Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 31, 13:56)
o kokiu pavidalu tas chloras, kur jo gauti?  unsure.gif

Tai papraščiausia chlorkalkė na tarkim "ACE" baliklis. Tik, kaip jau minėjau, aš nežinau kiek ji kenkia (o turbūt kenkia smile.gif ) tam akmeniui, bet man svarbiausia, kad mano kriauklė kažkuriam laikui pasidaro švari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 31 sausio 2017 - 14:26
QUOTE(Muffins @ 2017 01 31, 14:04)
Merginos, labai ieskau berniukams plonu, bet butinai PUKINIU striukyciu, pavasariniu.  Vienas 3, kitas 6 metu. Butinai vienodu. Suaugusiems turi vos ne kiekviena parduotuve, o vaikisku uzpildas pagrinde polisteris  unsure.gif

UCB ziurekite , ju labai plonos ir pukines.
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2017 01 31, 15:04)
Merginos, labai ieskau berniukams plonu, bet butinai PUKINIU striukyciu, pavasariniu.  Vienas 3, kitas 6 metu. Butinai vienodu. Suaugusiems turi vos ne kiekviena parduotuve, o vaikisku uzpildas pagrinde polisteris  unsure.gif

kogero vaikisku pukiniu mazai, nes jos daznai alergizuoja be to sunkiau priziurima lyginant su poliesteriu. man tai ypac svarbu, kai neretai striukes tenka plaut kas pora savaiciu
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2017 01 31, 14:02)
Aciu, kaina ner labia gera, mytoys visad panasiai kainuoja... ax.gif

Mytoys net neturi šito modelio.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 31, 14:37)
kogero vaikisku pukiniu mazai, nes jos daznai alergizuoja be to sunkiau priziurima lyginant su poliesteriu. man tai ypac svarbu, kai neretai striukes tenka plaut kas pora savaiciu

Pas mano vaikus beveik visos striukės pūkinės, plaunu jei reikia ir kas porą savaičių, o kartais ir kas savaitę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kripu @ 2017 01 31, 14:00)
Ar kas nors esate pirke prekiu is wiggle.co.uk? Adresa radau, tel nematau, prie ziurimu prekiu atsiliepimai 2016 metu... Kazin patikima?

Kazkada kazkas pirko marskinius? Gal galit pasidalinti nuoroda? Aciu! 4u.gif

Pirkau iš Charles Tyrwhitt. Vyras neliko sužavėtas, yra turėjęs ir geresnių.
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2017 01 31, 15:04)

As Reima rudeni pirkau, nestora pukinuke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 31 sausio 2017 - 14:54
gal ir ne i tema, bet manau daug kam bus aktualu
Panos , zinau , kad labai daug kas kelia drabuzius i MM , taip pat ir naujus, paskutiniu metu ten prasidejo blokaviai, ir del poros nauju ikeltu daiktu. Tai jei kas pakliuvo i ta sarasa ir nori savo nepasitenkinima parasyti galite ta padaryti cia , cia yra tema apie neskaidrias musu mazyliu taisykles https://www.musumazy...s-yra-komercija
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2017 01 31, 14:02)
Aciu, kaina ner labia gera, mytoys visad panasiai kainuoja... ax.gif

ane.... as Lt pigiausiai rasau uz 199, tai pagalvojau kaina labai gera smile.gif na jus gal senai sekate. as tik pries savaite sumasciau, kad man nelatinka maxi cosi tobi ir reikia ja keisti

bet tikrai paziurejau mytoys sito modelio nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 sausio 2017 - 14:57
Mergiukai gal kas mate parsisiusti pigiau nei LT toki rinkini? Ar balinat dantukus namu salygom ir kaip?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 15:54)
gal ir ne i tema, bet manau daug kam bus aktualu
Panos , zinau , kad labai daug kas kelia drabuzius i MM , taip pat ir naujus, paskutiniu metu ten prasidejo blokaviai, ir del poros nauju ikeltu daiktu. Tai jei kas pakliuvo i ta sarasa ir nori savo nepasitenkinima parasyti galite ta padaryti cia , cia yra tema apie neskaidrias musu mazyliu taisykles  https://www.musumazy...s-yra-komercija

o igudusios nares prekyba (ir dar kokia!) daro nurodydamos, kad daiktas ne naujas. Viena nare esu pasizymejus.. Kokybiskos fotkes ant savo vaiku, matosi, kad sugeba gerai pateikti preke.. ir visi daiktai ivardinti kaip labai geri, o ne nauji.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 16:01)
o igudusios nares prekyba (ir dar kokia!) daro nurodydamos, kad daiktas ne naujas. Viena nare esu pasizymejus.. Kokybiskos fotkes ant savo vaiku, matosi, kad sugeba gerai pateikti preke.. ir visi daiktai ivardinti kaip labai geri, o ne nauji.

gal sukneles? biggrin.gif as irgi vis pastebiu tą narę biggrin.gif net juokinga- aprasyme kelis kartus tik uzdeta. tai matyt tas kartas nuotraukai biggrin.gif ir suknele nebenauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 31, 15:01)

man labiau patinka , kai buna 10 kokiu columbia kombinezonu ir parasyta , kad mums netiko dydis, ar pirkome sau ir isaugome smile.gif))))) bet esmes tai nekeicia smile.gif zinau kas parase sita posta , kuri ikeliau , esme tame , kad zmogus turejo 3 naujus drabuzius , ir ji uzblokavo, tai ji labai nusiminusi, sako nesamone, tai ar leidziame visoms, ar draudziame visoms, o taip tai gaunasi nesamone. Jei klaustu mano nuomones as manau , reikia leisti pardavineti naujus todel , kad tikrai ten gali nusipirkti pigiau nei musu parduotuvese . Kodel ne , jei visi laimingi. Kazkas sedi prie kompo 24 val per para ir gaudo tas geras kainas, kazkas nemoka, negali galu gale nenori uzsiimineti nesamonemis, tai nupirks ta daikta kai jam reikes is tu paciu mazyliu plius 10 euru, bet vis geriau nei moket parduotuveje PVZ uz columbia ar ecco , labai didelius pinigus. Zodziu as kriminalo nematau, atvirsciai manau galetu leisti , tik jei trukdo ju idejai tai skirti tam kazkoki atskira kampeli - komercija smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 31, 16:14)
gal sukneles?  biggrin.gif  as irgi vis pastebiu tą narę  biggrin.gif  net juokinga- aprasyme kelis kartus tik uzdeta. tai matyt tas kartas nuotraukai  biggrin.gif  ir suknele nebenauja  biggrin.gif

Sita nare. Nelabai as ten bunu, bet sita esu pastebejus smile.gif Gal dabar TOKIU rubu ir maziau, bet esu klausus, parase, kad nauji.
https://www.musumazy...947-rituliukass
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 sausio 2017 - 15:30