Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(malinkaja18 @ 2017 01 30, 12:04)
As irgi negavau laisko, ta pati situacija kaip ir jusu(PA pirkau UK, per ESWD de). Tikiuosi Vente pasieks PA, visi issiusti jau.
Teoriskai - koda turetume gauti, nesvarbu kad anketa yra bet siuo atveju nepirkote isvis nieko is ju o as nepirkau ju UK adresu...
Parasiau siandien eswd laiska, kad negavau jokios nuorodos paskyros aktyvavimui itt...sulaukiau atsakymo.  blink.gif
"Šiuo metu vyksta sistemos atnaujinimo darbai, prašome palaukti, tvarkome. smile.gif" labai informatyvu, mano klausimai aplamai nera susije su sistemos tvarkymu.  blink.gif

Itariu automatinis atsakymas padarytas,ir neatsakinėja Šiuo metu. Tad lauksim
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2017 01 30, 13:39)
Itariu automatinis atsakymas padarytas,ir neatsakinėja Šiuo metu. Tad lauksim

Bet kodel is kito galo daroma smile.gif
Parasyt kad iki 30d galioja ir pradet atnaujinimo darbus smile.gif
Tai paimtu ir pakeistu teksta iki 0207 ir tvarkytusi ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 30, 13:43)
Bet kodel is kito galo daroma smile.gif
Parasyt kad iki 30d galioja ir pradet atnaujinimo darbus smile.gif
Tai paimtu ir pakeistu teksta iki 0207 ir tvarkytusi ramiai smile.gif

va butent. Juk zino, kad nemegsta painiavos zmones ir butinai juos trukdys biggrin.gif o man eswd net neatrase, kai vakar parasiau, kad negavau jokio aktyvacijos laisko.... tai kazin ar automatu atsakineja, jei negavau irgi nieko. Na lauksim kaip toliau cia viskas bus smile.gif
Atsakyti
ww.iherb.com iki 01.31 su kodu PROMOJAN - Enjoy! Extra $5.00 Off!5 dol nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 30, 13:47)
va butent. Juk zino, kad nemegsta painiavos zmones ir butinai juos trukdys  biggrin.gif  o man eswd net neatrase, kai vakar parasiau, kad negavau jokio aktyvacijos laisko.... tai kazin ar automatu atsakineja, jei negavau irgi nieko. Na lauksim kaip toliau cia viskas bus  smile.gif

Mus turbut seka eswd smile.gif uzteko cia pasiskust, kad negaunu ats is ju, ir jau gavau biggrin.gif

"Atsiprašome, kad naujienos Jūsų dar nepasiekė.
Šiuo metu dar vyksta sistemos atnaujinimo darbai, kai sistema pradės veikti, turėtumėte gauti visą informaciją. "
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2017 01 30, 10:43)
Gal kas cocoocenter renka, Kaune,labai noreciau prisjungti. Aciu

Sveiki, aš renku ir apie 15 val darau užsakymą. Gyvenu netoli Romainių, Giraitės (Vijūkuose) - būnu dažnai Šilainiuose, galima tartis dėl atsiėmimo. Kaip Jums patogiau
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 30, 14:14)
Mus turbut seka eswd smile.gif uzteko cia pasiskust, kad negaunu ats is ju, ir jau gavau  biggrin.gif

"Atsiprašome, kad naujienos Jūsų dar nepasiekė.
Šiuo metu dar vyksta sistemos atnaujinimo darbai, kai sistema pradės veikti, turėtumėte gauti visą informaciją. "

Tada bandiom ramiai laukti. Matyt diegiant nauja sistema susidure su sunkumais ir bando kuo greiciau sutvarkyt.
Atsakyti
Gal kas pirktų iš Zooplius lenkuose?Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Aš renku cocooncenter iki 15 val
Atsakyti
Mergaites,o iki kada buna ispardavimai amazonuose?ar tik sausi,ar ir vasari tesiasi?

Beje,ar nieks neperkat is Mayoral? Gal kas noretu prisijungti??
Atsakyti
Panos, gavau is eshopo atsakyma.

Visos nuo šios savaites ateinančios siuntos PA adresu bus registruojamos kaip EshopWedrop siuntos, ir jas galėsite matyti mūsų sistemoje.

Taip siuntas bus galima atsiimti Verkių g. 36. Viskas skaičiuojasi pagal bendrą svorį, bet skirtingom šalim taikomos ir skirtingos kainos. ( cia i klausima ar jie apjungines DE, UKPL, IT siuntas )
Visos paskyros yra asmeninės, nebent viena paskyra naudosis daug žmonių ir vėliau išskirstysite siuntas tuomet galite. ( cia i klausima ar galima apjungti su kitu zmogumi )

Atsakyti
Kažin patikima internetinė parduotuvė, noriu šiltnamio:)
http://averto.lt/lt/...nes-siltnamiai/
Atsakyti