Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lenuska03 @ 2017 01 05, 08:42)
<p>Sveiki, ieskau kompanijos pirkti prekes is <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.amazon.co.uk'>www.amazon.co.uk</a>
</p>

prisijungciau su 12,60 svaro 4u.gif

mergaites, kas paskutiniu metu pirkote per tarpininkes is usa, koks kursas buvo? norisi columbia striukes tik, klausimas kiek atsieis su dabartiniu kursu...
Atsakyti
Merginos, kurioj vietoj Kaune Pirk DE ir ESWD atsiėmimo punktai? Galvoju su kuriais man čia pradėt draugaut biggrin.gif
ESDW radau, o Pirk DE kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 05 sausio 2017 - 11:12
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 05, 12:06)
prisijungciau su 12,60 svaro 4u.gif

mergaites, kas paskutiniu metu pirkote per tarpininkes is usa, koks kursas buvo? norisi columbia striukes tik, klausimas kiek atsieis su dabartiniu kursu...

Pires Kaledas apie 98 centai buvo.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 05, 12:10)
Merginos, kurioj vietoj Kaune Pirk DE ir ESWD atsiėmimo punktai? Galvoju su kuriais man čia pradėt draugaut biggrin.gif

Gedo rp. 51 rodos. salia kampo su Rotundo gatve, ten Copy1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 05, 12:24)

Tai čia Vilniuj, man Kaunas labiau prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 05, 12:24)

Neturim Kaune mes Gedo pr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 05, 13:10)

Pirk de Kaune Kaunakiemio 40 šalia akropolio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kur pigiausiai perkate Filorga kosmetika, labai sudomino sis kremas biggrin.gif
http://www.cocooncen...-50ml/8964.html
Atsakyti
gal kas amazon.de tiesiai i lt perkat? noreciau prisijungti. siauliai ar su persiuntimu. aciu.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2017 01 05, 12:28)
Pirk de Kaune Kaunakiemio 40 šalia akropolio  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif, tada einu su ESWD draugaut smile.gif
Atsakyti
Dar pasisakysiu apie UCB striukių dydžius. Aš pernai ar užpernai pirkau M, pabandžiau rudenį uždėti savo 7,5-mečiui, klaikiai atrodė ir skendo, jis kūdas, ūgio nebežinau jau biggrin.gif biggrin.gif, standartas, tai va kai kovą sueis 8 - dabar jau manau M padoriai atrodys pavasarį, nes rudenį nu visiškas maišas buvo, gėda net uždėt, šiaip taip atėmiau, nes labai norėjo nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 05, 12:37)
gal kas amazon.de tiesiai i lt perkat? noreciau prisijungti. siauliai ar su persiuntimu. aciu.

Ir as noreciau ax.gif Klaipeda arba su persiuntimu smile.gif
Atsakyti