QUOTE(JN @ 2017 02 01, 10:44)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71406947" data-time="1485937389"><div><p>prisijungti man pavyko bet tai dar blogiau. matau kazkokius du siuntinius . vienas 30- ant 40 ir ant 30 tai tokia turi buti nemaza dezute , kitas 30- 5-30 - ir as neisivaizduoju kas ten gali buti . vienas dalykas laukiu crocsu , tai galejo uzsakyma dalimis issiusti viena deze PA , kita cia atsidure , bet tai kodel 5 cm , neisivaizduoju kaip zieminius croksus galima ten ikisti. ))))) ziuriu kur PAV. as taip isivazduoju paveikslelis ir taip ir tip as ji atidarinejo raso klaida 404 . reikia dar eiti paieskoti , kur pateikti ismatavimai standartiniai . Zodziu reikes laiko kol as priprasiu. Parasiau jiems dar laiska , kad jei as noriu PA tai kaip an ji pasirinkti is tu 4 poziciju
Atsiimti iš sandėlio
Pristatyti į Venipak terminalą
Pristatymas iki durų
Pristatyti į Venipak punktą
kuris cia PA , ir tai pirminis ar antrinis jau ziuresime ka gausime. Jei bus antrinis tai niekas, </p></div></blockquote><p>Ir man labai įdomu, Venipak punktas yra pirmnis ar antrinis? Nes jeigu antrinis tai jau visai nebeapsimoka, nes amazon de meta pristatymą 10 eurų berods..
</p>
Atsiimti iš sandėlio
Pristatyti į Venipak terminalą
Pristatymas iki durų
Pristatyti į Venipak punktą
kuris cia PA , ir tai pirminis ar antrinis jau ziuresime ka gausime. Jei bus antrinis tai niekas, </p></div></blockquote><p>Ir man labai įdomu, Venipak punktas yra pirmnis ar antrinis? Nes jeigu antrinis tai jau visai nebeapsimoka, nes amazon de meta pristatymą 10 eurų berods..
</p>
pirminiai yra tik venipak punktai
antriniai PA ir namai
nesuprantu, kas atsiimines PA punktuose?
juk i namus tada patogiau, o kaina ta pati gausis
siaip tas ju 0.90 prijungimo mokestis labai isbrangina
jau tada geriau siusti tiesiai i LT, aisku jei siuncia parduotuves