Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2017 02 01, 18:27)
aš turiu omeny, kad tai būtų plano dalis, ir jei moki už planą pinigų įskaitymo išlaidų nebėra.

SEB atveju tai planas SUMANUS arba Standartas (1,5 eur). Planas Sumanus geriau, nes pavedimų skaičius neribotas, bet jei atlyginimą gauni nei į SEB, tada plano mokestis 1,8 eur. bent jau taip parašyta prie plano.

SEB planai
Atsakyti
Seb banke noriu pasirinkti plana, taciau pildant ten visas formas , einant iki rezultato reikai pasirinkti lyg naujos korteles isdavima, taciau man naujos korteles nereikai turiu galiojancia ar visoms cia taip ? patarkite prasau kas pasirinkote jau siame banke planus.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2017 02 01, 19:00)
SEB atveju tai planas SUMANUS arba Standartas (1,5 eur).  Planas Sumanus geriau, nes pavedimų skaičius neribotas, bet jei atlyginimą gauni nei į SEB, tada plano mokestis 1,8 eur. bent jau taip parašyta prie plano.

SEB planai

Aš mačiau tuos planus, ten apie lėšų įskaitymą nieko neparašyta.
Atsakyti

merginos kaip su grazinimu Vertbaudet? ar bandet kas siusti paprastu pastu? nesinori tu 5,90 eur moket  :huh2:

per skubejima ne ta dydi nusiciupau

gal ka domina 6 dydis pilka

http://www.vertbaude...uleur=6439&t=1#

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 01 vasario 2017 - 18:21
QUOTE(Lux @ 2017 02 01, 19:04)
Aš mačiau tuos planus, ten apie lėšų įskaitymą nieko neparašyta.

Lėšų įskaitymas nuo šiandien visur turi būti nemokamas 4u.gif

http://aktualijos.lt...slaugu-krepseli:
Naikinama ydinga praktika. Rinkoje vyravo praktika taikyti įskaitymo mokesčius už pavedimus į kliento sąskaitą iš kito banko. Pradėjus teikti pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą, panaikinami tokie įskaitymo tarifai. Be to, rinkoje kai kurie bankai buvo apmokestinę kiekvieną pinigų gryninimo operaciją. Būtiniausių paslaugų krepšelyje numatyta, kad iki 550 eurų sumą per mėnesį klientas galės pasiimti grynaisiais pinigais bankomatuose be jokių papildomų mokesčių.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 02 01, 19:04)
Seb banke noriu pasirinkti plana, taciau pildant ten visas formas , einant iki rezultato  reikai pasirinkti  lyg naujos korteles isdavima,  taciau man naujos korteles nereikai turiu galiojancia ar visoms cia taip ? patarkite prasau kas pasirinkote jau siame banke planus.

priklausomai kiek kokių kortelių turite ir kokio plano norite.
su mylimiausia neleidžia rinktis paprasto plano kur 1,5 eur kainuoja. turite imti naują kortelę
Atsakyti
Sveikos,
gal zinot kur tas ESWD sandelys? Iki siol visad buvo, kad Venipak terminale Vilkpedej reikejo atsiimti, jei norejai pigiau. O dabar dar ir sandelys yra prie pasirinkimo. Koks jo adresas kazin? Cia apie Vilniu kalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aikoksskirtumas: 01 vasario 2017 - 18:48
QUOTE(Fitzy @ 2017 02 01, 18:36)
su mylimiausia neleidžia rinktis paprasto plano kur 1,5 eur kainuoja. turite imti naują kortelę

renkuosi plana -sumanu, turiu seb mylimiausia
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 02 01, 18:36)

Pas mane mylimiausia kortelė ir planas Sumanus.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 02 01, 19:47)
Sveikos,
gal zinot kur tas ESWD sandelys? Iki siol visad buvo, kad Venipak terminale Vilkpedej reikejo atsiimti, jei norejai pigiau. O dabar dar ir sandelys yra prie pasirinkimo. Koks jo adresas kazin? Cia apie Vilniu kalba  4u.gif

pasirinkau pabandymui atsiėmimas sandėly - paskutniame žingsnyje parodė "Pristatymo būdas
Atsiimti iš sandėlio

DW Eshopwedrop/PirkAnglijoje/GerViva UAB, Verkiu 36, Vilnius, ".
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 01, 16:27)
Sumoj 7 kg, visi 3 iš Uk.

o ar visi siuntiniai - vienodos būsenos? Nėra taip, kad du pvz SAndėlyje, o vienas - Išsiųstas? Nes pažymėti apjungimui leidžia tik vienos būsenos siuntas (ką tik patikrinau smile.gif)
Atsakyti
Kas gali pasidalinti nuorodom kur amazon grazinti daiktai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia plaukimo kepurės, akinukų ir maudymuko 6 metų mergaitei baseinui. Gal galit ką rekomenduoti? Dabar 'tam kartui' nupirkau tai plaukai visada šlapi..
ačiū
Atsakyti