QUOTE(Loram @ 2017 02 01, 21:03)
as tai nesuprantu - ko Jūs čia panikuojat dėl ESWD, normali firma, normali kainodara ir viskas normalu.
Aš naudojausi PA, kai atsirado ESWD pradejau naudotis vien todėl kad iš kitų šalių perku tiek pat daznai, kaip iš UK, tai pasiimti patogiau vienoj vietoj. Dabar Vilniuje pasiėmimas visai patogus ta prasme, kad mašiną visad pasistatysi, o ir netoli "magistraliniu" kelių tai patogiau nei trintis kamščiuose po darbo miesto rajonuose. Na, nepatogu, jei be mašinos, bet tai abejoju ar kas pasiiminėja siuntinius be mašinos. O gyvenančioms kokiam Alytuj, Mažeikiuose ar Utenoj tai iš vio patogumas nerealus - galėsit pirkt laisvai pačios. Na, trūkumas kad užsisakius pristatymą į pristatymo terminalus, tai geriausiu atveju pasiimti galėsit kitą dieną, kas skubant kartais labai erzina, bet pripratau
Panikuojat kaip pensininkės, na keičiasi kažkas, priprasit. Šuo ir kariamas pripranta.
na ir as parasysiu kas man nepatinka
daro per kita gala viska .
reikejo jiems rasyti laiska apie tai , kad nuo tokios ir tokios datos , siuskite siuntinius tuo ir tuo adresu- ir butu valio
visi zinotu , kad nuo tada bus taip ir taip .
O dabar i pa mano 4 siuntiniai atejo , i eshopa 2 ir ateis dar vienas, ir man asmeniskai tas nepatinka. Todel , kad niekas manes net neklause . man asmeniskai finansiskai viska sudejus bus apie 7 euru skirtumas , o dar du vaziavimai vietoj vieno.
zodziu pagrindine ju klaida , kad jie nusprende uz mus. Galejo parasyti visiems laiskeli , kad nuo vasario 15 , visi uzsakyti siuntiniai turi keliauti ju adresu. Ir viskas , manau butu visai kitokia situacija.