Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš čia biškelį ne į temą

KAS PERKAT IŠ AMAZON.DE LABAI NORIU PRISIJUNGT.
Atsakyti
Parasykite kas nors kaip atsisakyti amazon prime co uk adresu . Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 22:16)
Parasykite kas nors kaip atsisakyti amazon prime co uk adresu . Aciu smile.gif

O uzsisaket ir apsipirkot su 10off?
Man kazko negalioja accountui kur naryste 13d baigias. Bet as atsisakiau prime tik nusipirkus. Idomu ar del to negalioja
Atsakyti
Jungciausi prie Amazon.de su viena preke:)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 21:26)
Man kazko negalioja accountui kur naryste 13d baigias. Bet as atsisakiau prime tik nusipirkus. Idomu ar del to negalioja

uzsisakiau, norejau pirkti , bet tik po to isigilinau , kad ne visiems rubams ir batams vaikams , o tik tiems kur jie atrinke verysad.gif(( tai man neaktualu. Tiesa neziurejau ka jie ten ideje , bet turejau minti columbia uz 35 svarus paimti smile.gif mergaitei kitai ziemai. Nes jai vientiso didriksons bus mazai
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 22:30)
uzsisakiau, norejau pirkti , bet tik po to isigilinau , kad ne visiems rubams ir batams vaikams , o tik tiems kur jie atrinke verysad.gif(( tai man neaktualu. Tiesa neziurejau ka jie ten ideje , bet turejau minti columbia uz 35 svarus paimti smile.gif mergaitei kitai ziemai. Nes jai vientiso didriksons  bus mazai

Nuolaida ne viskam galioja? Pardavėjas turi būti Amazon?
Atsakyti
Ar yra tokių, kurioms neveikia ta patvirtinimo nuoroda? Gavau laišką penktadienį vakare, kiek bespaudžiu, tiek rašo "Neteisingas adresas. Prašome susisiekti info@eshopwedrop.lt" Parašiau jiems laišką iš karto, bet jokio atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 29, 21:34)
Nuolaida ne viskam galioja? Pardavėjas turi būti Amazon?

https://www.amazon.c...amazon-mom-home atidarykite ir kaireje puseje yra parasytos eilutes, tai tik tom prekem bus nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2017 01 29, 21:30)
Jungciausi prie Amazon.de su viena preke:)

Jei nieks nepirks pirksiu as rytoj vakarop. Siusiu per pirkde. Jei tiks galesiu paimt.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 21:26)

Nea. Naryste galioja nepaisant atsisakymo iki nurodytos datos.
Atsakyti
Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą. Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 01 29, 23:05)
Jei nieks nepirks pirksiu as rytoj vakarop. Siusiu per pirkde. Jei tiks galesiu paimt.
Papildyta:

Nea. Naryste galioja nepaisant atsisakymo iki nurodytos datos.

aciukas ;)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 23:58)
Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą. Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas
cia tai gera naujiena
Atsakyti
Nesupratu, o as jokio laisko negavau...
Nei prie spamo nei kitur...
kazi reaguot kazkaip? unsure.gif
Dar klausimas tai nuo ryt adresa jau ESWD suvest visur?
Atsakyti