Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(egluti @ 2017 01 31, 18:07)
As savo akmenine valau su Dr.Beckman Putztein. Raso, kad  kazkoks valomasis akmuo, bet tiesiog pasta. Na mano juoda, gal ur taip nesimato biggrin.gif bet tikrai neblogas, tokia nematoma plevele uzsideda, neleidzia kauptis lasams.

Aciu pameginsiu .mano sviesi, tai ojojoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svirpile @ 2017 01 31, 17:48)
man su melamino kempinėle gerai atsišveičia

4u.gif

pabandysiu irgi. idomiai atrodo ta kempinele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2017 01 31, 14:02)
Aciu, kaina ner labia gera, mytoys visad panasiai kainuoja... ax.gif

Kažką maisote, mytoys niekada neprekiavo Cybex Q2 fix kedutem, mytoys pilna kitokių Cybex keduciu, bet Cybex Q2 fix niekada neturėjo. Cybex Q2 fix kainos 190-240 eur, todėl 140 eur tikrai gera kaina
Atsakyti
Bet dėl Naturino batų jau žiūriu kelinta paraš0, kad siauri, siaurai kojai, gerai, kad nesusigundžiau.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 31, 21:28)
Bet dėl Naturino batų jau žiūriu kelinta paraš0, kad siauri, siaurai kojai, gerai, kad nesusigundžiau.

man rodos kad ten aš ir rašiau ne taip seniai smile.gif
Atsakyti
Gal galite pakonsultuoti dėl PA svorių apmokęstinimo? Kaip jie apvalina? Jei svoris - 8,05 kg, tai kaip už 8 ar kaip už 9 reikia mokėti? O jei 9,3 kg arba 9,8 kg? Čia jau kaip už 10 kg, ar kaip už 9? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 21:51)
Gal galite pakonsultuoti dėl PA svorių apmokęstinimo? Kaip jie apvalina? Jei svoris - 8,05 kg, tai kaip už 8 ar kaip už 9 reikia mokėti? O jei 9,3 kg arba 9,8 kg? Čia jau kaip už 10 kg, ar kaip už 9?  blink.gif

i didziaja puse. Siandien uz 4,2 sumokejau kaip uz 5
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2017 01 31, 21:04)
i didziaja puse. Siandien uz 4,2 sumokejau kaip uz 5

Dėkui! 4u.gif Pasižiūrėjau savo senas sąskaitas. Tai tikrai viskas į didesniąją pusę.
Atsakyti

Labas vakaras,

apie kriaukles, tai pas mane akmens masės, šviesi... niu, nežinau, daugiau kaip pusmetis jai, bet tikrai nieko ji baisiai nesiteršia...tiesiog dažnai paberiu sodos, patrinu su kempinėle ir nuplaunu... ir viskas su ja ok smile.gif nežinau, kaip bus toliau, matysim. Beje, pas anytą irgi tokia, tik dar šviesesnė, nei pas mane.. ir jau gal 3 metai.. niu ir nieko, nepatamsėjo, neužsiteršė...
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 21:10)
Dėkui!  4u.gif  Pasižiūrėjau savo senas sąskaitas. Tai tikrai viskas į didesniąją pusę.

Pagal matematikos taisykles verysad.gif
Pas mus pamenu univere buvo atvejis, 8,54 balo suapvalino į 8 biggrin.gif, o kad dabar taip ESWD darytų tai neprieštaraučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 21:10)
Dėkui!  4u.gif  Pasižiūrėjau savo senas sąskaitas. Tai tikrai viskas į didesniąją pusę.

As laukiu 2 siuntiniu per PA. Vienas 2,5 kg gautas PA jau keliauja i Lt, o antrasis dar tik is pardavejo pajudejo. Lb nerimauju, kad antrasis jau bus naujoj sistemoj ir apjungti pristatymo negalesiu. Matematika paprasta- uz dvi siuntas pvz.po 2,5 kg PA sumokeciau virs 10€, o jei per atskirus tarpininkus- virs 16€. verysad.gif
Atsakyti
gal yra norinciu prisijungti asda george, siuntimas nuo 100sv, 10eur .Yra sale neblogu tai noreciau kuo greiciau uzsakyti , jei bus norinciu:)
Rinksiu kad siuntimas gautusi po 2-3sv
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(daivoncas @ 2017 01 31, 21:39)
As laukiu 2 siuntiniu per PA. Vienas 2,5 kg  gautas PA jau keliauja i Lt, o antrasis dar tik is pardavejo pajudejo. Lb nerimauju, kad antrasis jau bus naujoj sistemoj ir apjungti pristatymo negalesiu. Matematika paprasta- uz dvi siuntas pvz.po 2,5 kg PA sumokeciau virs 10€, o jei per atskirus tarpininkus- virs 16€. verysad.gif

Apjungti nebegalėsite, nes jau nebespėjo antrasis. unsure.gif
Mano irgi tik dalis siuntinių spėjo.

Bet tai ESWD bus galima jungti savus siuntinius? Ar kiekviena dėžė bus atskirai apmokestinama?
Atsakyti