus, kad jam labai reikia kalniukų ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 02 vasario 2017 - 21:09