Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JN @ 2017 02 01, 10:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71406947" data-time="1485937389"><div><p>prisijungti man pavyko vartotojo įkelta nuotraukabet tai dar blogiau. matau kazkokius du siuntinius . vienas 30- ant 40 ir ant 30 tai tokia turi buti nemaza dezute , kitas 30- 5-30 - ir as neisivaizduoju kas ten gali buti . vienas dalykas laukiu crocsu , tai galejo uzsakyma dalimis issiusti viena deze PA , kita cia atsidure , bet tai kodel 5 cm , neisivaizduoju kaip zieminius croksus galima ten ikisti. vartotojo įkelta nuotrauka))))) ziuriu kur PAV. as taip isivazduoju paveikslelis ir taip ir tip as ji atidarinejo raso klaida 404 . reikia dar eiti paieskoti , kur pateikti ismatavimai standartiniai . Zodziu reikes laiko kol as priprasiu. Parasiau jiems dar laiska , kad jei as noriu PA tai kaip an ji pasirinkti is tu 4 poziciju
Atsiimti iš sandėlio
Pristatyti į Venipak terminalą
Pristatymas iki durų
Pristatyti į Venipak punktą
kuris cia PA , ir tai pirminis ar antrinis jau vartotojo įkelta nuotraukaziuresime ka gausime. Jei bus antrinis tai niekas, vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir man labai įdomu, Venipak punktas yra pirmnis ar antrinis? Nes jeigu antrinis tai jau visai nebeapsimoka, nes amazon de meta pristatymą 10 eurų berods..
</p>

pirminiai yra tik venipak punktai

antriniai PA ir namai
nesuprantu, kas atsiimines PA punktuose?
juk i namus tada patogiau, o kaina ta pati gausis

siaip tas ju 0.90 prijungimo mokestis labai isbrangina
jau tada geriau siusti tiesiai i LT, aisku jei siuncia parduotuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 01 vasario 2017 - 11:12
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 01, 08:21)
Damos, gal LT matet kazka panasaus? Taip nesinori nematuskem pirkti  unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kadangi ir pati kazko panasaus vis dar ieskau biggrin.gif tai zaroj kazka i ta puse esu uzmacius, nots ne visai tas pats
https://www.zarahome...1020031275.html
Atsakyti
Šitas forumas tikrai geriausias - nuo internetinių parduotuvių iki kriauklių šveitiklių biggrin.gif

Man tas Dr.beckmann geras, ir kalkes valo, bet reikia gerokai pašveisti, norisi kalkėm kažko geresnio. bandysiu ieškot to frankes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2017 02 01, 12:06)
Šitas forumas tikrai geriausias - nuo internetinių parduotuvių iki kriauklių šveitiklių  biggrin.gif 

Man tas Dr.beckmann geras, ir kalkes valo, bet reikia gerokai pašveisti, norisi kalkėm kažko geresnio. bandysiu ieškot to frankes  4u.gif

yra ermitaže. google paieškojus rasit ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 02 01, 11:05)
pirminiai yra tik venipak punktai

antriniai PA ir namai
nesuprantu, kas atsiimines PA punktuose?
juk i namus tada patogiau, o kaina ta pati gausis

siaip tas ju 0.90 prijungimo mokestis labai isbrangina
jau tada geriau siusti tiesiai i LT, aisku jei siuncia parduotuves

sudas tada verysad.gif jei PA tai antrinis verysad.gif(( bet dar lauksiu ju pranesimo
Atsakyti
O PA tai čia Verkių g.? Jei taip, tai nemanau, kad tai bus antrinis adresas. Juk net jų puslapyje jis nurodytas, kaip pagrindinė prekių atsiėmimo vieta, o visa kita, kaip kiti pristatymo būdai.
Atsakyti
Nukrypsiu nuo PA, keduciu ir kriaukliu temos ax.gif
Gal kas galir rekomenduoti baldu pardes Vilniuje-reikia i virtuve kedziu , nes senuju oda visai sutruko unsure.gif
Skraja, Berry zinau, bet gal yra idomesniu vietu ax.gif
Aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2017 02 01, 13:53)
Nukrypsiu nuo PA, keduciu ir kriaukliu temos  ax.gif
Gal kas galir rekomenduoti baldu pardes Vilniuje-reikia i virtuve kedziu , nes senuju oda visai sutruko unsure.gif
Skraja, Berry zinau, bet gal yra idomesniu vietu  ax.gif
Aciu ;)

Baldų rojuj Kalvarijų gatvėj yra daug baldų parduotuvių. Mes ten pirkome venta.lt kėdes. Jie yra ir Audėjo baldų centre (netoli Kardiolitos), bet ten blogai paskaičiavo, kiek reikia medžiagos kėdėms (naudojom savo audinį).
O jei reikia iškarto, tai ikėja smile.gif , nes visur kitur gamina ir reikia laukti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 01, 10:21)
Damos, gal LT matet kazka panasaus? Taip nesinori nematuskem pirkti  unsure.gif

Čia esu mačius panašaus tipo: http://www.next.co.u...irrors-0#1_2326 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilė: 01 vasario 2017 - 12:12
QUOTE(zz_aiza @ 2017 02 01, 10:23)
šitas valiklis man superinis nuo kalkių http://www.skkosmeti...jas-500-ml.html

Ačiū labai. O perkat internetu?
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2017 02 01, 12:53)

Mes turim Ventos kėdes, kątik kažkas rekomendavo ir jų parduotuvę Vilniuje smile.gif mes pirkome Šiauliuose, turėjo vietoje ir laukti nereikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2017 02 01, 11:53)
Skraja, Berry zinau, bet gal yra idomesniu vietu  ax.gif
Aciu ;)

jei patinka turimos kėdės ir jų nesinori keisti, galit pervilkti tik odą. Pas mane odinės sofos oda suskilinėjus buvo ir vaikai kažkokiu būdų atlošą buvo sulaužę, nelaikė formos, nenorėjau išmesti, nes sofa tikrai gera ir kokybiška, tai susiradau kas pervelka baldus. Tikrai labai kokybiškai padarė, safa kaip nauja atrodo smile.gif

o į naujus namus kėdes buvau išsirinkau tokioj mažoj baldų parduotuvėje Smolensko g. Tik kaina jų ten nepatiko, tai čia radau 100 eurų už kėdę pigiau biggrin.gif http://shop.netfeel....cheda-Sami.php#
bet nepirkau dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 01 vasario 2017 - 13:06