Sveikos,ieskom akmens mases Franke virtuvines kriaukles ir Grohe maisytuvo. Gal galite rekomenduoti Lenkijos el. parduotuves, kurios siustu LT? Gal kas pirkote ir buitine technika is ju?
QUOTE(Dameri @ 2017 01 30, 20:51)
Sveikos,ieskom akmens mases Franke virtuvines kriaukles ir Grohe maisytuvo. Gal galite rekomenduoti Lenkijos el. parduotuves, kurios siustu LT? Gal kas pirkote ir buitine technika is ju?
Nueikit i santechnikos parduotuve ir pasiderekit. Panasia kaina nusipirksit
QUOTE(sigitela @ 2017 01 30, 16:48)
toki sampuna ir turiu, zodziu bandysiu apsisarvuoti kantrybe ir testi kova toliau...nu tikras siaubas ....o tai su actu kaip vyksta plovimas, atskiedziat kazkaip ?
Pats geriausias buvo čemeryčių vanduo.Greit išnaikino.Kažkada buvo iš mokyklos parsinešęs.Du ar triskart panaudojom.Iššukavom ir viskas gerai.Jokių spec šampūnų nereikėjo
QUOTE(Dameri @ 2017 01 30, 21:51)
O kodėl išsirinkot akmens masės?
Klausiu, nes aš irgi buvau išsirinkusi Franke akmens masės. Bet dabar, kuo toliau, tuo labiau linkstu link nerūdyjančio plieno.
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2017 01 30, 22:05)
Pats geriausias buvo čemeryčių vanduo.Greit išnaikino.Kažkada buvo iš mokyklos parsinešęs.Du ar triskart panaudojom.Iššukavom ir viskas gerai.Jokių spec šampūnų nereikėjo
O kalbant apie visokius gyvius... Ar gali būti, kad vaikas iš darželio parnešė blusų?
Paskutinį kartą, kai buvo, vakare visos kojos kaip sukandžiotos atrodė, buvo pabertos. Po to karto dar nebuvo darže. Ligų sezonas. Bet toks jausmas, kad dabar ir namie gal kas pakandžioja. Ir ant jo, ir ant mažiuko kelis kartus aptikau po vieną spuogelį. Tokie, lyg sukąsti būtų. Ir vis beria vyresnėlį. Bet čia gal jau AD. Nors yra atsiradę šiokie tokie pabėrimai ant kojų. Jau ir kombinezoną buvau išskalbusi. Ir jo pliušinuką. Bet jei parnešė, gal kitur persikraustyti spėjo? Tikrai ne iškart sugalvojau skalbt.
Gal kas nors ko nors norit? Sale 40% nuolaida- kainos labai geros
https://www.thebodys...ew-all/c/c00241
https://www.thebodys...ew-all/c/c00241
QUOTE(por-for @ 2017 01 30, 23:16)
O kodėl išsirinkot akmens masės?
Klausiu, nes aš irgi buvau išsirinkusi Franke akmens masės. Bet dabar, kuo toliau, tuo labiau linkstu link nerūdyjančio plieno.
Papildyta:
O kalbant apie visokius gyvius... Ar gali būti, kad vaikas iš darželio parnešė blusų?
Paskutinį kartą, kai buvo, vakare visos kojos kaip sukandžiotos atrodė, buvo pabertos. Po to karto dar nebuvo darže. Ligų sezonas. Bet toks jausmas, kad dabar ir namie gal kas pakandžioja. Ir ant jo, ir ant mažiuko kelis kartus aptikau po vieną spuogelį. Tokie, lyg sukąsti būtų. Ir vis beria vyresnėlį. Bet čia gal jau AD. Nors yra atsiradę šiokie tokie pabėrimai ant kojų. Jau ir kombinezoną buvau išskalbusi. Ir jo pliušinuką. Bet jei parnešė, gal kitur persikraustyti spėjo? Tikrai ne iškart sugalvojau skalbt.
Papildyta:
Gali parsinešti ir apsigyventi tos bjaurybės. Nu kažkosk tai siaubas karas utelėms ir blusoms ir niekas nuo to neapsaugotas:(
QUOTE(Austutesmama @ 2017 01 30, 23:51)
Gal kas galetu ESWD adresa UK parasyti i az? Nu noriu pirkt, bet negaliu prisijunkt paziuret adreso
man siandien irgi visa diena "lomkes", kad negaliu apsipirkti, nes ESWD anglisko adreso nezinau
Ar pirke kas is www.rakuten.de?
Patikima?
Patikima?
QUOTE(audradv @ 2017 01 30, 22:38)
Gali parsinešti ir apsigyventi tos bjaurybės. Nu kažkosk tai siaubas karas utelėms ir blusoms ir niekas nuo to neapsaugotas:(
Nu bet... Išleidi vaiką į darželį ir parneši namo tokią bjaurastį.
Kaip uteles identifikuot, tai lyg ir aišku. O kaip blusas? Kaip jas naikinti? Joms patinka skalbtis 40 laipsniu temperatūroj ar nelabai? Pliušinukus ir Columbia kombinezoną su striuke kažkaip bijau aukštesnėj skalbt.
Ieskau juodos nebrangios ne iš mažųjų odinės rankinės vyresnei damai.
QUOTE(Kimora @ 2017 01 30, 23:54)
man siandien irgi visa diena "lomkes", kad negaliu apsipirkti, nes ESWD anglisko adreso nezinau
bet tai gal galima pirkt senu? gal gi dar priims siuntas dar klias sav
nes tarkim ne visi sm skaito ir ne visi zino,kad negali pirkt nuo 30d