Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2017 02 01, 14:33)
As ir vel nieko negavau unsure.gif  kur jiems rasyti?

As gavau nuroda, ja paspaudziau, bet nieko neivyko, neparode, kad kazkas aktyvuota. Pasinaudojau slaptadozdio priminimu, gavau i pasta nuoroda ir tada atseit keiciau slaptazodi ir jungiausi.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 02 01, 15:17)
Gava pirmą Vente grand sale siuntą, aišku bus netikusių/primaišytų prekių, tai siūlysiu pirmiausia čia, tada į vinted dėsiu biggrin.gif
Kolkas turiu po vieną laisvą liemenėlę, gal kam reikia? Man emailu brūkštelkit wwaidutukas@yahoo.com, atsiųsiu foto ir kainą. Dydžiai 75C, 80B ir 85A mirksiukas.gif
Siuntimo UK viduje ir svorio neskaičiuosiu mirksiukas.gif

80b parodykit ka turite.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 02 01, 15:17)
Gava pirmą Vente grand sale siuntą, aišku bus netikusių/primaišytų prekių, tai siūlysiu pirmiausia čia, tada į vinted dėsiu biggrin.gif
Kolkas turiu po vieną laisvą liemenėlę, gal kam reikia? Man emailu brūkštelkit wwaidutukas@yahoo.com, atsiųsiu foto ir kainą. Dydžiai 75C, 80B ir 85A mirksiukas.gif
Siuntimo UK viduje ir svorio neskaičiuosiu mirksiukas.gif

Liko 80B
Atsakyti
gal dar yra norinciu jungtis prie asda george
siuntimas kiekvienai butu 2,5sv arba maziau
naudosiu koda LOVE17 (apatiniams ir naktiniams 20%)
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 02 01, 15:59)
80b parodykit ka turite.

emailo reik mirksiukas.gif
Atsakyti
O man neleidžia ESWD sujungt 3 siuntų. unsure.gif leidžia 2+1, bet aš nenoriu mokėt 4,5 eur už 1 kg unsure.gif

Gal kas atsiiminėjot, ar leido sujungt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 01 vasario 2017 - 15:13
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 01, 16:13)
O man neleidžia ESWD sujungt 3 siuntų. unsure.gif leidžia 2+1, bet aš nenoriu mokėt 4,5 eur už 1 kg unsure.gif

Prieš porą savaičių atsiiminėjau ir apjungiau kaip tik 3 siuntas. Tai gal dabar kokie sistemos sutrikimai?
Arba gal jungaint visus tris viršijat kokius nors svorio/išmatavimų apirbojimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 01, 15:13)

gal salys skirtingos?
Atsakyti
Laba diena, gal ką sudomins, turiu laisvą 36B Chantelle liemenėlę https://www.nordstro...1365?color=AQUA Galių siųsti. Kaunas 15 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VASTA75: 01 vasario 2017 - 15:24
QUOTE(Eglynas9 @ 2017 02 01, 16:16)
Prieš porą savaičių atsiiminėjau ir apjungiau kaip tik 3 siuntas. Tai gal dabar kokie sistemos sutrikimai?
Arba gal jungaint visus tris viršijat kokius nors svorio/išmatavimų apirbojimus? g.gif

Sumoj 7 kg, visi 3 iš Uk.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 01, 16:27)
Sumoj 7 kg, visi 3 iš Uk.

šiandien sėkmingai apjungiau 2 DE + 2 UK siuntinius
tiesa bendras svoris nepilni 4kg
Atsakyti

Man turbūt vienai nepavyksta prisijungti į ESWD, ir nesuprantu kodėl :(

Atsakyti