Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2017 01 31, 12:46)
Virtualnaja, musu siuntinukas issiustas bigsmile.gif

va cia tai geriausia sios dienos zinia smile.gif jau labai laukiu. Kaip su pinigais i saskaita ar atsiimant ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 28, 15:27)
Man geriausia gertuvė į sportą stiklinis VASS vandens butelys. Negaliu pakest plastikinių gertuvių, man visada paranoja, kad jos nešvarios. O su stikliniu buteliu jokių bėdų. Sporto klube prisipilu vandens, nereik svorio nešiotis.

Su plieninėm sigg dar didesnė paranoja, nes nesimato jų vidus biggrin.gif

Pirkau panasu geras.Vaikas turi nedideli is envirosax irgi geras.Kaip 10 meciui uztenka treniruotei.Vyrai turi didesnes talpos.Va tokie.Ju kamstukai geri neprabega.
https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Analogu tikriausiai yra ir uk ur de amazone
Vyras turi Coleman firmos .Irgi labai geri ir palyginus nebrangus.As tik uz metalinius ir stiklinius.Tik stikliniai duzta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 31 sausio 2017 - 13:26
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 31, 13:55)
Rimtai serga...

rolleyes.gif Sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 31, 12:54)
Nebeatseku kuri nare uzrode sekmadieni cybex kedutes pas vokiecius, turejo jums irgi laiska atsiust, reikia kito invoice adreso, kad issiustu. Ir aciu uz uzrodyma

Kur buvo gera cybex kaina, pasidalinkit? Man reikia cybex solution, vis stebiu kur kokia geresne kaina... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 11:59)
va cia tai geriausia sios dienos zinia smile.gif jau labai laukiu. Kaip su pinigais i saskaita ar atsiimant ?

Jei galit, parasykit man i emeila, ten susirasysim 4u.gif ilonzara@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 31 sausio 2017 - 13:45
QUOTE(sviliuke @ 2017 01 31, 13:43)
Kur buvo gera cybex kaina, pasidalinkit? Man reikia cybex solution, vis stebiu kur kokia geresne kaina... Aciu 4u.gif

Sita ir buvo Q2 fix. Uz 140 eur babybrands.de
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 31, 13:44)
Jei galit, parasykit man i emeila, ten susirasysim 4u.gif  ilonzara@yahoo.com

parasiau
Atsakyti

Gal kas renkate szkla.pl lęšių užsakymą? Jei nerankate, gal aš parinkčiau, jei būtų norinčių  :4u:​ Vilnius

Atsakyti
Ar kas nors esate pirke prekiu is wiggle.co.uk? Adresa radau, tel nematau, prie ziurimu prekiu atsiliepimai 2016 metu... Kazin patikima?

Kazkada kazkas pirko marskinius? Gal galit pasidalinti nuoroda? Aciu! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 31, 13:53)
Sita ir buvo Q2 fix. Uz 140 eur babybrands.de

Aciu, kaina ner labia gera, mytoys visad panasiai kainuoja... ax.gif
Atsakyti
Merginos, labai ieskau berniukams plonu, bet butinai PUKINIU striukyciu, pavasariniu. Vienas 3, kitas 6 metu. Butinai vienodu. Suaugusiems turi vos ne kiekviena parduotuve, o vaikisku uzpildas pagrinde polisteris unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muffins: 31 sausio 2017 - 14:04
Panos gal galit greitai atsakyti kaip gražinti benetona? užpildai forma ir kam siuntini atiduoti? ar reikia mokėti už siuntimą?
Atsakyti