Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o žiūrėkit jei iš ventes mano siuntinys pajudės rytoj i PA adrsam tai turiu skubėt nauja adresa suteikta rašyt jiems?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 30, 11:46)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  gal  su jais galima suderinti siuntima  hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif

Drauge sake neber ten chaliavos Panevezy,kai atsidare normalios pardes ju
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 30, 10:46)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  gal  su jais galima suderinti siuntima  hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif

Manau su panevėžietėm greičiau suderinsit už šokoladą negu su parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marija84 @ 2017 01 30, 10:48)
o žiūrėkit jei iš ventes mano siuntinys pajudės rytoj i PA adrsam tai turiu skubėt nauja adresa suteikta rašyt jiems?

Nemanau. PA nieko apie tai, kad nebepriims tuo adresu siuntų, nerašo. O ir vente puslapy parašyta, kad išsiuntus jau nebegali pakeist adreso.
Parašiau PA tuo klausimu, bet dar nesulaukiau atsakymo.

Bet tai nesamonė su tuo sujungimu. Buvau užsiregistravus ESWD, bet niekad nieko nepirkau. Ir toliau būčiau nepirkus, jei siųsčiausi per UK. Tai dabar ir kodo negausiu? blink.gif Jokio laiško negavau. Ir šiaip, sėdžiu kaip ant adatų. Tiek siuntinių turi ateiti. Du pirmieji jau yra sistemoje. Pasitikrinau, kad dar du penktadienį turėjo būti pristatyti, bet nėra sistemoje. Ir dar yra siuntinių pakeliui. Baugu kažkai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 30, 11:53)
Manau su panevėžietėm greičiau suderinsit už šokoladą negu su parduotuve biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Panevezietes kas norit sokolado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 30, 11:56)
Nemanau. PA nieko apie tai, kad nebepriims tuo adresu siuntų, nerašo. O ir vente puslapy parašyta, kad išsiuntus jau nebegali pakeist adreso.
Parašiau PA tuo klausimu, bet dar nesulaukiau atsakymo.

Bet tai nesamonė su tuo sujungimu. Buvau užsiregistravus ESWD, bet niekad nieko nepirkau. Ir toliau būčiau nepirkus, jei siųsčiausi per UK. Tai dabar ir kodo negausiu?  blink.gif  Jokio laiško negavau. Ir šiaip, sėdžiu kaip ant adatų. Tiek siuntinių turi ateiti. Du pirmieji jau yra sistemoje. Pasitikrinau, kad dar du penktadienį turėjo būti pristatyti, bet nėra sistemoje. Ir dar yra siuntinių pakeliui. Baugu kažkai.  unsure.gif

Tai kad Eshop sistema dar nedirba, o tas bendras lai6kas apie sujungima yra ir PA paskalbtas, tik neaisku kaip bus gauti ta nuolaidos koda, jeigu jau buvau ir PA ir Eshop registruota, nors Eshop nesiunciau nei vieno siuntinio, nes man ju atsiemimas nepatogus pasirode
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 30, 11:56)
Bet tai nesamonė su tuo sujungimu. Buvau užsiregistravus ESWD, bet niekad nieko nepirkau. Ir toliau būčiau nepirkus, jei siųsčiausi per UK. Tai dabar ir kodo negausiu?  blink.gif  Jokio laiško negavau. Ir šiaip, sėdžiu kaip ant adatų. Tiek siuntinių turi ateiti. Du pirmieji jau yra sistemoje. Pasitikrinau, kad dar du penktadienį turėjo būti pristatyti, bet nėra sistemoje. Ir dar yra siuntinių pakeliui. Baugu kažkai.  unsure.gif

As irgi negavau laisko, ta pati situacija kaip ir jusu(PA pirkau UK, per ESWD de). Tikiuosi Vente pasieks PA, visi issiusti jau.
Teoriskai - koda turetume gauti, nesvarbu kad anketa yra bet siuo atveju nepirkote isvis nieko is ju o as nepirkau ju UK adresu...
Parasiau siandien eswd laiska, kad negavau jokios nuorodos paskyros aktyvavimui itt...sulaukiau atsakymo. blink.gif
"Šiuo metu vyksta sistemos atnaujinimo darbai, prašome palaukti, tvarkome. smile.gif" labai informatyvu, mano klausimai aplamai nera susije su sistemos tvarkymu. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 30 sausio 2017 - 11:41
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 30, 10:50)
Drauge sake neber ten chaliavos Panevezy,kai atsidare normalios pardes ju

Taip, senosiose patalpose geresnės kainos būdavo, bet dabar lyginant su parduotuvėse esančiomis tikrai ženkliai skirias... Jei marškinėliai suaugusiems kainuoja 40 ir daugiau eurų, isparduotuveje galima ir už 18 paimt, o jei dydis nedidelis, tinka iš paauglių skyriaus (pvz man su 165 ir 68 kg tinka) net už 14-15 eurų... Anksčiau vaikams už 10-20 litų maikute paimdavom...
Atsakyti
Gal kas galite su5£krepsiuku prie amazon.co.uk prijungti? 4u.gif
Atsakyti
Kątik gavau iš PA email'ą, kad gautas siuntinukas iš amazon. Manau nėr čia jokių trukdžių ir problemų, tikrai viską gausim ;)
Papildyta:
Man tai įdomiau ar ESWD leis apjungti siuntas su kito žmogaus ?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 30, 12:26)
Taip, senosiose patalpose geresnės kainos būdavo, bet dabar lyginant su parduotuvėse esančiomis tikrai ženkliai skirias... Jei marškinėliai suaugusiems kainuoja 40 ir daugiau eurų, isparduotuveje galima ir už 18 paimt, o jei dydis nedidelis,  tinka iš paauglių skyriaus (pvz man su 165 ir 68 kg tinka) net už 14-15 eurų... Anksčiau vaikams už 10-20 litų maikute paimdavom...

doh.gif doh.gif laugh.gif mega_shok.gif nieko sau skirtumas unsure.gif
Atsakyti
Gal kas noretų iš www.iherb.com ko nors...
Turiu puse krepšelio laisvo smile.gif
Atsakyti