Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kad jau prakalbot apie kriaukles, gal kas žino, ar yra kranai, kurie nekaupia kalkių?
Atsakyti
Dar truputis informacijos apie PA i ESHOP sujungima

Siuntos kur buvo gautos PA iki šios sav. bus matomos PA sistemoje ir už jas atiskaitysit PA kainomis. O visos naujos siuntos kurios ateina nuo šios sav. bus matomos EshopWedrop sistemoje, deja senu siuntu su naujom apjungti nebus galima.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 11:58)
Dar truputis informacijos apie PA i ESHOP sujungima

Siuntos kur buvo gautos PA iki šios sav. bus matomos PA sistemoje ir už jas atiskaitysit PA kainomis. O visos naujos siuntos kurios ateina nuo šios sav. bus matomos EshopWedrop sistemoje, deja senu siuntu su naujom apjungti nebus galima.

Gal kas Vilniuje nori apjungti siuntas atsiimant šią savaitę ax.gif geriau su didesniais svoriais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 31, 10:24)
prakeikiau aš senai tą savo akmeninę kriauklę, didesnio sh.... nesu turėjusi, pasižedė ar kas tam paviršiui, įsigėrė nešvarumai, kurių nenugraužia niekas  doh.gif Sename bute turėjome kažkokią plieninę, kuri nekaupia vandens lašelių ir kalkių, tai spindėjo kaip nauja, kartą į savaitę perbraukdavau su kempinėle, suvilgyta actu ir blizgėjo kaip parodoje, o šita akmeninė per pusę metų pavirto į panaši į šiukšlių konteinerį.

O gal žinote, kokio gamintojo ta plieninė buvo? Noriu būtent tokios, ant kurios nelieka lašelių žymių.
Atsakyti
Irgi noriu pirkti, bet neaisku ar nepasikeite eshopwedrop adresas UK unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 31, 11:08)
Gal kas Vilniuje nori apjungti siuntas atsiimant šią savaitę ax.gif geriau su didesniais svoriais  4u.gif

O kaip darote, kai jungiate siuntas? Kartu važiuojate atsiimti ar kaip?
Mano dar tik parkeliauti turi. Bet galvoju, kaip čia padarius. Jei reikia kartu važiuoti atsiimt, tai jau geriau pati ir vyro neįpareigot. Tik aš ir taip turiu vieną "nešulį", kitą "savaeigį lagaminą". Kartais reikia už rankytės palaikyt.
Paskutinį kartą kai buvau, tai dėžes padėjo darbuotojas išnešt. Nu fainas tas PA buvo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 31 sausio 2017 - 11:17
Gal PIGU yra koks kodukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 12:11)
O gal žinote, kokio gamintojo ta plieninė buvo? Noriu būtent tokios, ant kurios nelieka lašelių žymių.

dabar gamintojo nepasakysiu, nes tai buvo prieš 10m., bet jos paviršius buvo nelygus.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 31 sausio 2017 - 11:25
QUOTE(Welina @ 2017 01 31, 10:40)
Gal yra koks knygų klubo galiojantis kodukas?

Pabandykit NORIU-KNYGOS -20%
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 31, 11:08)
Gal kas Vilniuje nori apjungti siuntas atsiimant šią savaitę ax.gif geriau su didesniais svoriais  4u.gif

kas tas didesni svoriai ? smile.gif pas mane 6 kg 6.000 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 31, 12:31)
kas tas didesni svoriai ? smile.gif pas mane 6 kg 6.000 kg smile.gif

O kaip vyksta tas sujungimas?as noriu vyro siunta prie savo prijungt,meila rasyt jiem?ka nurodyt?
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 31, 11:16)
O kaip darote, kai jungiate siuntas? Kartu važiuojate atsiimti ar kaip?
Mano dar tik parkeliauti turi. Bet galvoju, kaip čia padarius. Jei reikia kartu važiuoti atsiimt, tai jau geriau pati ir vyro neįpareigot. Tik aš ir taip turiu vieną "nešulį", kitą "savaeigį lagaminą". Kartais reikia už rankytės palaikyt.
Paskutinį kartą kai buvau, tai dėžes padėjo darbuotojas išnešt. Nu fainas tas PA buvo...  wub.gif

Pa laikais nieko su savimi vestis nereikedavo, uztekdavo informuoti , kad tokio ir tokio zmogaus siuntinuka prijungtu tam ir tam. Tada atvaziuojate ir pasiimate viska kartu. AS taip pat su tokias pat lagaminiukais atvarau visada smile.gif))))) ir man padedavo jei matydavo , kad reikia pagalbos, kartais uzkeldavo su liftu i antra auksta , kai reikejo 16 deziu saldainiu imti smile.gif

bet ... dabar EShop, negalima bus jungti su kitais zmonemis, nebent nuo pat pradziu keli zmones naudosis tuo paciu accountu.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 31, 11:34)
O kaip vyksta tas sujungimas?as noriu vyro siunta prie savo prijungt,meila rasyt jiem?ka nurodyt?

jei jus norite prijungti prie saves vyra , tai jusu vyras turi parasysti , kad tokia siunta - kopijuojate eilute is PA savo profilio to siuntinuko, ir rasote , kad ta siunta , priskirti prie - ir jusu varda pavarde , tada tas siuntinukas atsiras prie jusu siuntiniu, jus pazymesite visus siuntinius formuojant saskaita , ir vaziuosite pasiimti
Atsakyti