Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(por-for @ 2017 02 02, 13:36)
Ar kas jungėte PA siuntas šią savaitę? Sklandžiai prijungė?  blink.gif

Bandom su kita nare apjungti siuntas. Kolkas tylu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 13:06)
Bet tai M ant 7-8 m, 130cm blink.gif negi galvojot, kad priaugs blink.gif

turim ir mes sita paltuka s dydi, raso 120 ugiui. dukriukui kova bus penki, ugis kokie 106-107 cm (nu bent jau rugpjuti buvo 104 smile.gif ), svetia 19 kg, ... dabar nesiojam. rankoves truputi su atsarga, bet tikrai normaliai atrodo. nors pirkau tipo kitai ziemai, bet ten jau ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 02, 12:44)
nu va, jau suvedineja duomenis Eshopdrop, ir 30d gauta siunt atsidūrė jų sistemoje o ne PA verysad.gif
gerai kad siuntinys sunkesnis nei tikejaus, bet vistiek permokejau verysad.gif

na va, siuntiny ssunkesnis nei tikėjaus, nes jis ne mano verysad.gif pažiūrėjau o fot iš Zalando pardės ir paskaičiavau kad mano 10vnt vitaminu po 30tab tikrai 3kg neturėjo sverti
tad pirmas pirkima siš jų ir aš jau nepatenkinta
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 02 02, 14:11)
Aš irgi turiu M dydžio Benneton paltuką, deja labai didelis, irgi galvojau, kad mažinti. Gal kas norėtų keistis į S dydį. Mano tamsiai mėlynos spalvos, keisčiau ir į kitą spalvą. https://lt.benetton....ood-200340.html

kiek mokejote uz paltukus ? nes siandien buvau ogmijos isparduotuveje, tai ten apie 27/28 eurai. Tai smalsu uz kiek jums gavosi .
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 13:16)
Nzn, gal yra jei taip sakė... Be to iš mano batų ištraukė vientisą kurpaliu kaip mačiau, o iš draugės tokį dviejų dalių, su pletikliu (jos neodiniai buvo, uzkulni graužė). Ir aisku kazkuo jie ten mirko, nes kvapas batuose buvo likęs, gal savaitę bagazinej veziojaus. Bijojau namo nešt...  Mes mat probleminių kojų esam - man per kelti nelenda nieks, jai uzkulni graužia - tai be šių draugų basos muset vaiksciotumem..

Mano batsiuvys neodinių netampo, nes dirbtinė oda nesitempia, o tampant plyšta.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 14:58)
kiek mokejote uz paltukus ? nes siandien buvau ogmijos isparduotuveje, tai ten apie 27/28 eurai. Tai smalsu uz kiek jums gavosi .

22,48 eur
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 02 02, 15:03)

supratau smile.gif aciu , buvo smalsu.
Atsakyti

Pagaliau pavyko, buvo pas juos problemos su YAHOO paštais...

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 02, 14:39)
Bandom su kita nare apjungti siuntas. Kolkas tylu 4u.gif

Aš irgi noriu apjungt ir visiškai nieko sistemoj nevyksta. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 16:10)
supratau smile.gif aciu , buvo smalsu.

bet su dydziai, kaip visada.. maciau viena s kabojo, kitos mazesnes. nebent papilde
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 02 vasario 2017 - 15:18
Į batų pratampymo temą, ar Klaipėdoje yra normalus batsiuvys, pas vieną nešiau vienus batus 3kartus,vis tampė savo būdu - papurskia ir įkiša kažkokį daiktą, bet likau nepatenkinta, tikrai nemažai sumokėjau unsure.gif
Reiktų dabar kitus pratempti, kalba apie odinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 02, 15:17)
bet su dydziai, kaip visada.. maciau viena s kabojo, kitos mazesnes. nebent papilde

zinokite siaip nuejau smile.gif taip sakant isitikinti , kad niekas nepasikeite - Sorel batai su nuolaida 47 eurai - pradine virs 60 tokio modelio http://www.mytoys.de...er-4156787.html

ecco 47/48 eurai zieminiai batukai

columbia buga 57 vientisas, 88 dvieju daliu

ecco kur as atsisiunciau uz 30 is zalando pas juo 87 pradine kaina 125

columbijos striukes vyrui per puse

Tresspas ziurejau ,dare2B ar kazkaip regata - nustebau , kad didelis pasirinkimas.

Furla kur man nupirko ventei grubiai uz 100 - ta pati spalva tik kazkiek modelis kitoks - 200 euru

Emu as is zalando paemiau aukstus uz 100 grubiai - pas mus trumpi 140 euru , ir biski pas mane modelis geresnis.

na zodziu , adidas kojines ir kedai , ir viskas vistiek skirtumas kur daugiau kur maziau.

Zodziu nueinu as profilaktiskai , viena kart per metus , pasizvalgau , isitikinu , kad viskas su manimi ok , niekur nepermoku smile.gif ir laiminga einu atgal
Atsakyti