Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2017 02 01, 10:15)
Man taspats unsure.gif

Matyt dar ne iki galio sutvarke, nes raso, kad vel vyksta atnaujinimo darbai.
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 02 01, 11:19)
o su kuo valote? ax.gif

Su indu plovikliu ir paprasta kempinele. Kartais su soda, bet retai.
Atsakyti
pirksiu http://www.parfum-zentrum.de. Siuntimas į LT 9,95 eur. Pirksiu šiandien - rytoj.

Atsiėmimas Vilniuje, Šiaurės miestelyje, nepersiunčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 01 vasario 2017 - 10:33
QUOTE(Dameri @ 2017 02 01, 08:49)
Man labiausiai patinka šokolado spalvos kriauklė, kaip manote ar ant tokios labai matytųsi kalkės? Minėjote, kad pas jus tamsi, gal juoda?
O kranus aš valau su ūkišku muilu ir paskui su tokiu super skuduriuku nusausinu, kuris skirtas langams valyti  tongue.gif

Tokią ir turim 4u.gif matos tos kalkės, matos, ir neatsitaikau, kaip geriausia jas panaikinti
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 02 01, 10:19)
o su kuo valote? ax.gif

man geriausiai virtuvės kriauklė išsivalo melamino kempinėle.
Atsakyti

prisijungti man pavyko smile.gifbet tai dar blogiau. matau kazkokius du siuntinius . vienas 30- ant 40 ir ant 30 tai tokia turi buti nemaza dezute , kitas 30- 5-30 - ir as neisivaizduoju kas ten gali buti . vienas dalykas laukiu crocsu , tai galejo uzsakyma dalimis issiusti viena deze PA , kita cia atsidure , bet tai kodel 5 cm , neisivaizduoju kaip zieminius croksus galima ten ikisti. smile.gif))))) ziuriu kur PAV. as taip isivazduoju paveikslelis ir taip ir tip as ji atidarinejo raso klaida 404 . reikia dar eiti paieskoti , kur pateikti ismatavimai standartiniai . Zodziu reikes laiko kol as priprasiu. Parasiau jiems dar laiska , kad jei as noriu PA tai kaip an ji pasirinkti is tu 4 poziciju
Atsiimti iš sandėlio
Pristatyti į Venipak terminalą
Pristatymas iki durų
Pristatyti į Venipak punktą
kuris cia PA , ir tai pirminis ar antrinis jau smile.gifziuresime ka gausime. Jei bus antrinis tai niekas, verysad.gif

Ir man labai įdomu, Venipak punktas yra pirmnis ar antrinis? Nes jeigu antrinis tai jau visai nebeapsimoka, nes amazon de meta pristatymą 10 eurų berods..

Atsakyti
QUOTE(giedrute_o @ 2017 02 01, 10:53)
Sveikos,
dar laukiu besijungiančių prie asda george
Pristatymas nuo 100sv, 10sv, rinksiu kad siuntimas būtų 2-3sv
kaunas

4u.gif ar per lpexpress ar omniva persiųstumėt? Jei taip, savo email parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 31, 19:33)
kaip keista girdeti, kad akmens mases kriaukles sitaip purvinas. Pas mane franke firmos jau gal penki metai ir nera jokios demes. O sveiciu paprasta kempinele ir indu plovikliu. Man tik vienas jos trukumas- kad jei jau isslys puodelis is ranku- apsidauzo i ja...

drinks_cheers.gif

pas mane jau 10 metų jokių problemų
Beje irgi franke firmos
O pas mamą plieninė, tai visiška nesąmonė, kiekvienas lašas matosi.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2017 02 01, 11:39)
man geriausiai virtuvės kriauklė išsivalo melamino kempinėle.

o aš Franke Twister mėgstu smile.gif
Atsakyti
Renku Kaune Newlook su 20% nuolaida SALE prekėm 4u.gif Bus nemokamas siuntimas į LT
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2017 02 01, 11:33)
pirksiu http://www.parfum-zentrum.de. Siuntimas į LT 9,95 eur. Pirksiu šiandien - rytoj.

Atsiėmimas Vilniuje, Šiaurės miestelyje, nepersiunčiu.

Neprisides dar kokie mokesciai? ax.gif gal prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2017 02 01, 11:50)
Neprisides dar kokie mokesciai?  ax.gif gal prisijungciau  ax.gif

pirksiu pirmą kartą, į krepšelį įdėjus lyg niekas nebrangsta smile.gif. Man atrodo viskas gerai turėtų būti.
Atsakyti