Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

nu va, jau suvedineja duomenis Eshopdrop, ir 30d gauta siunt atsidūrė jų sistemoje o ne PA verysad.gif
gerai kad siuntinys sunkesnis nei tikejaus, bet vistiek permokejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 02 01, 13:41)
<p>Ar kam nors pavyksta prisijungti prie ESWD?</p>

Nepavyksta. Nei vakar, nei šiandien cool.gif Ir spaudžiant slaptažodžio priminimą, neateina jokia nuoroda į el.paštą bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juny: 02 vasario 2017 - 13:03
QUOTE(Juny @ 2017 02 02, 12:51)
Nepavyksta. Nei vakar, nei šiandien cool.gif Ir spaudžiant slaptažodžio priminimą, neateina jokia nuoroda į el.paštą  bash.gif

viska pasidariau syryt mazdaug puse devyniu.
Atsakyti
Buvau siandien pasiimti siuntiniu is PA, tai Kaunui liudnos zinios.
PA adresas nebus pirminis, o pirminis bus Venipakas bazese, kur net normalaus priejimo nera daiktus susinesioti.... Sake su jais niekas nesiderino, nediskutavo ir nekalbejo net, tiesiog padekojo darbuotojams uz darba ir viso gero. Ziures, kaip klientai reaguos i naujienas ir jeigu bus daug blogu atsiliepimu tada gal kazka mastys. Tad prasom rasyti skundus visos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 02, 14:41)
Buvau siandien pasiimti siuntiniu is PA, tai Kaunui liudnos zinios.
PA adresas nebus pirminis, o pirminis bus Venipakas bazese, kur net normalaus priejimo nera daiktus susinesioti.... Sake su jais niekas nesiderino, nediskutavo ir nekalbejo net, tiesiog padekojo darbuotojams uz darba ir viso gero. Ziures, kaip klientai reaguos i naujienas ir jeigu bus daug blogu atsiliepimu tada gal kazka mastys. Tad prasom rasyti skundus visos  unsure.gif

tikrai liudna zinia.... siauliu g. tikrai patogi vieta. O Jums atejo is PA zinute, kad vaziavot paimti siuntas? as vakar ryte suformavau saskaita, tylu ramu.... pasukau PA sandeliui Kaune, sako dalis siuntu atvyke, dalis ne, laukit zinutes is musu. Tai laukiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Neatejo, tik 11h atveze siuntas jiems, as vaziavau pro sali, pamaciau, kad krauna, tai pasakiau pavarde, isgeriau kavos ir uz pusvalandzio pasiemiau siuntas smile.gif Berniukas labai liudnas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 02, 14:49)
Neatejo, tik 11h atveze siuntas jiems, as vaziavau pro sali, pamaciau, kad krauna, tai pasakiau pavarde, isgeriau kavos ir uz pusvalandzio pasiemiau siuntas smile.gif Berniukas labai liudnas buvo...

aa, tai isisvaizduoju,kad liudnas, jei taip pasielge su jais.... reik ir man tada lekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 02, 12:42)
ane? aš nebandžiau, tik nesenai skaičiau kažkur

dvejus ecco batelius esu su degtine pratampius, po to tarnavo po 4-5 m abieji, kol pabodus ismeciau smile.gif
tik man teko su dregnom kojinem tuose batuose po ofisa savaite gera vaiksciot, kol pasijuto degtines poveikis:) gerai, kad vasara buvo biggrin.gif batsiuvys ju pratempt nepaeme, nes su siulem buvo abieji, sake sutrukines siules.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 01, 21:06)
Su silikoninem irgi perslampa? Dukra turejo medziagine, tai su ja tas pats kas ir be kepures buvo, dabar naudoja silikonine Arena kepuraite su ilgesne dalim ties ausimis, tai suslampa tik krastai, nebereikia visu plauku dziovinti  smile.gif  4u.gif

Sušlampa ir su silikoninėm.
O Jūsų dukra nardo (šokinėja į vandenį) ir vistiek sausi plaukai būna?
Atsakyti
Aš irgi turiu M dydžio Benneton paltuką, deja labai didelis, irgi galvojau, kad mažinti. Gal kas norėtų keistis į S dydį. Mano tamsiai mėlynos spalvos, keisčiau ir į kitą spalvą. https://lt.benetton....ood-200340.html
Atsakyti
Gundausi pirkti is Mytoys biggrin.gif Gal kas kokiu koduku turit, butu lengviau apsisprest biggrin.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar kas jungėte PA siuntas šią savaitę? Sklandžiai prijungė? blink.gif
Atsakyti