Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Razina @ 2017 02 02, 09:20)
Sveiki. Pirksiu iš MyToys.
Tiesiai į Lietuvą.
Kviečiu jungtis ir pasidalinti siuntimą (13.95 EUR)
Kaunas, galėsiu persiųsti.
Jokių nuolaidos kodų neturiu, bet, jeigu kas nors pasidalintų, mielai pritaikyčiau, visi sutaupytume.

Pati pirksiu šias prekes:
Staccato pavasarinė/rudeninė striukė Sūnus nešiojo, esu laba patenkinta, todėl perku vėl.

KIDIVIO žieminė striukė Prisimenu, jog apie šią firmą buvo geri atsiliepimai

labas rytas, pirksite ? nelauksite 30 proc koduko rubams. Nes as dairausi , dairausi, bet vis delto nusprendziau laukti. Senokai jau buvo, manau greit atsius
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 10:35)
Nešti batsiuviui ;) sumokėjau 3 eurus - ištempe ten kur reikia (kelti) ir tiek kiek reikia...

nešiau vyro ecco - patempė , bet minimaliai. Pasirodo, jei batai su Goretex membrana, tai tampymui nelabai pasiduoda...
Atsakyti
Mamos, kurios pirkote Benetton striukes(paltukus) su 50proc. nuolaida, tokias: https://lt.benetton....ood-200326.html

Nepataikėm su dydžiu, parsisiuntėm M, mums reikėtų S. Gal kuri atvirkščiai, nusipirkote per mažą S, ir norėtumėte mainyti į mūsų M. Į AZ. Neparduosim, tik keistume.

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 10:35)
Nešti batsiuviui ;) sumokėjau 3 eurus - ištempe ten kur reikia (kelti) ir tiek kiek reikia...

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 02, 10:04)
labas rytas, pirksite ? nelauksite 30 proc koduko rubams. Nes as dairausi , dairausi, bet vis delto nusprendziau laukti. Senokai jau buvo, manau greit atsius

Pirksiu vis tiek, nes sulaukus kodo paaiškėja, jog mano prekių nėra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razina: 02 vasario 2017 - 10:25
QUOTE(esumamaas @ 2017 02 02, 10:09)
Mamos, kurios pirkote Benetton striukes(paltukus) su 50proc. nuolaida, tokias: https://lt.benetton....ood-200326.html

Nepataikėm su dydžiu, parsisiuntėm M, mums reikėtų S. Gal kuri atvirkščiai, nusipirkote per mažą S, ir norėtumėte mainyti į mūsų M. Į AZ. Neparduosim, tik keistume.

kokio amziaus Jusu mergyte? as saviskei pirkau S kitai ziemai, nors tikrai maniau, turi but didele, nes dar tik balandzio men jai bus 4 m. bet uzlenkiau rankoves per viena siule ir karta jau buvau aprengus. visai neatrode didele, ne kiek.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 02, 10:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="71409639" data-time="1486019517"><div><p>Ir aš pykstu dėl PA pardavimo.. Žiauriai negerbia klientų infirmuodami paskutinę minutę, o dabar dar ir tyli (matyt visi laiškais užmėtė)
bet tarkim aš matau, kas siuntinys pristatytas 30d, ir nėra nei PA nei naujoj sistemoj, tai kur jis? ir aš tikrai nemokėsiu naujom kainom už jį vieną, nes jis gal koks 1,5kg tik, o PA sandėly laukia manės dar 6kg. Būtent todėl i pirkau per PA, kad galėčiau apjungti ir gautųsi pigiau, tad tikrai nemokėsiu už jį atskirai</p></div></blockquote><p>Ta pati situacija pas mane. Siuntinys pristatytas i PA 25 d. O jo niekur nera...nei senoj sistemoj nei naujoj. I laiskus nereaguoja, nors anksciau niekad su Pa nebuvl jokiu problemu...staigiai i laiskus atsakydavo ir t.t. O idomiausia kaip bus su dar turinciais ateiti siuntiniais kurie uzsakyti sausio pradzioje bet Pa pasieks tik vasario viduryje? Pas mane tokia situacija su vienu Ventes columbia uzsakymu...jo pristatymo laikas tik vasario vidurys o adreso pakeisti nebegalima. Kas dar columbijas uzsakinej ka darot?</p>

Aš ir užsakinėjau iš Vente, bet ne columbija, siuntinys turėtų būti vasario viduryje. Parašiau jiems paklausimą, tai kol kas negaunu jokių žinių.
Atsakyti
Merginos padekit! Zinau kad buvo kalbeta, bet kol buvo neaktualu, neissaugojau...Pirkau is amazon.de per adreso nuoma ir nors rinkausi standartini pristatyma, nesu tikra ar neuzsiprenumeravau Prime narystes....kaip ja anuliuoti?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 02, 10:05)
nešiau vyro ecco - patempė , bet minimaliai. Pasirodo, jei batai su Goretex membrana, tai tampymui nelabai pasiduoda...

Gal... Neminejo apie tai... Tik nebūtinai taip yra, kaip sako vienas meistras... Gal jis tiesiog nežino, kaip tą padaryti. Vasarą sesuo gaminos žiedus vestuvėms - kiek apėjo, visi ikalbinejo daryt be comfort zonos - tipo nebus galima nei platint, nei siaurint jei reiks... Ir rado meistrą, kuris net nesuprato kame problema... Pagamino ir vyro žiedą jau siaurino... Vadinas tikrai problemos nėra... Gal ir čia taip?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 02 02, 10:33)
Mergaitės, aš truputį neį temą, bet kaip ištampyti odinius batus? Pirkau tą purškalą, bet nelabai padėjo.  unsure.gif

spaudziama vieta sudrekinti spiritu ir apsiovus pavaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 12:08)
Gal... Neminejo apie tai... Tik nebūtinai taip yra, kaip sako vienas meistras... Gal jis tiesiog nežino, kaip tą padaryti. Vasarą sesuo gaminos žiedus vestuvėms - kiek apėjo, visi ikalbinejo daryt be comfort zonos - tipo nebus galima nei platint, nei siaurint jei reiks... Ir rado meistrą,  kuris net nesuprato kame problema... Pagamino ir vyro žiedą jau siaurino... Vadinas tikrai problemos nėra... Gal ir čia taip?

nežinau, visko gali būti, bet logiškai galvojant - tai membrana yra tam tikras sluoksnis, tinklelis toks. O jis gali ir nebūtų tamprus kaip oda. Tad manau kad meistras teisus. Tik kodėl jis tai pasakė tik po bandymo platinti ir sumokėjus pinigus, tai nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2017 02 02, 12:04)
Aš ir užsakinėjau iš Vente, bet ne columbija, siuntinys turėtų būti vasario viduryje. Parašiau jiems paklausimą, tai kol kas negaunu jokių žinių.

merginos o kaip Jus is Vente uzsakot ? per ka ? tengi lyg siuncia tik i UK.
Atsakyti