Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(svirpile @ 2017 02 01, 21:31)
šiaip kiek žinau plaukikų kepuraitės skirtos ne tam, kad plaukai nesušlaptų, o tiesiog tvarka tokia, kad plaukai baseine neplaukiotų, na profesionalams galvos aptakumas greičio prideda  mirksiukas.gif

kaip ir suprantu, bet labai nervina po to plaukus pusvalandį džiovint, tai vis pabandom "kokios kitos firmos" - o gal lotuliukas.gif
Atsakyti
laikiau save issilavinusiu zmogum - skaitau eswd puslapi ir galvoju - nu ar negalima kazkaip paprasciau parasyti buvo. Kainas kad susirastum tai kazkur apacioj kazkoki pdf atsidaryt reik...

Gal kas trumpa instruktaza apie juos galit pravest: teisingai suprantu, kad pirminis sandelys, tai cia ne LT dar, ar ne? Ir kai jau bus LT, rasys antrinis? Tuomet reikes pazymet preke, pasirinkt atsiemima ir sumoket paysera ( nes uz mokejima vietoj ims papildomai 1.45 eur ar pan)? Ir suformuoti saskaita irgi reikia buti ai pries atsiimant, kitaip dar pora euru nuples? Greituoju budu neradau kiek kainuos atsiemimas sandely - tiek pat kiek terminale? Ir apjungt siuntinius kainuos po 0,9 eur uz vieneta?

Ech, taip gerai buvo su PA. Klausykit, nagai niezti biski juos paauklet - per sausi pirkau 6 siuntinius, 2 spejo ateit i PA, 4 nebe, ateis i ta dievo nelaime eswd- 4 siuntiniu atveju apie susijungima jau zinojau, taciau kad keisis kainodara nebuvo nurodyta ir formaliai as niekur ant to nepasirasiau, tad kodel turiu moket kitomis salygomis - turetu man paskaiciuoti pagal PA salygas, ar ne?
Atsakyti
as tai nesuprantu - ko Jūs čia panikuojat dėl ESWD, normali firma, normali kainodara ir viskas normalu.
Aš naudojausi PA, kai atsirado ESWD pradejau naudotis vien todėl kad iš kitų šalių perku tiek pat daznai, kaip iš UK, tai pasiimti patogiau vienoj vietoj. Dabar Vilniuje pasiėmimas visai patogus ta prasme, kad mašiną visad pasistatysi, o ir netoli "magistraliniu" kelių tai patogiau nei trintis kamščiuose po darbo miesto rajonuose. Na, nepatogu, jei be mašinos, bet tai abejoju ar kas pasiiminėja siuntinius be mašinos. O gyvenančioms kokiam Alytuj, Mažeikiuose ar Utenoj tai iš vio patogumas nerealus - galėsit pirkt laisvai pačios. Na, trūkumas kad užsisakius pristatymą į pristatymo terminalus, tai geriausiu atveju pasiimti galėsit kitą dieną, kas skubant kartais labai erzina, bet pripratau biggrin.gif
Panikuojat kaip pensininkės, na keičiasi kažkas, priprasit. Šuo ir kariamas pripranta.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2017 02 01, 20:21)
dėl kepuraitės jei atrasite, kuri stebuklinga ir nesušlampa plaukai, pasidalinkite, išbandėm 3 kepures, sušlampa su visomis. Bet matau baseine, kad ir visų kitų mergaičių plaukai šlapi, tai gal ir nebūna stebuklingų, bet jei kas žino tai rekomenduokit firmą smile.gif.

Su silikoninem irgi perslampa? Dukra turejo medziagine, tai su ja tas pats kas ir be kepures buvo, dabar naudoja silikonine Arena kepuraite su ilgesne dalim ties ausimis, tai suslampa tik krastai, nebereikia visu plauku dziovinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri nors pirksite sportsdirects? priimtumet su mazyyyyte smulkmenele biggrin.gif 4u.gif idealu pajūryje ax.gif
Atsakyti
gal kas matet kur Amouage kvepalus gerom kainom?
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 22:03)
as tai nesuprantu - ko Jūs čia panikuojat dėl ESWD, normali firma, normali kainodara ir viskas normalu.
Aš naudojausi PA, kai atsirado ESWD pradejau naudotis vien todėl kad iš kitų šalių perku tiek pat daznai, kaip iš UK, tai pasiimti patogiau vienoj vietoj. Dabar Vilniuje pasiėmimas visai patogus ta prasme, kad mašiną visad pasistatysi, o ir netoli "magistraliniu" kelių tai patogiau nei trintis kamščiuose po darbo miesto rajonuose. Na, nepatogu, jei be mašinos, bet tai abejoju ar kas pasiiminėja siuntinius be mašinos. O gyvenančioms kokiam Alytuj, Mažeikiuose ar Utenoj tai iš vio patogumas nerealus - galėsit pirkt laisvai pačios. Na, trūkumas kad užsisakius pristatymą į pristatymo terminalus, tai geriausiu atveju pasiimti galėsit kitą dieną, kas skubant kartais labai erzina, bet pripratau biggrin.gif
Panikuojat kaip pensininkės, na keičiasi kažkas, priprasit. Šuo ir kariamas pripranta.

Nesakau kad firma nenormali, tiesiog informacija neaiskiai isdestyta - pavadinkim, ne user friendly. Gal tiems kas naudojasi seniau ir aisku, bet man, kaip naujai - ne. Buciau dekinga, jei galetumet i mano klausimus atsakyti, jei nesunku
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 22:03)
as tai nesuprantu - ko Jūs čia panikuojat dėl ESWD, normali firma, normali kainodara ir viskas normalu...

na aš gal parašysiu bendrus pastebėjimus:
1. Už kiekvieną pakuotę +0.9eur (PA 0.3 buvo)
2. Saugojimo laikotarpis tik 2sav. (PA nelabai ribotas budavo ir menuo laukiau pakol viskas suvažiuos)
3. Bendravimas lyginant su PA - tikrai prastokas, bet gal čia man tik pasitaikė tik.
4. Pereinamas laikotarpis - kai siuntėm PA adresu, buvom dauguma apskaičiavę kiek kainuos itt. O dabar bac ir vienas siuntinukas PA o kiti keliaus i eswd, dauguma permokės dabar...

Pliusas, kad galima iš daugiau šalių pirkti ir viskas bus vienoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2017 02 01, 21:45)
atsakymai į visus klausimus - taip

Dabar viskas naujai išdėstyta ir naudojantis seniau, info ieško kaip naujokės ;)
pagrindinis LT sandėlys būdavo ne miesto ribose ir iš jo pasiimti negalima - pažymi ką nori pasiimti, suformuoji sąskaitą, aš apmokėdavau ir laukdavau kol atveš į Venipak terminalą, tada gauni sms, ir važiuoji pasiimti (dažniausiai kitą dieną, jei užsakai darbo metu) tokio kaip pristatymas į sandėlį nebuvo, tai čia tikriausiai bus PA sandėlys, todėl komentuoti negaliu
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 21:03)

na ir as parasysiu kas man nepatinka smile.gif
daro per kita gala viska .
reikejo jiems rasyti laiska apie tai , kad nuo tokios ir tokios datos , siuskite siuntinius tuo ir tuo adresu- ir butu valio smile.gif visi zinotu , kad nuo tada bus taip ir taip .

O dabar i pa mano 4 siuntiniai atejo , i eshopa 2 ir ateis dar vienas, ir man asmeniskai tas nepatinka. Todel , kad niekas manes net neklause . man asmeniskai finansiskai viska sudejus bus apie 7 euru skirtumas , o dar du vaziavimai vietoj vieno.
zodziu pagrindine ju klaida , kad jie nusprende uz mus. Galejo parasyti visiems laiskeli , kad nuo vasario 15 , visi uzsakyti siuntiniai turi keliauti ju adresu. Ir viskas , manau butu visai kitokia situacija.
Atsakyti
Kur gauti gera kaina lėlę Tauškutę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 20:35)
ka pirkti dovanu 4-o gimtadienio proga mergaitei?  siaip Frozen gerbėja, bet tiek visko turi, kad  kazin ar rasiu ka nors idomaus ir naujo

neseniai atšventėm dukros 4 gimtadienį, labai pasiteisino djeco kūrybiniai rinkiniai, pvz djeco ar djeco2 ir pan., dar patiko rinkinys pasidaryk papuošalą, snails kreidelės plaukams. Nors dėl Frozen dar svaigsta ir gimtadienis buvo ta tema, dauguma dovanų su šita atributika jau poros dienų buvo kažkur nutrenkta.
Atsakyti
Amazonas sumaise, gavau ne tuos batus, kuriuos uzsakinejau
Aisku siuntimo atgal islaidas jie man kompensuos, bet pasiulau cia, gal kuri noretu?

https://www.amazon.c...XTXB/ref=ox_sc_

realios foto:
http://www.mediafire...127_161213.jpg#
http://www.mediafire...127_161233.jpg#

20 eur smile.gif
UK 5,5 dydis, Eur 39
Atsakyti