Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 01, 11:17)
sudas tada verysad.gif jei PA tai antrinis verysad.gif(( bet dar lauksiu ju pranesimo

as supratau is ju psl, kad 9 yra terminalai, vadinasi juose pigesnis atsiemimas, visur kitur mokestis, kaip i namus:
http://www.venipak.l...-siuntu-taskai/

Kuo skiriasi "pristatymas į terminalą" nuo "pristatymo į atsiėmimo punktą"? Ir kuo tai skiriasi nuo pristatymo iki durų?

Pristatymų į terminalus privalumai:

mažiausia kaina
nėra apribojimų išmatavimams ir svoriui

Šiuo metu galite nukreipti savo siuntas į 9 terminalus pagrindiniuose Lietuvos miestuose - po 1 terminalą kiekviename mieste.

Tik neaisku , kiek galima kaupt siuntas, paprastai tai taisyklese ir salygose turetu buti teisinga informacija.
Is DUK:
Ar galite sulaukti kitos mano siuntos ir tuomet kartu siųsti?
"Sveiki, mačiau jau gavot vieną mano siuntą. Norėčiau, kad sulauktumėte ir kitos ir tuomet kartu siust i LT." "Sveiki, Vakar Jus gavote mano vieną užsakymą, šiandien noriu vėl užsakyti, ar bus galima siuntimui sujungti abu užsakymus?" Užsienyje siuntų nesaugome. Išsiunčiame siuntas artimiausiu reisu – nelaukiant visų. Bet... vis vien galite sutaupyti - nedideles siuntas nemokamai saugome Lietuvoje 2 savaites, kad spėtumėte sulaukti kitų siuntų ir užsakyti atsėmimą/pristatymą visoms siuntoms kartu.
is taisykliu:
DĖMESIO! Siuntinys, kurio Klientas
nepaėmė iš sandėlio Lietuvoje (iš
kurjerio ar atsiėmimo punkto) per
maksimalų 30 kalendorinių dienų
laikotarpį nuo Siuntinio pristatymo į
Lietuvos sandėlį ar jei per aukščiau
nurodytą laikotarpį Klientas nenurodė
kito pristatymo termino pagal šias
Sąlygas, bus įteikiamas Klientui tik
sumokėjus papildomą sumą prie
mokamos Kainos, kuri yra lygi tuo
metu mokėtinai sumai (ir yra
pridedama prie Kainos pagal Sutartį).
Klientas turi sumokėti sumą už
kiekvieną papildomą 30 kalendorinių
dienų laikotarpį, kurio metu Siuntinys
yra laikomas Lietuvos sandėlyje
Bendrosiose sąlygose nurodytomis
sąlygomis. Jei po pirmojo Paslaugų
Teikėjo pranešimo pagal šių Bendrųjų
salygų 3.34 punktą praeina 6 (šeši)
mėnesiai, Klientas įgalioja Paslaugų
Teikėją perimti Siuntinį, atsižvelgiant į
gautinas sumas iš Kliento, o Paslaugų
Teikėjas turi elgtis su Siuntiniu kaip
vienintelis jo savininkas.

Niekur nematau, kokia ta papildoma kaina?
Kiek nores , tiek ims?
Tuomet gausis brangiau, nei siust tiesiai i LT:)

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 02 01, 13:01)
jei patinka turimos kėdės ir jų nesinori keisti, galit pervilkti tik odą. Pas mane odinės sofos oda suskilinėjus buvo ir vaikai kažkokiu būdų atlošą buvo sulaužę, nelaikė formos, nenorėjau išmesti, nes sofa tikrai gera ir kokybiška, tai susiradau kas pervelka baldus. Tikrai labai kokybiškai padarė, safa kaip nauja atrodo smile.gif

ir kiek toks malonumas kainavo?
pas mane situacija panasi, tik nesuluzus, o oda reikia pervilkt
Atsakyti

as supratau is ju psl, kad 9 yra terminalai, vadinasi juose pigesnis atsiemimas, visur kitur mokestis, kaip i namus:
http://www.venipak.l...-siuntu-taskai/

Hmz, bet tai kad pagal šią nuorodą vien Kaune Picupų yra 6. Man ten labai tinka :) Na, bet jeigu kalbama apie tą pagrindinį sandėlį, Kaune Elektrėnų g, tai jau netink visiškai. Reik apsišarvuot kantrybe ir laukt kol paaiškės :)

Atsakyti

Ar kam nors pavyksta prisijungti prie ESWD?

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 02 01, 13:23)
ir kiek toks malonumas kainavo?
pas mane situacija panasi, tik nesuluzus, o oda reikia pervilkt

nu ne kas pas mane su atmintimi.... bet jei neklystu, tai sėdimos dalies pervilkimas, atlošo diržų remontas nes jie buvo nutrūkę ir prikimšimas vata, kad atsistatytų formos gal 150 už darbą. Plius už odą atsikirai.

Papildyta:
QUOTE(JN @ 2017 02 01, 13:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lina0612" data-cid="71407539" data-time="1485948197"><div><p>as supratau is ju psl, kad 9 yra terminalai, vadinasi juose pigesnis atsiemimas, visur kitur mokestis, kaip i namus:
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.venipak.lt/pickup-siuntu-taskai/'>http://www.venipak.lt/pickup-siuntu-taskai/</a>
</p></div></blockquote><p>Hmz, bet tai kad pagal šią nuorodą vien Kaune Picupų yra 6. Man ten labai tinka smile.gif Na, bet jeigu kalbama apie tą pagrindinį sandėlį, Kaune Elektrėnų g, tai jau netink visiškai. Reik apsišarvuot kantrybe ir laukt kol paaiškės smile.gif
</p>

bent jau iki šiol pick up taškuose būdavo brangesnis atsiėmimas nei centriniame sandėlyje.
Papildyta:
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 02 01, 13:41)
<p>Ar kam nors pavyksta prisijungti prie ESWD?</p>

taip, aš buvau jų klientė, ta dabar prisijungus atsinaujinau paskyrą.
Atsakyti

Sveikos:) ar visoms atsirado visi praeita savaite i PA uk pristatyti siuntiniai? Nes man keli atsirado PA paskyroje o vieno nera niekur, nei PA nei ESDW nors trakingas rodo kad pristatytas jau pries savaite...

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 01, 12:47)
nu ne kas pas mane su atmintimi.... bet jei neklystu, tai sėdimos dalies pervilkimas, atlošo diržų remontas nes jie buvo nutrūkę ir prikimšimas vata, kad atsistatytų formos gal 150 už darbą. Plius už odą atsikirai.

Papildyta:
bent jau iki šiol pick up taškuose būdavo brangesnis atsiėmimas nei centriniame sandėlyje.
Papildyta:
taip, aš buvau jų klientė, ta dabar prisijungus atsinaujinau paskyrą.

O kaip ta paskyra reikia atsinaujinti unsure.gif
Nes as buvau tik prisiregistravus pas juos, bet niekada nepurkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 02 01, 13:41)
<p>Ar kam nors pavyksta prisijungti prie ESWD?</p>

Suvedus eshopwedrop.lt nepavyksta, o kai einu per sia nuoroda tai pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 01, 14:02)
O kaip ta paskyra reikia atsinaujinti unsure.gif
Nes as buvau tik prisiregistravus pas juos, bet niekada nepurkau 4u.gif

aš šiandien gavau meilą su visa informacija apie pasikeitimus ir nuorodą, kurią paspaudus atnaujinama paskyra.
Atsakyti
Gava pirmą Vente grand sale siuntą, aišku bus netikusių/primaišytų prekių, tai siūlysiu pirmiausia čia, tada į vinted dėsiu biggrin.gif
Kolkas turiu po vieną laisvą liemenėlę, gal kam reikia? Man emailu brūkštelkit wwaidutukas@yahoo.com, atsiųsiu foto ir kainą. Dydžiai 75C, 80B ir 85A mirksiukas.gif
Siuntimo UK viduje ir svorio neskaičiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 01 vasario 2017 - 14:18
QUOTE(Carlin @ 2017 02 01, 13:04)
aš šiandien gavau meilą su visa informacija apie pasikeitimus ir nuorodą, kurią paspaudus atnaujinama paskyra.

As ir vel nieko negavau unsure.gif kur jiems rasyti?
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 01, 15:59)
<p>Sveikos:) ar visoms atsirado visi praeita savaite i PA uk pristatyti siuntiniai? Nes man keli atsirado PA paskyroje o vieno nera niekur, nei PA nei ESDW nors trakingas rodo kad pristatytas jau pries savaite...</p>

man irgi vieno truksta , nors trackingas rodo kad pristatytas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit dar priminti, kaip sujungti siuntinius su kitu zmogumi PA 4u.gif
Atsakyti