Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

:angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 08 gruodžio 2018 - 12:44

gal kas nors kur nors mate kokia nors prikolną varlę? reikia priedo prie kalėdines dovanos biggrin.gif
Atsakyti

yra 9% nuolaida.

Laba diena, parašiau Jums zinute. Tik orie mano išsiustu nerodo. Ar gavote? 

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2018 12 08, 12:26)
Labai labai geras pylingas veidui yra El&So. Taip, kaina ne 15€, bet produktas  iš natūralių medžiagų, labai malonios tekstūros ir oda lieka tiesiog šilkinė. Pati naudoju, žinau. Ir apskritai, visi El&So produktai superiniai, kremai paakiams, veidui, baby butter'is, kuris dabartiniu sausu oru namie išsigelbėjimas rankoms, kūnui, kojoms...
Siunčia į Lietuvą 4u.gif.
P.S. beje, čia irgi lietuvių brandas, tik kad sertifikuota Londono laboratorijose ir gaminama Londone..
https://www.elandso.com/

Vis planuoju išbandyt smile.gif gal ką gero esi bandžius drėkinančio iš čia? Pasausėjo veidas žiemą, teikia kažko, bet bijau, kad nekištų porų.

QUOTE(JMD @ 2018 12 08, 13:24)
https://www.vz.lt/po...-i-laboratorija
Papildyta:
Dar yra The Ordinary. Irgi nekaštuoja milijonų. Man nelabai tiko, nes aš iki šiol naudojau tik labai švelnias priemones o šitie pakankamai intensyvūs. Bet vienas produktas - drėkiklis jis tikrai labai labai geras ir man ypač pritiko. Ir kaina jo vos 8€ ar kiek ten. Manai pvz tiko visos priemonės.

Parodyk drėkiklį, reikia man.
Atsakyti
norečiau crocs.eu papirkti, gal kas nori jungtis? nesurenku nemokamo siuntimo smile.gif
Vilnius, Pašilai
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2018 12 08, 12:35)
O kas jums tiko is Ordinary?
Man ju hialiuronas su kremu velesi. Kas patiko tai skvalenas ar kaip ten jis vadinasi smile.gif toks lengvas aliejukas nakciai.

Šis

vartotojo įkelta nuotrauka

O mamai liko šie, jos oda brandi, jai labai gerai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 gruodžio 2018 - 13:04
QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 12:43)
gal kas nors kur nors mate kokia nors prikolną varlę? reikia priedo prie kalėdines dovanos biggrin.gif

Varlė kuprinė pilna čiupa čiupsų tiktų?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 08, 14:01)
Šis

O mamai liko šie, jos oda brandi, jai labai gerai

Jo šis drėkiklis ir man tiko , o visi kiti serumai ne . Kažkokią kaip plėvę palieka ant veido , reservatrolis neįsigeria ilgai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 12 08, 13:18)
Varlė kuprinė pilna čiupa čiupsų tiktų?

biggrin.gif suaugusiam vyrui reikia smile.gif ir tokios neperbrangiausios, nes dovana ir taip kainavo nemazai:)
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 12 08, 13:19)
Jo šis drėkiklis ir man tiko , o visi kiti serumai ne . Kažkokią kaip plėvę palieka ant veido , reservatrolis neįsigeria ilgai ir t.t.

Man su jais viskas ok jokių nemalonių pojūčių, bet mane paskui tokiais pūlingais spuogais verčia. Pradžioj nesupratau, savaitę tepiau nieko, paskui tie spuogai. Ir vis daugiau. Tada ant žandų. Nebetepiau kaip ranka. O mamai nieko absol. Jai gerai. Sakė oda žymiai pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 08, 14:49)
norečiau crocs.eu papirkti, gal kas nori jungtis?  nesurenku nemokamo siuntimo smile.gif
Vilnius, Pašilai

Aš noriu jungtis. Reikia vyrui kaip tik tapkiu Kalėdom
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2018 12 08, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fitzy" data-cid="72289737" data-time="1544263063"><div><p>yra 9% nuolaida.</p></div></blockquote><p>Laba diena, parašiau Jums zinute. Tik orie mano išsiustu nerodo. Ar gavote? </p>

negavau
Atsakyti