Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 02, 11:10)
nežinau, visko gali būti, bet logiškai galvojant - tai membrana yra tam tikras sluoksnis, tinklelis toks. O jis gali ir nebūtų tamprus kaip oda. Tad manau kad meistras teisus. Tik kodėl jis tai pasakė  tik po bandymo platinti ir sumokėjus pinigus, tai nežinau smile.gif

Aš tai manau pratempt viską galima, neaišku kiek tą membrana efektyvi liks, bet įmanoma... Tereik nusprest tada, ar nori mažų batų su membrana, ar gerų be jos..
Man yra sakęs kad kai siūlės būna sudėtingiau, ale trukti gali. Tad visad tokių net nepirkdavau... Bet tas ofisas užsidarė... Nešiau į kitą, o ten nematė jokių trukdziu, tik sakė yra skirtingos medžiagos ir technikos.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 12:24)
Aš tai manau pratempt viską galima, neaišku kiek tą membrana efektyvi liks, bet įmanoma... Tereik nusprest tada, ar nori mažų batų su membrana, ar gerų be jos..
Man yra sakęs kad kai siūlės būna sudėtingiau, ale trukti gali. Tad visad tokių net nepirkdavau... Bet tas ofisas užsidarė... Nešiau į kitą, o ten nematė jokių trukdziu, tik sakė yra skirtingos medžiagos ir technikos.

Dar ir technikų yra? Maniškis deda ant spec kurpaliaus ir tempia. O yra ir kiti būdai pas batsiuvius?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 02, 11:08)
spaudziama vieta sudrekinti spiritu ir apsiovus pavaikscioti.

ragas odai. sukieteja. sugadino mama batus kazkada.
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2017 02 02, 10:20)
Sveiki. Pirksiu iš MyToys.
Tiesiai į Lietuvą.
Kviečiu jungtis ir pasidalinti siuntimą (13.95 EUR)
Kaunas, galėsiu persiųsti.
Jokių nuolaidos kodų neturiu, bet, jeigu kas nors pasidalintų, mielai pritaikyčiau, visi sutaupytume.

Pati pirksiu šias prekes:
Staccato pavasarinė/rudeninė striukė Sūnus nešiojo, esu laba patenkinta, todėl perku vėl.

KIDIVIO žieminė striukė Prisimenu, jog apie šią firmą buvo geri atsiliepimai

Antroji striukė tikrai nėra žieminė. Gana plona, sakyčiau ankstyvam pavasariui. Ir ne kokia columbia, kad būtų plona, bet šilta. Tokiu oru sušaltų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 11:36)
Antroji striukė tikrai nėra žieminė. Gana plona, sakyčiau ankstyvam pavasariui. Ir ne kokia columbia, kad būtų plona, bet šilta. Tokiu oru sušaltų unsure.gif

Super, ačiū už pasidalijimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 02, 12:30)
ragas odai. sukieteja. sugadino mama batus kazkada.

ane? aš nebandžiau, tik nesenai skaičiau kažkur
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 02 02, 10:31)
kokio amziaus Jusu mergyte? as saviskei pirkau S kitai ziemai, nors tikrai maniau, turi but didele, nes dar tik balandzio men jai bus 4 m. bet uzlenkiau rankoves per viena siule ir karta jau buvau aprengus. visai neatrode didele, ne kiek.

Maniškei vasarą 5, ir iš didesnių ji, bet tikrai nepriaugsim to M iki žiemos, būtent rankovės labai ilgos, o raitoti nesinori. Tai kol pirkinys šviežias, ieškom sprendimo. Jei ne, kažkada vistiek priaugsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esumamaas @ 2017 02 02, 12:52)
Maniškei vasarą 5, ir iš didesnių ji, bet tikrai nepriaugsim to M iki žiemos, būtent rankovės labai ilgos, o raitoti nesinori. Tai kol pirkinys šviežias, ieškom sprendimo. Jei ne, kažkada vistiek priaugsim  4u.gif

Bet tai M ant 7-8 m, 130cm blink.gif negi galvojot, kad priaugs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 13:06)

Ne kitą, tai dar kitą, arba dar dar kitą žiemą priaugs biggrin.gif
O jei rimtai, nematau bėdos palaikyti pora metų, bet tada mažesnėsm aišku, dar reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 vasario 2017 - 12:13
QUOTE(Lux @ 2017 02 02, 11:30)
Dar ir technikų yra? Maniškis deda ant spec kurpaliaus ir tempia. O yra ir kiti būdai pas batsiuvius?

Nzn, gal yra jei taip sakė... Be to iš mano batų ištraukė vientisą kurpaliu kaip mačiau, o iš draugės tokį dviejų dalių, su pletikliu (jos neodiniai buvo, uzkulni graužė). Ir aisku kazkuo jie ten mirko, nes kvapas batuose buvo likęs, gal savaitę bagazinej veziojaus. Bijojau namo nešt... Mes mat probleminių kojų esam - man per kelti nelenda nieks, jai uzkulni graužia - tai be šių draugų basos muset vaiksciotumem..
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 02, 12:06)

galvojom, galvojom... hmm.gif kiek turėjom ucb paltukų, bent jau mūsų patirtimi visada buvo gerai užmažinti. ne smulkios mes, kaip rašiau. o gal ir augt sustojom.

priaugsim, aišku, svarbu, kad ne vasara būtų, kai dydis jau tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esumamaas @ 2017 02 02, 11:52)
Maniškei vasarą 5, ir iš didesnių ji, bet tikrai nepriaugsim to M iki žiemos, būtent rankovės labai ilgos, o raitoti nesinori. Tai kol pirkinys šviežias, ieškom sprendimo. Jei ne, kažkada vistiek priaugsim  4u.gif

maniškė dabar 120cm, drąsiai pasilieku M kitai žiemai, nes dabar didelis
Atsakyti