Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(irmante @ 2017 01 30, 08:18)
Pirksiu www.boots.com  Kvieciu jungtis  rolleyes.gif

dar nepirkot? persiunciat?
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2017 01 30, 16:46)
Su Mangooutlet galit niekur neskubėt... siunčia lėtokai. paskutinį kartą tik kažkaip greitai - gal kokios 10-11 dienų tepraėjo  biggrin.gif  kai jau tikrai bus Lietuvoj, pas kurjerį, tikrai pamatysit jau ir sistemoje.

Nu ir ramu, lauksiu toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2017 01 30, 15:00)
Sveiki, gal kas renkate cocooncenter Vilniuje ? 4u.gif

Sveiki, ir aš prisijungčiau su 1 preke. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas perka amazon.de ?
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti sapmuna paaugusiam vaikui? Kad nesidarytu pleiskaneliu, nesausintu? Pas mus parduodamus vaikiskus isbandziau, bet vistiek gerai neisplauna, lieka plemukai pleiskaneliu, tokiu kaip luobele, gremzt nagais negaliu.
Atsakyti
Pabandykit Eucerin jautriai odai, mano dukrai-idealus, nes nuo kitų galva kasosi ir pleiskanos susidaro, dar neblogas physiogel
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2017 01 30, 17:05)
Gal kas perka amazon.de ?

as irgi jungciausi su viena preke. lyg JMD zadejo uzsakyt snd..
Atsakyti
merginos, o kur forume yra tema apie apsipirkimą aliexpress ?
Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2017 01 30, 17:28)
Sveiki, ir aš prisijungčiau su 1 preke.  4u.gif

Sveiki. As irgi prisijungciau Vilniuje :-)
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2017 01 30, 18:06)
as irgi jungciausi su viena preke. lyg JMD zadejo uzsakyt snd..

Pirksiu bet priimsiu tik kelias. Neturiu galimybiu vakarais dalint, o darbe negaliu lakstyt irgi belekiek...
Atsakyti
Rožiniai crocs 5£ ax.gif
https://www.amazon.c...6...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2017 01 30, 15:28)
Merginos, patarkit gera, efektyvia priemone nuo uteliu, dukra is kazkur prisigaude, kadangi lanko baseina, sokius + mokykla neatkasu...plovem spec sampunu, sukavau sukomiis, spec apsauginiu purskiu, ir cemeryciom plovem, bet po sito kurso, vel ziuriu yra, nedaug bet yra.....liksim nuo mokyklos namie, karstosim vel...gal ka zinot efektyvaus ?

Mes tokį naudojom http://www.eurovaist...ndu-100-ml.html . Neturėjo begalės, tai išnaikinom greit. Dar ir papildomai su čemeryčiom išploviau paskui.
Atsakyti