Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 02 02, 13:59)
Sušlampa ir su silikoninėm.
O Jūsų dukra nardo (šokinėja į vandenį) ir vistiek sausi plaukai būna?

Nardo ir sokineja, suslampa tik krastai, nes nesugebam pilnai plauku paslept smile.gif o Jusiske kepuryte gal netinkamo dydzio, nes ir tai daug itakos turi 4u.gif
Sestadieni eisim i treniruote, dar atidziau panagrinesiu biggrin.gif

QUOTE(D'esire @ 2017 02 02, 14:39)
Bandom su kita nare apjungti siuntas. Kolkas tylu 4u.gif

Tylu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kripu: 02 vasario 2017 - 15:34
Gal kas Druskininkuose neseniai lankėtės? ax.gif
kas geriau - Spa Vilnius, Grand Spa, Europe Royale? gal ten kuris pasiremontavęs, atsinaujinęs? ax.gif senokai bebuvau ax.gif ačiū, jei pasidalinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 15:29)
zinokite siaip nuejau smile.gif taip sakant isitikinti , kad niekas nepasikeite - Sorel batai su nuolaida 47 eurai - pradine virs 60 tokio modelio http://www.mytoys.de...er-4156787.html

ecco 47/48 eurai zieminiai batukai

columbia buga 57 vientisas, 88 dvieju daliu

ecco kur as atsisiunciau uz 30 is zalando pas juo 87 pradine kaina 125

columbijos striukes vyrui per puse

Tresspas ziurejau ,dare2B ar kazkaip regata - nustebau , kad didelis pasirinkimas.

Furla kur man nupirko ventei grubiai uz 100 - ta pati spalva tik kazkiek modelis kitoks - 200 euru

Emu as is zalando paemiau aukstus uz 100 grubiai - pas mus trumpi 140 euru , ir biski pas mane modelis geresnis.

na zodziu , adidas kojines ir kedai , ir viskas vistiek skirtumas kur daugiau kur maziau.

Zodziu nueinu as profilaktiskai , viena kart per metus , pasizvalgau , isitikinu , kad viskas su manimi ok , niekur nepermoku smile.gif ir laiminga einu atgal

Mano vyras kartais pazyzia, kad perku. Bet kai kažko prireikia, nuvažiuojam, pasižiūrim kainą, kokybę ir beveik visada viskas baigiasi jo fraze "gal geriau internetu užsisakyk?..". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 16:37)
Gal kas Druskininkuose neseniai lankėtės? ax.gif
kas geriau - Spa Vilnius, Grand Spa, Europe Royale? gal ten kuris pasiremontavęs, atsinaujinęs? ax.gif senokai bebuvau ax.gif ačiū, jei pasidalinsit  4u.gif

Aš Aqua renkuosi, dabar Flores naujas yra, taip pat sujungtas su akvaparku ir gydyklom, bet jis brangiau nei Aqua kainuoja ax.gif http://akvapark.lt/v...lores-galerija/
Bet mus Aqua kuo puikiausiai tenkina, jau vėl noriu, per rudens atostogas buvom, jau pasiilgau wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 02 vasario 2017 - 15:54
QUOTE(Kripu @ 2017 02 02, 15:30)
Nardo ir sokineja, suslampa tik krastai, nes nesugebam pilnai plauku paslept smile.gif o Jusiske kepuryte gal netinkamo dydzio, nes ir tai daug itakos turi 4u.gif
Sestadieni eisim i treniruote, dar atidziau panagrinesiu  biggrin.gif

ar tik ne ten pat treniruotės? biggrin.gif
jo, dabartinė kepurė per didelė, bet prieš tai turėta gero dydžio buvo, ale kas iš to, vistiek viskas šlapia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 02 02, 15:43)
Mano vyras kartais pazyzia, kad perku. Bet kai kažko prireikia, nuvažiuojam, pasižiūrim kainą, kokybę ir beveik visada viskas baigiasi jo fraze "gal geriau internetu užsisakyk?..".  biggrin.gif

smile.gif)) mano vyras visada sakydavo , kokia nesamone , kaip nepasimatavus galima pirkti. Bet kai nuperki PVZ columbijos zieminius batus uz 30 euru , tai as jam sakau matuokis , tik kas netiks sakyk as parduosiu per pora val uz tokia kaina . Tai paskutini karta kai gavo tikrai daug ir drabuziu ir batu bet tokiom jau pagerintom kainom smile.gif))) sakau issimatuok ramiai , kas netiks atidek man , ir negadiname vienas kitam nuotaikos. Praejo pora dienu , sako zinai , viskas man tiko smile.gif))) as viska pasilieku . Ir siaip as jau geriau zinau , kokio dydzio jam reikia . Reikejo staigiai guminiu crocsu, nuvariau i akropoli , ir galvoju ai paskambinsiu , paklausiu kokio dydzio jis nori verysad.gif ir ka reikejo po to vezti atgal keiti dydi, o buciau pirkusi pati butu tike viskas.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 15:53)
smile.gif)) mano vyras visada sakydavo , kokia nesamone , kaip nepasimatavus galima pirkti. Bet kai nuperki PVZ columbijos zieminius batus uz 30 euru , tai as jam sakau matuokis , tik kas netiks sakyk as parduosiu per pora val uz tokia kaina . Tai paskutini karta kai gavo tikrai daug ir drabuziu ir batu  bet tokiom jau pagerintom kainom smile.gif))) sakau issimatuok ramiai , kas netiks atidek man , ir negadiname vienas kitam nuotaikos. Praejo pora dienu , sako zinai , viskas man tiko smile.gif))) as viska pasilieku . Ir siaip as jau geriau zinau , kokio dydzio jam reikia . Reikejo staigiai guminiu crocsu, nuvariau i akropoli , ir galvoju ai paskambinsiu , paklausiu kokio dydzio jis nori verysad.gif ir ka reikejo po to vezti atgal keiti dydi, o buciau pirkusi pati butu tike viskas.

Vat aš saviškio dydžių dar neatkalusi. Nedaug perku. Bet ir bijau pirkt. Nepataikau, tai vaje kiek būna nepasitenkinimo. biggrin.gif Bet jau kai pataikau, tai kiek džiaugsmo! Ne tik pigiau, bet ir nereikia trankytis po parduotuves, ieškoti, matuotis. Gauna iškart rūbą ar batus ir tik pasimatuoti tereikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 02 02, 14:36)
Ar kas jungėte PA siuntas šią savaitę? Sklandžiai prijungė?  blink.gif

Apjungėm, lygtai viskas gerai smile.gif.
Atsakyti
vakar sugebėjau amazon.de užsipirkti batų ... iš usa.
Nesuprantu pro kur žiūrėjau smile.gif Tik jau po užsakymo padarymo sugalvojau paskaitinėti apie pardavėją (nes buvo ne amazon), pamačiau kad registruotas Kanadoje, tada jau puoliau atidžiai žiūrėti užsakymą ir pamačiau kad batus tai iš amerikės man atsiųs...

Cancelinau užsakymą,
o niekas nebandėte, kaip tokiu atveju vyksta procedūra su muitu? Siunčiau į eswd (ir tai sugebėjau nurodyt kad siųsti į UK biggrin.gif Rimtai kažkur 'anapus' buvau, apšalus nuo gerų kainų biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 02 vasario 2017 - 16:41
o man nesekas su PA. Iki siol visad viskas ok. O buvo taip: vakar ryte suformavau saskaita, kad pristatytu i Kauno Siauliu g. punkta prekes (7 dezes). Kai siandien kazkuri nare parase, kad jau atsieme, galvoju ir as jiem dar pasuksiu. Kauno salonas sako: sorry, atveze is Vilniaus tik dali siuntu, del likusiu skambinkit i Vilniu, mes nezinom kada jas atves..... Skambinu i Vilniu- signalas geras, rago nekelia.... parasiau email- vel tyla.... Susijunge ir klientu nebereik gerbt.... nu pikta ziauriai.... Ar gal kam dar taip nutiko su Kauno pristatymu? ar cia tik man dali siuntu atvezt tesugebejo.....
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 02, 15:52)
ar tik ne ten pat treniruotės?  biggrin.gif
jo, dabartinė kepurė per didelė, bet prieš tai turėta gero dydžio buvo, ale kas iš to, vistiek viskas šlapia  ax.gif

Ne, tikrai ne ten pat smile.gif bet nuo rugsejo labai reikes Vilniuje, gal turite ka parekomenduoti? Jei nenorite viesai, galima i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 02, 17:08)
o man nesekas su PA. Iki siol visad viskas ok. O buvo taip: vakar ryte suformavau saskaita, kad pristatytu i Kauno Siauliu g. punkta prekes (7 dezes). Kai siandien kazkuri nare parase, kad jau atsieme, galvoju ir as jiem dar pasuksiu. Kauno salonas sako: sorry, atveze is Vilniaus tik dali siuntu, del likusiu skambinkit i Vilniu, mes nezinom kada jas atves..... Skambinu i Vilniu- signalas geras, rago nekelia.... parasiau email- vel tyla.... Susijunge ir klientu nebereik gerbt.... nu pikta ziauriai.... Ar gal kam dar taip nutiko su Kauno pristatymu? ar cia tik man dali siuntu atvezt tesugebejo.....

kad zinokite manau cia jau ne pagarbos reikalas. Vakar vaziavau atsiimti siuntinuku, zmoniu , as nemoku pasakyti, gerai , kad buvau su vaikais, tai mane praleido, siaip reiketu kokia valanda laukti. Isivaizduokite, dabar gi visi , visi vaziuoja siuntiniu atsiimti, niekas nieko nepalieka, nes niekas daugiau ten neateis. Manau jie fiziskai nespeja bendrauti teefonu, nes mato apie 30 zmoniu kurie stovi ir laukia savo deziu.
Atsakyti