Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 05, 17:08)
Del PA-ar man vaidenas ar buvo kalbeta, kad galima sujungt skirtingu zmoniu siuntas? Ar galiu kazkaip prie savo pirkiniu prijungt vyro pirkinuka (jis turi savo PA paskyra), kad pigiau atsiemimas butu? 4u.gif Neradau kaip tai padaryti, jei galima...

Galima, parašykit jiems email'ą ir viskas.

Papildyta:
Priimu vieną kaunietę UCB užsakymui. Trūksta 15 eur iki free shipo.
Noriu pirkti kuo greičiau, nes dingsta prekės.
priklausomybe@gmail.com Dainava
NEPERSIUNTINĖSIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 05 sausio 2017 - 16:29
QUOTE(~me2za~ @ 2017 01 05, 14:10)
Ir as noreciau  ax.gif Klaipeda arba su persiuntimu smile.gif

Prisijungciau ir as 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2017 01 05, 16:31)

Pukiniu paltuku kainos nemazos 🙄ar bus didesneni ispardavimai?

Tikrai dar bus pigiau, tik neaisku ar dydziu liks ax.gif
Atsakyti
Jei kas pirksit iš amazon.de, prisijungčiau. Vyrui prireikė šūdeliuko interneto tinklui.
Atsakyti
gal kurios vyrui , gera kaina pagauti , USa, Calvin Klein Boxer Brief- Pack of 2, 2 vnt medvilniniu su spandexu apatiniu kelnaiciu , M dydis, didintos

15 eur (2 vnt)

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 05, 17:08)
Aciu 4u.gif

Del PA-ar man vaidenas ar buvo kalbeta, kad galima sujungt skirtingu zmoniu siuntas? Ar galiu kazkaip prie savo pirkiniu prijungt vyro pirkinuka (jis turi savo PA paskyra), kad pigiau atsiemimas butu? 4u.gif Neradau kaip tai padaryti, jei galima...

galima. parasai, kad prasau perrasyti mano siunta to kazkieno vard ir basta. mano batai ateis tik kita savaite. prinjungciau, bet turbut nelauksi smile.gif

beje, eilini kart istikinau, kaip superiniskai PA dirba. Gavau amzono laiska, kad mano preke pristatyta, turbut uz 3 minuciu ikrito PA laiskas, kad sandelyje mano siunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 sausio 2017 - 17:01
Sveikos,

Ar yra gavusių Zaros išpardavimo prekes ? Mano 28d užsakymas vis ruošiamas, čia normalu ? Ar galėjo pakibti, nes pirkta vyro kortele ? Pirkau pirmą kartą, tai neramu smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2017 01 05, 18:05)
Sveikos,

Ar yra gavusių Zaros išpardavimo prekes ? Mano 28d užsakymas vis ruošiamas, čia normalu ? Ar galėjo pakibti, nes pirkta vyro kortele ? Pirkau pirmą kartą, tai neramu smile.gif
Ačiū  4u.gif

Siandien gavau 27 d. uzsakyma
Atsakyti

Mergiukai, kas dar is benetton striukiu noretu, sakykit, as uzsakinesiu. Kaunas.galiu persiust 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu amazon.de ecco.kas norit prisijungt rasykit.prijimsiu pora besijungianciu😉
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 05, 19:29)
Pirksiu amazon.de ecco.kas norit prisijungt rasykit.prijimsiu pora besijungianciu😉

o parsiuntimas kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Anette @ 2017 01 05, 20:11)
Mergiukai, kas dar is benetton striukiu noretu, sakykit, as uzsakinesiu. Kaunas.galiu persiust 4u.gif

Jau turiu kompanijos, neberasykit 4u.gif
Atsakyti