Sveiki, gal kas noretu jungtis prie Easycosmetic.de?
O gal kas iš vilniečių galėtų prijungti mano PA siuntinuką? Ten nedidelė 420 g dėžutė
Patogiausia būtų iš Antakalnio, Žirmūnų, Centro... arba jei pavyktų susiderint atsiėmimą kartu
Papildyta:
Galima, tik papildomos pakuotės mokestis pas juos trigubai didesnis, nei PA (0,9 ) ir ribotas kaupimo laikas - 2 savaitės.
Patogiausia būtų iš Antakalnio, Žirmūnų, Centro... arba jei pavyktų susiderint atsiėmimą kartu
Papildyta:
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 22:50)
Bet tai ESWD bus galima jungti savus siuntinius? Ar kiekviena dėžė bus atskirai apmokestinama?
Galima, tik papildomos pakuotės mokestis pas juos trigubai didesnis, nei PA (0,9 ) ir ribotas kaupimo laikas - 2 savaitės.
QUOTE(troliuke @ 2017 01 31, 19:29)
Gal pasakysite ka naudingo su kuom ja isveisti
as su soda, su druska sveiciu, niekas net nepadeda.
Man vienas kriaukliu pardavejas patare naudoti indaploviu miltelius su enzimais. Reikia gerai uzkimsti kriaukle pilti gera sauksta milteliu ir uzpilti kuo karstesniu vandeniu. Pamaisyt kad milteliai istirptu ir palikt pastovet. As palieku per nakti. Tam kartui tikrai pagrazeja bet aisku kaip nauja jau nebus.
QUOTE(aijos @ 2017 01 31, 17:47)
Man taip pat pukines striukes labai nepraktiskos vaikams del skalbimo. Ziemines nesu i valykla, o pavasariui ziuriu, kad poliesteris kamsalas butu
Papildyta:
Gal galite pasakyti, kur MM rasti foruma? Nes atsidarius pagrindini puslapi, jo nerodo ir niekur kitur nerandu
Papildyta:
Gal galite pasakyti, kur MM rasti foruma? Nes atsidarius pagrindini puslapi, jo nerodo ir niekur kitur nerandu
nezinau ar jums atsake, bet rasau. jei per kompiuteri tai einate i atrask, tada spaudziate bendruomene , ir tada pasimato langas Forumai. jei su telefonu tai spaudziate antra langeli apacioje ir trecia eilute is virsaus yra forumai
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 31, 21:28)
Bet dėl Naturino batų jau žiūriu kelinta paraš0, kad siauri, siaurai kojai, gerai, kad nesusigundžiau.
Mano berniuko normali kojytė, kaip tik buvo. Su platesne gal sunkiau, bet normaliai pats tas.
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 22:18)
nezinau ar jums atsake, bet rasau. jei per kompiuteri tai einate i atrask, tada spaudziate bendruomene , ir tada pasimato langas Forumai. jei su telefonu tai spaudziate antra langeli apacioje ir trecia eilute is virsaus yra forumai
Aciu. Per programele lengvai radau, bet per kompiuteri nera "bendruomenes" prie "atrask"
QUOTE(aijos @ 2017 01 31, 22:44)
Aciu. Per programele lengvai radau, bet per kompiuteri nera "bendruomenes" prie "atrask"
spaudziaute atrask - einate akimis i pacia pacia apacia , kas pas jus apacioje ? paskutine elute ?
bet atrask ne ten kur zenkliukas toks kaip lupa, o atrask kur parasyta zodis atrask , kaireje puseje po zodzio naujienos
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 31, 20:23)
Kažką maisote, mytoys niekada neprekiavo Cybex Q2 fix kedutem, mytoys pilna kitokių Cybex keduciu, bet Cybex Q2 fix niekada neturėjo. Cybex Q2 fix kainos 190-240 eur, todėl 140 eur tikrai gera kaina
As klausiau apie cybex solution x2fix, todel ir atsakiau apie kaina butent siu;) Jus teisi del q2fix
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 22:50)
spaudziaute atrask - einate akimis i pacia pacia apacia , kas pas jus apacioje ? paskutine elute ?
bet atrask ne ten kur zenkliukas toks kaip lupa, o atrask kur parasyta zodis atrask , kaireje puseje po zodzio naujienos
Pas mane paskutinis zodis prie "atrask" kaireje puse "daugiau kategoriju"
QUOTE(aijos @ 2017 01 31, 23:00)
Pas mane paskutinis zodis prie "atrask" kaireje puse "daugiau kategoriju"
o jums tas daugaiu kategoriju issiskleidzia , nes pas mane jau isskleistas , ir ten yra vinted ir bendruomene. O gal siek tiek reikia puslapi i apacia nuleisti ,kad pasimatytu tas vinted ir bendruomene ?
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 23:03)
o jums tas daugaiu kategoriju issiskleidzia , nes pas mane jau isskleistas , ir ten yra vinted ir bendruomene. O gal siek tiek reikia puslapi i apacia nuleisti ,kad pasimatytu tas vinted ir bendruomene ?
Daugiau nenusileidzia, per visa ekrana yra ir nuleisti zemyn niekaip neina. Pasitikrinau vinted, tai ten yra kaip jus rasote. Gal atsigaus kada
Nors cia naujienas suzinau. Tai is MM galiu issiregistruoti pati, nes as ten tik naujus rubus ir pardavineju, bet saviskiu, nes priperku per daug amzinai, puse neapsivelka. O su devetais tai net neturiu kada zaisti