Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2017 01 30, 09:25)
Vilniuje kitos kainos, nes ten jau parduotuvė skaitosi, o panevezy isparduotuve, tad visi rūbeliai nekondiciniai (siūlės ne pagal modelį, spalvos iš likučių derinamos ir pan), bet įtakos devejimui neturi.

aaaaaa. kai as ju neperku, tai ne nesidomiu kainom. buvau uzejus, pasidairiau ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 30, 09:33)
aaaaaa. kai as ju neperku, tai ne nesidomiu kainom. buvau uzejus, pasidairiau ir tiek smile.gif

Bent jau vaikisku bodziu kainos mazdaug dvigubai skiriasi bigsmile.gif
JMD, ar Jus issirinkote tuos dirzu prailgintuvus (nezinau kaip jie lietuviskai) is amazono? As dar tik pradejau savarankiskus pirkimus, tai gal kazkas galitman paaiskinti, ar viskas bus ok, jei pirksiu is amazon, bet pardavejas kitas? Kiek pirkdavau per tarpininkes, jos leisdavo siust tik paties amazono parduodamas prekes.
Konkreciai ziuriu si dirza;
https://www.amazon.c...U...673X0&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 30, 09:41)
Bent jau vaikisku bodziu kainos mazdaug dvigubai skiriasi  bigsmile.gif
JMD, ar Jus issirinkote tuos dirzu prailgintuvus (nezinau kaip jie lietuviskai) is amazono? As dar tik pradejau savarankiskus pirkimus, tai gal kazkas galitman paaiskinti, ar viskas bus ok, jei pirksiu is amazon, bet pardavejas kitas? Kiek pirkdavau per tarpininkes, jos leisdavo siust tik paties amazono parduodamas prekes.
Konkreciai ziuriu si dirza;
https://www.amazon.c...U...673X0&psc=1

ne, neissirinkau. parodziau vyrui, sake uzsiimu nesamonem. tipo kiek liko, ateis vasara, nebebus tu skuduru milijonas. o mazajam vyrui reik mokytis kantrybes ir segtis kaip reikia. na gal jis ir teisus biggrin.gif
nebutinai pardavejas ne amazonas turi but blogas. tik aisku, reikia paziuret kas jis toks.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 30, 09:47)
ne, neissirinkau. parodziau vyrui, sake uzsiimu nesamonem. tipo kiek liko, ateis vasara, nebebus tu skuduru milijonas. o mazajam vyrui reik mokytis kantrybes ir segtis kaip reikia. na gal jis ir teisus biggrin.gif
nebutinai pardavejas ne amazonas turi but blogas. tik aisku, reikia paziuret kas jis toks.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 30, 09:59)
Labai ačiū 4u.gif

na kad pvz nebutu koks kitajozas, kuris per amazona virina dvigubai nei is ali.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 30, 09:28)
Jei buvot PA kliente tai turit gaut, jei ne, juk is niekur i nieka nepereinat, tai ir neprivalot gaut smile.gif

Kad as irgi negavau jokios zinutes, o esu PA kliente, bet as ir eshop esu kliente, gal todel negavau. Reikia irgi eiti paziureti i abiejus puslapius
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri turite papildoma Eurovaitines koduka? Aciu 4u.gif
Atsakyti
O pristatymo adresas eshowedrop UK liks toks pat kaip buvo gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 01 30, 10:14)
O pristatymo adresas eshowedrop UK liks toks pat kaip buvo gal kas zino?

Koks buvo tai nežinau, bet aš turiu tą naują, nes prisiregistravau iš PA. Yra adrese unit 12.
Atsakyti
Gal kas cocoocenter renka, Kaune,labai noreciau prisjungti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 30, 10:28)
Koks buvo tai nežinau, bet aš turiu tą naują, nes prisiregistravau iš PA. Yra adrese unit 12.

As toki pat turiu, tik viena karta tepirkau...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 30, 10:25)
Vilniuje kitos kainos, nes ten jau parduotuvė skaitosi, o panevezy isparduotuve, tad visi rūbeliai nekondiciniai (siūlės ne pagal modelį, spalvos iš likučių derinamos ir pan), bet įtakos devejimui neturi.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif gal su jais galima suderinti siuntima hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Atsakyti