Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 16:29)
Sita nare. Nelabai as ten bunu, bet sita esu pastebejus smile.gif Gal dabar TOKIU rubu ir maziau, bet esu klausus, parase, kad nauji.
https://www.musumazy...947-rituliukass

Cia man foto labai grazios smile.gif
Kita nare yra dar...
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 16:20)
Zodziu as kriminalo nematau, atvirsciai manau galetu leisti

Nes ju koncepcija, - sena ruba prikelti naujam gyvenimui. Jie nori, kad butu prekyba devetais rubais.
Atsakyti
Gal kas is amazon.fr per UK pirktumet ir mane prijungtumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 16:31)
Nes ju koncepcija, - sena ruba prikelti naujam gyvenimui. Jie nori, kad butu prekyba devetais rubais.

mazylius mamos renkasi ne vien del devetu smile.gif o pirkdamos naujus gali pasiskaityti apie narį atsiliepimus. Tas duoda pasitikejimo paciu portalu sakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 15:31)

taip , as sita suprantu. tai tada tas turi galioti visoms narems.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 16:31)

tai kam tada yra galimybe pasirinkti daikto bukle "naujas" ar "naujas su etikete" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 12:11)
O gal žinote, kokio gamintojo ta plieninė buvo? Noriu būtent tokios, ant kurios nelieka lašelių žymių.

Mes dabar turime plienine, tokia ale grublėta, tai tikrai gera, jokios kalkės nesimato, išveičiu su milteliais ir blizga kaip nauja. Tik keičiame virtuvę ir noriu tos akmens masės, man kažkokios jos gražesnės, naujoviškesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 16:20)
man labiau patinka , kai buna 10 kokiu columbia kombinezonu ir parasyta , kad mums netiko dydis, ar pirkome sau ir isaugome smile.gif))))) bet esmes tai nekeicia smile.gif zinau kas parase sita posta , kuri ikeliau , esme tame , kad zmogus turejo 3 naujus drabuzius , ir ji uzblokavo, tai ji labai nusiminusi, sako nesamone, tai ar leidziame visoms, ar draudziame visoms, o taip tai gaunasi nesamone. Jei klaustu mano nuomones as manau , reikia leisti pardavineti naujus todel , kad tikrai ten gali nusipirkti pigiau nei musu parduotuvese . Kodel ne , jei visi laimingi. Kazkas sedi prie kompo 24 val per para ir gaudo tas geras kainas, kazkas nemoka, negali  galu gale nenori uzsiimineti nesamonemis, tai nupirks ta daikta kai jam reikes is tu paciu mazyliu plius 10 euru, bet vis geriau nei moket parduotuveje PVZ uz columbia ar ecco , labai didelius pinigus. Zodziu as kriminalo nematau, atvirsciai manau galetu leisti , tik jei trukdo ju idejai tai skirti tam kazkoki atskira kampeli - komercija smile.gif)))

Vunted irgi baisu, ikeliau rankine, savo deveta ir liepe irodyt, kad tikrai orginali:) cekio garantinio, nuotrauku kur matytu, kad rankine buvo naudojama, na tarkim eunu gatve, vaziuoju su ja, zodziu vaiku darzelis

Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2017 01 31, 16:18)
Mes dabar turime plienine, tokia ale grublėta, tai tikrai gera, jokios kalkės nesimato, išveičiu su milteliais ir blizga kaip nauja. Tik keičiame virtuvę ir noriu tos akmens masės, man kažkokios jos gražesnės, naujoviškesnės  smile.gif

yra graziu, naujoviskiu plieniniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 01 31, 16:19)
Vunted irgi baisu, ikeliau rankine, savo deveta ir liepe irodyt, kad tikrai orginali:) cekio garantinio, nuotrauku kur matytu, kad rankine buvo naudojama, na tarkim eunu gatve, vaziuoju su ja, zodziu vaiku darzelis

oho smile.gif geras , as kazkaip ten mziau lankausi, negaleciau pagalvoti , kad taip turi buti. bet aisku suprantu kodel, kad ten aliexpresso padalinis smile.gif ypac prada saules akiniai moncler dabar ant bangos uz 150 euru ) na zodziu , suprantate apie ka as kalbu. matyt del to tiek daug reikalavimu. nors absurdas , as nelaikau cekiu
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 01 31, 17:19)

Vinted liepe? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 01 31, 16:19)

As karta ikeliau nauja pleda man ji istryne nes mazdaug draudziama tokias prekes pardavineti (ne drabuzis), as jiems atrasiau man draudziama, o kitiems ne? (buvo apie 15 skelbimu su pledais) tai po to maciau truputi pratryne. Neseniai del idomumo pasiziurejau tai yra tu pledu pardavinejama. Ten pas juos dvigubi standartai. Keli originala praso irodymu, kelia Valentino rankine uz 20 euru viskas ok biggrin.gif
Atsakyti