Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 31, 09:00)
Labas rytas, mergaitės.  4u.gif
Mano dukra, gyvenanti UK, ruošia siuntinį į Vilnių ir sakė, kad galėtų nupirkti iš jūsų norimų parduotuvių, kam labai jau lomkės  4u.gif  gal ko nors norit, ypač iš tų parduotuvių, kurios į LT nesiunčia?  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 31, 09:57)
mane atkalbėjo nuo akmens masės kriauklės, sakė labai užsiteršia nuo dažančių produktų (burokų ir pan) ir šiaip daug minusų, todėl liesim kartu su stalviršiu.
o dėl maišytuvų, visą santechniką trims vonios kambariams ir virtuvei užsakėm pas mus - tikrai geras kainas pasiūlė ir dideles nuolaidas. Kiek googlinau - nieko geriau neradau.
nebent sėdėt ir žaist gaudant kokias pavienias akcijas atskiriems produktams, bet tam neturiu laiko, kartais jis daugiau kainuoja nei sutaupyti keli eurai biggrin.gif

o kodėl jums atrodo, kad išlietos neužsiteršia? ax.gif teršiasi su laiku ir jos, na gal mažiau
mes tai turim jau keletą metų juodą akmens masės kriauklę, tai va net nežinau ar nuo ko nors ji nusidažė biggrin.gif tik va su kalkem reikia daugiau gal pakovoti, labiau matosi ant tamsaus paviršiaus.
Atsakyti
sveikos, gal yra norinciu jungtis prie MANGO.COM. Nemokamas siuntimas nuo 50 eur, truksta 20. Esu is Panevzio, bet galiu siust. Jungiames, kol nesibaige SALE bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2017 01 31, 09:53)
o kodėl jums atrodo, kad išlietos neužsiteršia?  ax.gif  teršiasi su laiku ir jos, na gal mažiau
mes tai turim jau keletą metų  juodą akmens masės kriauklę, tai va net nežinau ar nuo ko nors ji nusidažė  biggrin.gif  tik va su kalkem reikia daugiau gal pakovoti, labiau matosi ant tamsaus paviršiaus.

Todėl, kad pažįstamų tarpe nemažai jas turi ir visi patenkinti smile.gif ir aš nesakau, kad jos visai nesiteršia, tiesiog mažiau, palygint su akmens mase biggrin.gif ir nesiūlau būtent jų darytis, tiesiog dalinuosi tuo, kad mus visi aplink nuo akmens masės atkalbėjo, net ir tie patys pardavėjai prekiaujantys jomis. Tada jau jie rekomenduoja nerūdyjančio plieno, bet aš noriu, kad būtų lygu su stalviršiu, be jokių papildomų kraštų nešvarumams kauptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 31 sausio 2017 - 09:59
QUOTE(Carlin @ 2017 01 31, 09:58)
Todėl, kad pažįstamų tarpe nemažai jas turi ir visi patenkinti smile.gif ir aš nesakau, kad jos visai nesiteršia, tiesiog mažiau, palygint su akmens mase biggrin.gif ir nesiūlau būtent jų darytis, tiesiog dalinuosi tuo, kad mus visi aplink nuo akmens masės atkalbėjo, net ir tie patys pardavėjai prekiaujantys jomis. Tada jau jie rekomenduoja nerūdyjančio plieno, bet aš noriu, kad būtų lygu su stalviršiu, be jokių papildomų kraštų nešvarumams kauptis biggrin.gif

as isirengineju buta ir po svarstymu irgi issirinkau tik plienine. kai kam atrodo kad ale tai taupymas pinigu, bet tikrai ne- ta plienine kriaukle Lt 620 eur smile.gif)
Atsakyti
Užsakinėsiu iš COCOONCENTER.co.uk Renku iki nemokamo siuntimo.
Vilnius.
saldus.pirkiniai@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 31, 10:58)

prakeikiau aš senai tą savo akmeninę kriauklę, didesnio sh.... nesu turėjusi, pasižedė ar kas tam paviršiui, įsigėrė nešvarumai, kurių nenugraužia niekas doh.gif Sename bute turėjome kažkokią plieninę, kuri nekaupia vandens lašelių ir kalkių, tai spindėjo kaip nauja, kartą į savaitę perbraukdavau su kempinėle, suvilgyta actu ir blizgėjo kaip parodoje, o šita akmeninė per pusę metų pavirto į panaši į šiukšlių konteinerį.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 31, 10:24)
prakeikiau aš senai tą savo akmeninę kriauklę, didesnio sh.... nesu turėjusi, pasižedė ar kas tam paviršiui, įsigėrė nešvarumai, kurių nenugraužia niekas  doh.gif Sename bute turėjome kažkokią plieninę, kuri nekaupia vandens lašelių ir kalkių, tai spindėjo kaip nauja, kartą į savaitę perbraukdavau su kempinėle, suvilgyta actu ir blizgėjo kaip parodoje, o šita akmeninė per pusę metų pavirto į panaši į šiukšlių konteinerį.

Turiu kazkokia plienine kriaukle, tai pyp pyp pyp kaip matosi visi lasai, gali valyt nevales. Bet turiu prisipazinti, kad pirkdama visai nekreipiau demesio kokia ta kriaukle. Pirkom seniuose ne pigiausia, bet ir ne brangiausia. Galvojau, kad jos visos vienodos. Reiks pasidomet, kokios cia nekaupiancios laseliu ir kalkiu. Gal verta pasikeist, kad nenervintu kasdien turima kriaukle....
Atsakyti
Gal yra koks knygų klubo galiojantis kodukas?
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2017 01 31, 11:22)
Užsakinėsiu iš COCOONCENTER.co.uk Renku iki nemokamo siuntimo.
Vilnius.
saldus.pirkiniai@gmail.com
4u.gif

As prisijungsiu prie Jusu, bet gal kas rekomenduotumet dar gera intymios higienos geli?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 30, 15:54)
dar nepirkot? persiunciat?

Dar nepirkau laukiu prisijungianciu prie boots. com

Patogiausiai butu vilnietes, bet jei ka persiusiu.
Atsakyti

Kaip nervina tas ESWD, kada veiks pagaliau? Būtų informavę, nebūčiau siuntusis pirkinių... :(

Atsakyti