Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2017 02 01, 10:26)
kainos, kiek matau, padidėjusios  unsure.gif

as net nesugebu rasti kainu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 01, 10:29)
as net nesugebu rasti kainu blink.gif  biggrin.gif

http://eshopwedrop.l...kles-ir-salygos
http://pirkanglijoje.lt/kainos/
tos pačios kainos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 01 vasario 2017 - 09:37
pačioj pačioj apačioj, pačiom mažiausiom pačio pilkiausio šrifto raidytėmis yra Taisyklės ir Sąlygos. Va, ten ir rasit kainas !

(gal čia koks nors konkursas buvo paskelbtas tarp tinklapių adminų - kas geriau nukiš skiltį? Mūsų Mažylių forumas ir ESWD kainos matomai taiko į prizines vietas? biggrin.gif)
Atsakyti
Na kas buvo PA atsiimti savo daiktu ? ar didele eile ?
Atsakyti
Sveikos,
dar laukiu besijungiančių prie asda george
Pristatymas nuo 100sv, 10sv, rinksiu kad siuntimas būtų 2-3sv
kaunas
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 01, 10:53)
Na kas buvo PA atsiimti savo daiktu ? ar didele eile ?

Yra yra liaudies biggrin.gif

Prajuokino komentaras del varzytuviu su paslepta info biggrin.gif
Atsakyti
As irgi negaunu puses laisku is ESWD unsure.gif

Gal kas galetu mano siuntinuka is PA priglausti, arba as galeciau paimti. Pas mane tik 1.1kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 02 01, 08:26)
Na ar visi prisijungia prie esdw be problemu? Man raso incorrect login, pagal slaptazodzio priminimo nuoroda nieko neatsiuncia  doh.gif

Man taspats unsure.gif
Atsakyti
[quote=LaReina,2017 02 01, 01:21]
Prie kriaukliu temos biggrin.gif Turim Franke smelio spalvos gal jau 4 metai, esu labai patenkinta, valau karts nuo karto su franke kazkokia pasta, dave kai pirkom kriaukle. Siaip manau panasus principas kaip su Dr. Beckmann valomuoju akmeniu valyti.

[quote=kiskius,2017 02 01, 07:15]
Sename bute turejom Franke juoda galk 5 m, palikom be jokiu naudojimo zymiu, naujame bute vel pirkom franke juoda, turim jau 3 m, kol kas jokiu naudojimo zymiu
[/quote]

va butent, pas mane sioji smeline franke akmens mases jau puikiausiai 7 metus tarnauja be jokiu demiu ir nors turiu irgi ta gauta franke kazkoki spec valikli apvalu maza, bet juo neteko net pradet naudotis.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 01, 11:15)
va butent, pas mane sioji smeline franke akmens mases jau puikiausiai 7 metus tarnauja be jokiu demiu ir nors turiu irgi ta gauta franke kazkoki spec valikli apvalu maza, bet juo neteko net pradet naudotis.

o su kuo valote? ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kur randasi Vilniuje EshopWedrop sandelys?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 01, 10:15)
Man taspats unsure.gif

prisijungti man pavyko smile.gif bet tai dar blogiau. matau kazkokius du siuntinius . vienas 30- ant 40 ir ant 30 tai tokia turi buti nemaza dezute , kitas 30- 5-30 - ir as neisivaizduoju kas ten gali buti . vienas dalykas laukiu crocsu , tai galejo uzsakyma dalimis issiusti viena deze PA , kita cia atsidure , bet tai kodel 5 cm , neisivaizduoju kaip zieminius croksus galima ten ikisti. smile.gif))))) ziuriu kur PAV. as taip isivazduoju paveikslelis ir taip ir tip as ji atidarinejo raso klaida 404 . reikia dar eiti paieskoti , kur pateikti ismatavimai standartiniai . Zodziu reikes laiko kol as priprasiu. Parasiau jiems dar laiska , kad jei as noriu PA tai kaip an ji pasirinkti is tu 4 poziciju
Atsiimti iš sandėlio
Pristatyti į Venipak terminalą
Pristatymas iki durų
Pristatyti į Venipak punktą
kuris cia PA , ir tai pirminis ar antrinis jau smile.gif ziuresime ka gausime. Jei bus antrinis tai niekas, verysad.gif
Atsakyti