Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 18:27)
kad zinokite manau cia jau ne pagarbos reikalas. Vakar vaziavau atsiimti siuntinuku, zmoniu , as nemoku pasakyti, gerai , kad buvau su vaikais, tai mane praleido, siaip reiketu kokia valanda laukti. Isivaizduokite, dabar gi visi , visi vaziuoja siuntiniu atsiimti, niekas nieko nepalieka, nes niekas daugiau ten neateis. Manau jie fiziskai nespeja bendrauti teefonu, nes mato apie 30 zmoniu kurie stovi ir laukia savo deziu.

labai tikiuosi, kad taip ir yra, tikrai nespeja.... Bet tikra maisalyne gavos su tuo jungimu. Dar taip nera buve, kad dali siuntu is Vilniaus nuveztu i Kauna, o dali paliktu.... Juk ir jiem aktualu kuo greiciau atsidalint ir skirstytis....
Atsakyti
Gal kas neseniai domėjotės HEXBUG vabaliukais? Geresne kaina?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 02, 15:00)
Mano batsiuvys neodinių netampo, nes dirbtinė oda nesitempia, o tampant plyšta.

Matyt ne visiems batsiuviams nesitempia ar plyšta... Kaip ir man kadaise buvo pasakė jei yra siūlė, ji truks... Batai senai spintoj stovėjo, kol nunešiau pas kita - jam siūlė netrukdė, nusijuokė kai užklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 15:37)
Gal kas Druskininkuose neseniai lankėtės? ax.gif
kas geriau - Spa Vilnius, Grand Spa, Europe Royale? gal ten kuris pasiremontavęs, atsinaujinęs? ax.gif senokai bebuvau ax.gif ačiū, jei pasidalinsit  4u.gif

Savaitgalį kaip tik iš ten. Myliu Druskininkus wub.gif
Priklausomai su kuo ir už kiek nori pailsėt, reikia rinktis skirtingus viešbučius.
Jei be vaikų, norisi pasilepinti, pasiprocedurinti, aš tik už SPA Vilnius.nuostabios procedūros, nuostabus maistas, kitur tikrai prasčiau, be to savaitgalį viešbučiams svečiams koncertai. Jei kambariai po remonto, viskas liuks, jei be remonto, gali pasirodyti, kad keturių žvaigždučių nevertas viešbutis, bet procedūros atperka smile.gif
Jei su vaikais- tada viešbučiai, sujungti su vandens parkais. Grand Spa sujungtas su trijų žvaigždžių viesbuciu Lietuva ir keturių žvaigždučių Druskininkų viešbučiu. Lietuvos maistas gan prastokai, bet kambariai paremontuoti, viskas normaliai. Grand Spa gydyklų paslaugos: masažai ir pan. man pasirodė prastesnės kokybės nei Spa Vilniuje.
Jei norisi daugiau vandens pramogų, reikia rinktis prie didžiausio aqua vandens parko esančio sujungtus su parku viešbučiuss: Aqua, Flores arba Europa royale.
Aqua nebuvau, bet atsiliepimai prastoki, Flores naujas ir bent iš išorės labai gražus, niekaip savaitgaliui laisvų vietų nerandu. Flores ir aqua privalumai tie, kad visą dieną galima laisvai į vandens parką pirmyn atgal vaikščioti. Europos viešbutis sujungtas su parku, bet 20 val. durys užsidaro, tad vandens parke uzsibuvus teks grįžti per lauką. aqua, Flores, Europa taip sujungtos su Druskininkų gydyklos, tai galima ir į procedūras nueiti. Bet... Jos gydomojo poveikio. Nebus tikrai tokio komforto kaip pvz. Spa Vilniuje.
Taigi žiemą renkuosi tik su vandens parkais sujungtus viešbučius, jei važiuoju su vaiku. Jei be vaikų - į SPA Vilnių, pasilepinti.
O šiaip tema apie Druskininkus: http://www.supermama...?...18649&st=40
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 02 vasario 2017 - 18:22
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 18:08)
Ar gal kam dar taip nutiko su Kauno pristatymu? ar cia tik man dali siuntu atvezt tesugebejo.....

Turbut netilpo, nes nerealus kiekiai siuntiniu. Jie vien krove viska apie valanda
Atsakyti
Panos, kur galandate Vilniuje keramikinius peilius. Prasau isduot paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 02, 19:18)
Savaitgalį kaip tik iš ten. Myliu Druskininkus  wub.gif
Priklausomai su kuo ir už kiek nori pailsėt, reikia rinktis skirtingus viešbučius.
Jei be vaikų, norisi pasilepinti, pasiprocedurinti, aš tik už SPA Vilnius.nuostabios procedūros, nuostabus maistas, kitur tikrai prasčiau, be to savaitgalį viešbučiams svečiams koncertai. Jei kambariai po remonto, viskas liuks, jei be remonto, gali pasirodyti, kad keturių žvaigždučių nevertas viešbutis, bet procedūros atperka smile.gif
Jei su vaikais- tada viešbučiai, sujungti su vandens parkais. Grand Spa sujungtas su trijų žvaigždžių viesbuciu Lietuva ir keturių žvaigždučių Druskininkų viešbučiu. Lietuvos maistas gan prastokai, bet kambariai paremontuoti, viskas normaliai. Grand Spa gydyklų paslaugos: masažai ir pan. man pasirodė prastesnės kokybės nei Spa Vilniuje.
Jei norisi daugiau vandens pramogų, reikia rinktis prie didžiausio aqua vandens parko esančio sujungtus su parku viešbučiuss: Aqua, Flores arba Europa royale.
Aqua nebuvau, bet atsiliepimai prastoki, Flores naujas ir bent iš išorės labai gražus, niekaip savaitgaliui laisvų vietų nerandu. Flores ir aqua privalumai tie, kad visą dieną galima laisvai į vandens parką pirmyn atgal vaikščioti. Europos viešbutis sujungtas su parku, bet 20 val. durys užsidaro, tad vandens parke uzsibuvus teks grįžti per lauką. aqua, Flores, Europa taip sujungtos su Druskininkų gydyklos, tai galima ir į procedūras nueiti. Bet... Jos gydomojo poveikio. Nebus tikrai tokio komforto kaip pvz. Spa Vilniuje.
Taigi žiemą renkuosi tik su vandens parkais sujungtus viešbučius, jei važiuoju su vaiku. Jei be vaikų - į SPA Vilnių, pasilepinti.
O šiaip tema apie Druskininkus: http://www.supermama...?...18649&st=40

Na man Aqua viešbutis geresnis už Grand Spa ir gydyklose daugiau pasirinkimo ir maistas geresnis ir parkas didesnis o kaina panaši. Aišku Spa Vilnius viešbutis geresnis, bet ir kainos "geresnės" biggrin.gif . Europa, girdėjau, prastas, nežinau, nebuvau. Mes pagal kainos ir kokybės santykį renkamės Aqua. Mus kokybė tenkina.
Atsakyti
Gal kuri renkate SPORTSDIRECT pajuryje arba Siauliuose ax.gif Prisijungciau su dviejom nedidelem prekytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 02, 19:14)
Na man Aqua viešbutis geresnis už Grand Spa ir gydyklose daugiau pasirinkimo ir maistas geresnis ir parkas didesnis o kaina panaši. Aišku Spa Vilnius viešbutis geresnis, bet ir kainos "geresnės" biggrin.gif . Europa, girdėjau, prastas, nežinau, nebuvau. Mes pagal kainos ir kokybės santykį renkamės Aqua. Mus kokybė tenkina.

Apie kokį Grand Spa viešbutį kalbate Lietuvą ar Druskininkus? Lietuvos viešbutis pasiremontaves, o Druskininku iš viso superinis. Apie procedūras irgi kokias kalbate? Gydyklose tikrai geras gydomasis masažas ir vonios, daugiau ten viskas skirta ligonių gydymui. Ilgose Druskininku gydyklų procedūrose buvau du kart. Sušalau, uždėjau kryžių. Europa royale visai neblogas, savaitgalį kaip tik ir buvau. Na juolab ir žvaigždžių skaičius didesnis, nei Aqua. Pati Aqua nebuvau, nieko nepasakysiu, bet Temose buvo labai daug blogų atsiliepimų. Kaip kam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 02 vasario 2017 - 19:32
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 02, 20:31)
Apie kokį Grand Spa viešbutį kalbate Lietuvą ar Druskininkus? Lietuvos viešbutis pasiremontaves, o Druskininku iš viso superinis. Apie procedūras irgi kokias kalbate? Gydyklose tikrai geras gydomasis masažas ir vonios, daugiau ten viskas skirta ligonių gydymui. Ilgose Druskininku gydyklų procedūrose buvau du kart. Sušalau, uždėjau kryžių. Europa royale visai neblogas, savaitgalį kaip tik ir buvau. Na juolab ir žvaigždžių skaičius didesnis, nei Aqua. Pati Aqua nebuvau, nieko nepasakysiu, bet Temose buvo labai daug blogų atsiliepimų. Kaip kam

Apie Lietuvą, Druskininkuose nebuvau. Aš nesušalau nė karto. Tiesa Grand spa Lietuva jau senokai buvom, dabar visad į Aqua važiuojam. Mums tinka. Tai gal jūsų ir tikslesnis komentaras, bet mes po Aqua niekur nebenorim, nebent Flores pabandyti. Na aišku, be vaiko tai gal Vilnių rinkčiausi, bet vėlgi, viskas susiveda į pinigus.
Atsakyti
Ačiū už komentarus apie Druskininkus 4u.gif
Palyginau kainas ir užsisakiau spa vilnius, nes su -20% nuolaida, jei užsisakai prieš 30 d., kainos buvo l.panašios -spa vilnius, grand spa lietuva, europa royale, o spa vilnius 4 žv. Visuose šiuose esu buvus, bet senokai. Važiuojam be vaikų, pailsėt, tai vandems parkas neaktualus, užteks baseino vietinio, manau ax.gif
Kai grįšiu, galėsiu parašyt savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 19:58)
Ačiū už komentarus apie Druskininkus 4u.gif
Palyginau kainas ir užsisakiau spa vilnius, nes su -20% nuolaida, jei užsisakai prieš 30 d., kainos buvo l.panašios -spa vilnius, grand spa lietuva, europa royale, o spa vilnius 4 žv. Visuose šiuose esu buvus, bet senokai. Važiuojam be vaikų, pailsėt, tai vandems parkas neaktualus, užteks baseino vietinio, manau ax.gif
Kai grįšiu, galėsiu parašyt savo nuomonę ax.gif

O man labiau birstonas patinka. Ne toks kolukis kaip druskienykai. ax.gif
Atsakyti