Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O aš šiandien gavau laiškus iš PA - pirmas, kad gautas mano siuntinukas, o antras atėjo po geros valandos, kad jau išsiųstas į Lietuvą. Tai čia gal reikia suprast, kad gautas buvo anksčiau, bet tik dabar į sistemą įvestas? Ir gal jau net ryt-poryt Vilniuje bus?... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 11:42)
Pa laikais nieko su savimi vestis nereikedavo, uztekdavo informuoti , kad tokio ir tokio zmogaus siuntinuka prijungtu tam ir tam. Tada atvaziuojate ir pasiimate viska kartu. AS taip pat su tokias pat lagaminiukais atvarau visada smile.gif))))) ir man padedavo jei matydavo , kad reikia pagalbos, kartais uzkeldavo su liftu i antra auksta , kai reikejo 16 deziu saldainiu imti smile.gif 

bet ... dabar EShop, negalima bus jungti su kitais zmonemis, nebent nuo pat pradziu keli zmones naudosis tuo paciu accountu.
Papildyta:

jei jus norite prijungti prie saves vyra , tai jusu vyras turi parasysti , kad tokia siunta - kopijuojate eilute is PA savo profilio to siuntinuko, ir rasote , kad ta siunta , priskirti prie - ir jusu varda pavarde , tada tas siuntinukas atsiras prie jusu siuntiniu, jus pazymesite visus siuntinius formuojant saskaita , ir vaziuosite pasiimti

Taip, tą supratau, kad ESWD nebus galima jau taip daryti. Bet visai norėčiau pasinaudot ta paskutine galimybe jungti siuntas. Turėsiu apie 8 kg. Gal kas norite jungtis? 4u.gif
Super, jei ten padeda ir jei dar padės. :-)
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2017 01 30, 22:54)
Ar pirke kas is www.rakuten.de?
Patikima?

Ir man įdomu. Gal pakomentuos kas?
Scamadviseris kažkoks prieštaringas...
Atsakyti
Gal kas renkat gap.eu? Arba aš galėčiau priimti 1-2 nedidelius krepšelius, kad surinkti nemokamam siuntimui. Vilnius. Norėčiau nupirkti šiandien.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 11:48)
Taip, tą supratau, kad ESWD nebus galima jau taip daryti. Bet visai norėčiau pasinaudot ta paskutine galimybe jungti siuntas. Turėsiu apie 8 kg. Gal kas norite jungtis?  4u.gif
Super, jei ten padeda ir jei dar padės. :-)

labai pasiskaiciuokite ar pasimoka. Ka tik daraiau skaiciavima kas bus jei 6 kg sujungti su 7,3 kg - kadangi sumokesite kaip uz 14 - tai bus 19 euru. Taip jums 8 kg gaunasi 11,49 - o va taip apjungus tai jums gausis 8 kart 1,36 kas yra apie 1,90 smile.gif aisku cia nepaskaiciuotas deziu kiekis , bet ir taip ir taip reiketu tuos 30 centu moketi. Tik kai jungiate prie kito , jums dar atsiranda 30 centu , tai bendroje sumoje jus laimesite 30 centu smile.gif)))) zodziu apsimoka jungtis su labai mazais siuntinukais , prie tu kas turi daug smile.gif kitu atveju tai nesamone.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 31, 11:24)
prakeikiau aš senai tą savo akmeninę kriauklę, didesnio sh.... nesu turėjusi, pasižedė ar kas tam paviršiui, įsigėrė nešvarumai, kurių nenugraužia niekas  doh.gif Sename bute turėjome kažkokią plieninę, kuri nekaupia vandens lašelių ir kalkių, tai spindėjo kaip nauja, kartą į savaitę perbraukdavau su kempinėle, suvilgyta actu ir blizgėjo kaip parodoje, o šita akmeninė per pusę metų pavirto į panaši į šiukšlių konteinerį.

Įsigėrusius nešvarumus man išvalo tik vanduo su chloru. Kiek tai kenkia pačiam akmeniui -nežinau, bet aš vistiek karts nuo karto taip valau t.y. pripilu ir palaikau.
Atsakyti
Kur tos PANEVEZIETES unsure.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif victory.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 12:00)
labai pasiskaiciuokite ar pasimoka. Ka tik daraiau skaiciavima kas bus jei 6 kg sujungti su 7,3 kg - kadangi sumokesite kaip uz 14 - tai bus 19 euru. Taip jums 8 kg gaunasi 11,49 - o va taip apjungus tai jums gausis 8 kart 1,36 kas yra apie 1,90 smile.gif aisku cia nepaskaiciuotas deziu kiekis , bet ir taip ir taip reiketu tuos 30 centu moketi. Tik kai jungiate prie kito , jums dar atsiranda 30 centu , tai bendroje sumoje jus laimesite 30 centu smile.gif)))) zodziu apsimoka jungtis su labai mazais siuntinukais , prie tu kas turi daug smile.gif kitu atveju tai nesamone.

Supratau. Dėkui už pasvarstymus! 4u.gif Reikės pasiskaičiuoti pačiai, kaip ir kiek gaunasi.
Atsakyti
Virtualnaja, musu siuntinukas issiustas bigsmile.gif
Atsakyti
Nebeatseku kuri nare uzrode sekmadieni cybex kedutes pas vokiecius, turejo jums irgi laiska atsiust, reikia kito invoice adreso, kad issiustu. Ir aciu uz uzrodyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 sausio 2017 - 12:55
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 31, 12:06)
Kur tos  PANEVEZIETES   unsure.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  victory.gif  ploja.gif

Rimtai serga...
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 01 31, 13:00)
Įsigėrusius nešvarumus man išvalo tik vanduo su chloru. Kiek tai kenkia pačiam akmeniui -nežinau, bet aš vistiek karts nuo karto taip valau t.y. pripilu ir palaikau.

o kokiu pavidalu tas chloras, kur jo gauti? unsure.gif
Atsakyti