Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 01 31, 17:30)
Vinted liepe?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, meginau aiskintis, tai prisikabino ir prie kitos naujos prekes, zodziu sukuriau nauja anketa ir ramu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 31, 14:37)
kogero vaikisku pukiniu mazai, nes jos daznai alergizuoja be to sunkiau priziurima lyginant su poliesteriu. man tai ypac svarbu, kai neretai striukes tenka plaut kas pora savaiciu

Man taip pat pukines striukes labai nepraktiskos vaikams del skalbimo. Ziemines nesu i valykla, o pavasariui ziuriu, kad poliesteris kamsalas butu
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 14:54)
gal ir ne i tema, bet manau daug kam bus aktualu
Panos , zinau , kad labai daug kas kelia drabuzius i MM , taip pat ir naujus, paskutiniu metu ten prasidejo blokaviai, ir del poros nauju ikeltu daiktu. Tai jei kas pakliuvo i ta sarasa ir nori savo nepasitenkinima parasyti galite ta padaryti cia , cia yra tema apie neskaidrias musu mazyliu taisykles  https://www.musumazy...s-yra-komercija

Gal galite pasakyti, kur MM rasti foruma? Nes atsidarius pagrindini puslapi, jo nerodo ir niekur kitur nerandu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 31, 14:52)
Mytoys net neturi šito modelio.
Papildyta:
Pas mano vaikus beveik visos striukės pūkinės, plaunu jei reikia ir kas porą savaičių, o kartais ir kas savaitę biggrin.gif
Papildyta:
Pirkau iš Charles Tyrwhitt. Vyras neliko sužavėtas, yra turėjęs ir geresnių.

labai aciu 4u.gif nuotraukose man jie labai grazus! O bent dydziai atitiko?
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 31, 18:18)
labai aciu 4u.gif  nuotraukose man jie labai grazus! O bent dydziai atitiko?

Mano vyras labai priekabus marškiniams biggrin.gif jam jie turi idealiai tikti ir būti itin kokybiški bei gi dar malonūs prie kūno unsure.gif
Tai dūsavo jis ir dėl dydžio. Tie kur su skaičiais tai lyg ir atitaikiau dydžius, rankovių jam tik ilgesnių vos vos norėjosi, o tie kur raidėmis tai kosmosas - dydis geras (pečiai, liemuo), bet kaklas per platus, o rankovės per trumpos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 31, 18:27)
Mano vyras labai priekabus marškiniams  biggrin.gif  jam jie turi idealiai tikti ir būti itin kokybiški bei gi dar malonūs prie kūno  unsure.gif
Tai dūsavo jis ir dėl dydžio. Tie kur su skaičiais tai lyg ir atitaikiau dydžius, rankovių jam tik ilgesnių vos vos norėjosi, o tie kur raidėmis tai kosmosas - dydis geras (pečiai, liemuo), bet kaklas per platus, o rankovės per trumpos  biggrin.gif

As tai tik tuos su skaiciais ir ziurejau (nes kitokiu kazkaip neuzmaciau smile.gif reikia bandyt surizikuot, labai norejau MK nupirkt, ten jau viskas aisku su dydziais, bet atsauke uzsakyma unsure.gif
Aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 01 31, 12:57)
Gal kas renkat gap.eu? Arba aš galėčiau priimti 1-2 nedidelius krepšelius, kad surinkti nemokamam siuntimui. Vilnius. Norėčiau nupirkti šiandien.

Nupirkau, ačiū prisijungusioms narėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 31, 08:24)
prakeikiau aš senai tą savo akmeninę kriauklę, didesnio sh.... nesu turėjusi, pasižedė ar kas tam paviršiui, įsigėrė nešvarumai, kurių nenugraužia niekas  doh.gif Sename bute turėjome kažkokią plieninę, kuri nekaupia vandens lašelių ir kalkių, tai spindėjo kaip nauja, kartą į savaitę perbraukdavau su kempinėle, suvilgyta actu ir blizgėjo kaip parodoje, o šita akmeninė per pusę metų pavirto į panaši į šiukšlių konteinerį.

pas mane tas pats. nezinau su kuo ja sveisti, ta akmenine kriaukle. neduok dieve ,arbatos pakelis ikris amen,pajuoduoja.

Gal pasakysite ka naudingo su kuom ja isveisti biggrin.gif
as su soda, su druska sveiciu, niekas net nepadeda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 31, 20:29)
pas mane tas pats. nezinau su kuo ja sveisti, ta akmenine kriaukle. neduok dieve ,arbatos pakelis ikris amen,pajuoduoja.

Gal pasakysite ka naudingo su kuom ja isveisti  biggrin.gif

kaip keista girdeti, kad akmens mases kriaukles sitaip purvinas. Pas mane franke firmos jau gal penki metai ir nera jokios demes. O sveiciu paprasta kempinele ir indu plovikliu. Man tik vienas jos trukumas- kad jei jau isslys puodelis is ranku- apsidauzo i ja...
Atsakyti
gal kas norėtų perimti tokius batukus, pigiau net nei savikaina, po 30eur ?

26 ir 27 d.
Nusprendžiau nepasilikti, jei ką siųsiu atgal... Per putli koja mano mažojo, kad įkištų, jie geriau tinka siaurakojui:

https://www.amazon.d...Q...=UTF8&psc=1

26d:

vartotojo įkelta nuotrauka

27d:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 31 sausio 2017 - 19:53
QUOTE(troliuke @ 2017 01 31, 19:29)

man su melamino kempinėle gerai atsišveičia
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 31, 20:29)

As savo akmenine valau su Dr.Beckman Putztein. Raso, kad kazkoks valomasis akmuo, bet tiesiog pasta. Na mano juoda, gal ur taip nesimato biggrin.gif bet tikrai neblogas, tokia nematoma plevele uzsideda, neleidzia kauptis lasams.
Atsakyti
http://eu.boohoo.com/
Gal kas noretu prisijungti 4u.gif
Atsakyti