Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2017 01 31, 23:08)
Daugiau nenusileidzia, per visa ekrana yra ir nuleisti zemyn niekaip neina. Pasitikrinau vinted, tai ten yra kaip jus rasote. Gal atsigaus kada

mistika .
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 01, 00:15)
Nors cia naujienas suzinau. Tai is MM galiu issiregistruoti pati, nes as ten tik naujus rubus ir pardavineju, bet saviskiu, nes priperku per daug amzinai, puse neapsivelka. O su devetais tai net neturiu kada zaisti  unsure.gif

Tai kol nieks nevaro,neiseikit biggrin.gif As irgi didziaja dali nauju sudejus,nu irgi silpnybe ta vis pigiau uzjuriuose prisigriebti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 01, 00:17)

Nerodo ir man MM forumų, jei bandau susirast juos iš pagrindinio puslapio... unsure.gif Paprasčiausia dabar patekt suvedus adresą www.musumazyliai.lt/forumai
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 01 31, 23:08)
Daugiau nenusileidzia, per visa ekrana yra ir nuleisti zemyn niekaip neina. Pasitikrinau vinted, tai ten yra kaip jus rasote. Gal atsigaus kada

man irgi bais parupo:)
srifta susimazinkit ir pamatysit tas eilutes
tada matosi tai apie ka virtualnaja sako
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 01 31, 23:24)
man irgi bais parupo:)
srifta susimazinkit ir pamatysit tas eilutes
tada matosi tai apie ka virtualnaja sako

o kaip smile.gif as ir manau , kad jos ten turi buti ))) dabar ir as lauksiu , ar atsirado tos eilutes smile.gif Kimora o del tu nauju kelimo , tai ka as zinau. Kol jusu neblokuoja , nieko jums nedaro , tai ir valio. Manau labai daug nare yra patenkintos turedamos pasirinkima, ne visos gali nusipirkti akropolio kainomis, ir ne visos turi tuos akropolius pasoneje. Tai as jusu vietoje nieko nedaryciau. uzdes jums bana , tai uzdes.
Atsakyti
Oi cia su tuo MM yra keletas nariu kaip pvz - https://www.musumazy...ys/87379-slypas
Turi albume bent 4 naujus 3d vezimelius, 4 lovytes naujas, patalynes komplektu belenkiek, vilnoniu vokeliu ir tt... Siai narei negalioja jokios taisykles. Kai mane kazkada uzblokavo uz viena vezimeli nauja, parasiau adminams klausima kodel siai narei galima konkrecia komercija uzsiimti, tai nesulaukiau nei atsakymo nei tos nares prekiu abumo pasikeitimu...
Pakui bvo kazkada didziule diskusija kilusi tai yra bent 4 nares MM kurioms galima prekiauti kuo nori ir kiek nori. Tai ir kyla klausimas ar tai nera pacios admines netycia? ax.gif
Atsakyti
Prie kriaukliu temos biggrin.gif Turim Franke smelio spalvos gal jau 4 metai, esu labai patenkinta, valau karts nuo karto su franke kazkokia pasta, dave kai pirkom kriaukle. Siaip manau panasus principas kaip su Dr. Beckmann valomuoju akmeniu valyti.

Gal kas primintu, kur visokiu niekniekiu vaiku gimtadieniui ieskoti? T.y. lekstutes, puodeliai, siaudeliai ir t.t. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2017 01 31, 22:53)
As klausiau apie cybex solution x2fix, todel ir atsakiau apie kaina butent siu;) Jus teisi del q2fix 4u.gif

4u.gif windeln sausio pradžioje buvo, kai minusavo 20 eur nuo 100 eur krepšelio, Cybex Solution X2 fix būtų kainavusi apie 125 eur.
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2017 02 01, 01:21)
Prie kriaukliu temos  biggrin.gif  Turim Franke smelio spalvos gal jau 4 metai, esu labai patenkinta, valau karts nuo karto su franke kazkokia pasta, dave kai pirkom kriaukle.  Siaip manau panasus principas kaip su Dr. Beckmann valomuoju akmeniu valyti.

Gal kas primintu, kur visokiu niekniekiu vaiku gimtadieniui ieskoti? T.y. lekstutes, puodeliai, siaudeliai ir t.t.  4u.gif

Sename bute turejom Franke juoda galk 5 m, palikom be jokiu naudojimo zymiu, naujame bute vel pirkom franke juoda, turim jau 3 m, kol kas jokiu naudojimo zymiu
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2017 01 31, 20:07)
As savo akmenine valau su Dr.Beckman Putztein. Raso, kad  kazkoks valomasis akmuo, bet tiesiog pasta. Na mano juoda, gal ur taip nesimato biggrin.gif bet tikrai neblogas, tokia nematoma plevele uzsideda, neleidzia kauptis lasams.

Apnašas nuo vandens kalkių irgi nuvalo? Pas mane tamsi kriauklė, tai man kalkių nuosėdos kliūna ir nelabai pasiduoda
doh.gif doh.gif
Su tokiu valot? https://www.senukai....r...&src=bitrec
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2017 02 01, 06:15)
Sename bute turejom Franke juoda galk 5 m, palikom be jokiu naudojimo zymiu, naujame bute vel pirkom franke juoda, turim jau 3 m, kol kas jokiu naudojimo zymiu

Akmems masės? Su kuo kalkių nuosėdas panaikinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitilda: 01 vasario 2017 - 06:53
Užsakinėsiu iš Dorothy Perkins.com
Ieškau kas nori pasidalinti siuntimą tiesiai į LT
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com
Taip pat vis dar renku kompaniją prie Cocooncenter.co.uk
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

turejot gauti siandien ESWD laiska. Nuolaida gaus visi atnaujine paskyra  bigsmile.gif Tik nieko nesuprantu, kiek ir kaip ta nuolaida galios unsure.gif (paašiaus jiems)

O mane labiausiai intriguoja planai del USA ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 vasario 2017 - 07:41