Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mes turėjom vėjaraupius be temperatūros.:)

Negalima su vėjaraupiais į polikliniką!
turi arba gydytojas į namus ateit, arba jei viskas aišku - suskirs gydymą telefonu

šiaip nebūna vėjaraupių be temperatūros, ypač jei daug bėrimo elementų. Būdinga, kad pradžioj atsiranda dėmelė, po to pasidaro mazgelis, paskui pūslelė, paskui ji trūksta ir užsideda šašelis. Beria bangom, prieš išberiant pakyla temperatūra.

Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2018 12 08, 19:40)
<p>Mes turėjom vėjaraupius be temperatūros.smile.gif

Jyms gydytoja nustate, kad tai vejaraupiai? Buvo atvaziavus i namus?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 19:17)
turi arba gydytojas į namus ateit, arba jei viskas aišku - suskirs gydymą telefonu

šiaip nebūna vėjaraupių be temperatūros, ypač jei daug bėrimo elementų. Būdinga, kad pradžioj atsiranda dėmelė, po to pasidaro mazgelis, paskui pūslelė, paskui ji trūksta ir užsideda šašelis. Beria bangom, prieš išberiant pakyla temperatūra.

Būna. Mano vaikui nebuvo. O išbertas buvo katastrofiškai. Ir ėjom su tais spuogais į polikliniką ir nieks nieko nesakė. Atvirkščiai liepė tučtuojau atvažiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 gruodžio 2018 - 21:35
Merginos, kas pirkot landsend kuprines? Kaip kokybė? Ten skaitau review, kad prastos labai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 08, 21:33)
Atvirkščiai liepė tučtuojau atvažiuot.

blink.gif infekcionistai išprotėtų biggrin.gif siaip ne del ligonio nerekomenduojama vaziuot i poliklinika, o dėl to kad tada ta infekcija yra platinama neprognozuojamai
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 20:17)

Iš kur jūs ištraukėt ,kad negalima ?Save gerbianti poliklinika turi spec patalpas.Aš paskambinau gydytojai ,ji iškart pasake ,kur nueiti .Kai atvykau iš ten paskambino jai ir ji atėjo į tą spec patalpą .Antra dukra kai susirgo leido nebevežti vaiko ,bet nedarbingumą jei norėjau gauti teko vienai važiuoti .Ir vėjaraupiai be temperatūrs tikrai būna .

QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 22:53)
blink.gif infekcionistai išprotėtų biggrin.gif siaip ne del ligonio nerekomenduojama vaziuot i poliklinika, o dėl to kad tada ta infekcija yra platinama neprognozuojamai

Nei vienas infekcionistas dar neišprotėjo dėl šito , 4u.gif Ir nei vienas vaikas neužsikrėtė .Visuose poliklinikose yra patalpos,kur vedama su įtariamom infekcinėm ligom ,ligoninėse ,net atskiras įėjimas yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 08 gruodžio 2018 - 22:14
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2018 12 08, 22:10)
Iš kur jūs ištraukėt ,kad negalima ?Save gerbianti poliklinika turi spec patalpas.Aš paskambinau gydytojai ,ji iškart pasake ,kur nueiti .Kai atvykau iš ten paskambino jai ir ji atėjo į tą spec patalpą .Antra dukra kai susirgo leido nebevežti vaiko ,bet nedarbingumą jei norėjau gauti teko vienai važiuoti .Ir vėjaraupiai be temperatūrs tikrai būna .
Nei vienas infekcionistas dar neišprotėjo , 4u.gif Ir neivienas vaikas neužsikrėtė .Visuose pooliklinikose yra patalpos su įtariamom infekcinėm ligom  ,ligoninėse ,net atskiras įėjimas yra  4u.gif

kuri čia poliklinika Vilniuj turi?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 23:13)
kuri čia poliklinika Vilniuj turi?

Šeškinė tikrai turi ,Santaruose yra net atskiras įėjimas .
Paprastai būna pirmam aukšte prie pat įėjimo 4u.gif Ir visos didžiosios tikrai turi ,su šeimos klinikom ten būna trigubų paskirčių patalpos ,tai garantuot negaliu
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2018 12 08, 23:10)
Iš kur jūs ištraukėt ,kad negalima ?Save gerbianti poliklinika turi spec patalpas.

Ir iejimas atskiras! Pvz Santariskese.
Ieina tevai, pranesa, kas su berimu, o tada ileidzia per kita lauko iejima i spec apziuros kabineta. Grieztai parasyta, kad negalima i bendra priemimo skyriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 gruodžio 2018 - 22:18
QUOTE(padraika22 @ 2018 12 08, 19:10)
Sveikos, mano keturmetis kogero pasigavo vejaraupius. Jo grupeje siuo metu siaucia si liga. Isbere sunaus pilva, niezti, bet temperaturos nera. Siandien pirma diena kai pamaciau spuogus. Ar gali buti, kad praeis be temperaturos? Kazkas is jusu gydesi spuogus almageliu. Ar ant nukasytu spuogu ji galima tepti? Kiek kartu per diena tepet? Pas daktare nueisim tik pirmadieni jei priims be talono

mano dukrai sergant vejaraupiais temperatūra net buvo nukritus iki 35.2, panikavau daugiau, nei būt užkilus, bet susiskambinau su daktare, sakė, gali būti tokia individuali reakcija. Nevažiavom niekur, nes kažkaip akivaizdu buvo kad vėjaraupiai, o priemonės tept gi aiškios.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 12 08, 12:45)
Vis planuoju išbandyt smile.gif gal ką gero esi bandžius drėkinančio iš čia? Pasausėjo veidas žiemą, teikia kažko, bet bijau, kad nekištų porų.
Parodyk drėkiklį, reikia man.

Aš sakyčiau gal šitas lengviausias.. Bandžius visus esu, pakaitaliodama. Na, nepasirodė man, kad jie kimštų poras unsure.gif.
Atsakyti
Sveiki, gal kas amazon.co.uk perka ir truksta iki nemokamo? Mano preke 14svaru beveik. Vilnius. Noreciau prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 08, 22:17)
Ir iejimas atskiras! Pvz Santariskese.

Santariškių šeimos centras neturi (net pasitiklinau)
O jei vaikų infekcinė ligoninė (vienintelė Vilniuje ir yra santariškėse) neturėtų izoliatoriaus - tai būtų mažų mažiausia keista
Atsakyti