Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Klausykit, o kur man dabar ieškot savo paskyros? Buvau pa, dabar būsiu eswd. Kokiu būdu man dabar ten jungtis?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 01, 22:38)
na ir as parasysiu kas man nepatinka smile.gif
daro per kita gala viska .
reikejo jiems rasyti laiska apie tai , kad nuo tokios ir tokios datos , siuskite siuntinius tuo ir tuo adresu- ir butu valio smile.gif visi zinotu , kad nuo tada bus taip ir taip .

O dabar i pa mano 4 siuntiniai atejo , i eshopa 2 ir ateis dar vienas, ir man asmeniskai tas nepatinka. Todel , kad niekas manes net neklause . man asmeniskai finansiskai viska sudejus bus apie 7 euru skirtumas , o dar du vaziavimai vietoj vieno.
zodziu pagrindine ju klaida , kad jie nusprende uz mus. Galejo parasyti visiems laiskeli , kad nuo vasario 15 , visi uzsakyti siuntiniai turi keliauti ju adresu. Ir viskas , manau butu visai kitokia situacija.

bet tai čia PA kalti, o ne ESWD, nes jie negerbia savo klientų, ar aš kažką ne taip supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 01, 22:38)
na ir as parasysiu kas man nepatinka smile.gif
daro per kita gala viska .
reikejo jiems rasyti laiska apie tai , kad nuo tokios ir tokios datos , siuskite siuntinius tuo ir tuo adresu- ir butu valio smile.gif visi zinotu , kad nuo tada bus taip ir taip .

O dabar i pa mano 4 siuntiniai atejo , i eshopa 2 ir ateis dar vienas, ir man asmeniskai tas nepatinka. Todel , kad niekas manes net neklause . man asmeniskai finansiskai viska sudejus bus apie 7 euru skirtumas , o dar du vaziavimai vietoj vieno.
zodziu pagrindine ju klaida , kad jie nusprende uz mus. Galejo parasyti visiems laiskeli , kad nuo vasario 15 , visi uzsakyti siuntiniai turi keliauti ju adresu. Ir viskas , manau butu visai kitokia situacija.

Uztai ir sakau kad nagai niezti paauklet juos - nu teisiskai jie negali taip padaryti - todel as kai matysiu visus siuntinius, pasiskaiciuosiu skirtuma ir jei gausis kokie 7 eur, tikrai reikalausiu PA kainu. Nes cia vartotoju teises tikrai pazeistos - paraso - sveikinam, susijungsim , visiems bus tik geriau, bet kad zmogui pabrangs dar iki susijungimo uzsakytos prekes -ne zodzio.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 21:50)
bet tai čia PA kalti, o ne ESWD,  nes jie negerbia savo klientų, ar aš kažką ne taip supratau biggrin.gif

kaltas tas kas skubino ta sujungima smile.gif o kas tai dare matyt mes nesuzinosime smile.gif)) ar PA greiciau norejo parsiduoti , ar EShopas greiciau norejau gauti mus tokius saunius klientus smile.gif)))))) Bet akivazdziai paskubejo, del to tiek nepasitenkinimo ir tiek painiavos.
Atsakyti

Mane tai žiauriai pykdo ESDW, buvau tik jų klientė, nu niekaip nepavyksta pasijungti į paskyrą ir išvis jie niekur nereaguoja, per visus galus ieškau pagalbos. Pora svarbių siuntinių...  Būtų pranešę, būčiau net nesisakiusi šiuo metu... 

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 21:50)
bet tai čia PA kalti, o ne ESWD,  nes jie negerbia savo klientų, ar aš kažką ne taip supratau biggrin.gif

O as manau, ESWD prijungdami PA turetu prisiimti ir PA isipareigojimus, gerbti klienta ir pereinamaji laikotarpi nustatyti nuomos adresui, kad pirkejas spetu susiplanuot pirkinius.
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 02 01, 23:09)
<p>Mane tai žiauriai pykdo ESDW, buvau tik jų klientė, nu niekaip nepavyksta pasijungti į paskyrą ir išvis jie niekur nereaguoja, per visus galus ieškau pagalbos. Pora svarbių siuntinių...  Būtų pranešę, būčiau net nesisakiusi šiuo metu... </p>

reikia emaile ieskot laisko ir per ji aktyvuot is naujo savo paskyrą
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 01, 19:10)
pasirinkau pabandymui atsiėmimas sandėly - paskutniame žingsnyje parodė "Pristatymo būdas
Atsiimti iš sandėlio

DW Eshopwedrop/PirkAnglijoje/GerViva UAB, Verkiu 36, Vilnius, ".
Papildyta:

o ar visi siuntiniai - vienodos būsenos? Nėra taip, kad du pvz SAndėlyje, o vienas - Išsiųstas? Nes pažymėti apjungimui leidžia tik vienos būsenos siuntas (ką tik patikrinau smile.gif)

Oi kaip gaila, buciau zinojus, buciau i Verkiu g. geriau vaziavus, o dabar nusiunciau savo siuntinius i Vilkpede smile.gif) gaila niekur jie neraso, kur tas sandelys. Kai bandziau rinktis sandeli irgi nerase jo adreso, tai ir pasirinkau Vilkpede. Ir visa diena taip ir nekele ragelio...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 22:17)
reikia emaile ieskot laisko ir per ji aktyvuot is naujo savo paskyrą

Man jokio emailo jie neatsiunte. Visa diena vargau su prisijungimu, tada pasinaudojau kazkurios nares pasiulymu parsisiusti slaptazodzio priminima. Tai is antro karto atsiunte nuoroda pasikeisti slaptazodi ir tokiu budu pavyko prisijungti. Bet siaip nei vakar, nei siandien i emailus jie neatsako, ragelio nekelia. Tikiuosi tai laikini nesklandumai
Atsakyti

Aš irgi negavau jokio emailo, nei spame, niekur... Ir slaptažodžio priminimo nuoroda neveikia, jetus nervus ėda :(

Atsakyti

Gal kad turejot Teva sandalus? Ar patogus? Niekaip neissirenku Galvoju bandyt siustis is uk. Jei iseis...

Atsakyti
Dar karta klausiu.siaip jau trecia...bet taip.ir.nesulaukiai atsakymo..kaip grazinti UCB per.maza.daikta?ar nemokamas?kokiu budu?:)aciu kas atsakys...
Atsakyti