Aš čia biškelį ne į temą
KAS PERKAT IŠ AMAZON.DE LABAI NORIU PRISIJUNGT.
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 22:16)
Parasykite kas nors kaip atsisakyti amazon prime co uk adresu . Aciu
O uzsisaket ir apsipirkot su 10off?
Man kazko negalioja accountui kur naryste 13d baigias. Bet as atsisakiau prime tik nusipirkus. Idomu ar del to negalioja
Jungciausi prie Amazon.de su viena preke:)
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 21:26)
Man kazko negalioja accountui kur naryste 13d baigias. Bet as atsisakiau prime tik nusipirkus. Idomu ar del to negalioja
uzsisakiau, norejau pirkti , bet tik po to isigilinau , kad ne visiems rubams ir batams vaikams , o tik tiems kur jie atrinke (( tai man neaktualu. Tiesa neziurejau ka jie ten ideje , bet turejau minti columbia uz 35 svarus paimti mergaitei kitai ziemai. Nes jai vientiso didriksons bus mazai
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 22:30)
uzsisakiau, norejau pirkti , bet tik po to isigilinau , kad ne visiems rubams ir batams vaikams , o tik tiems kur jie atrinke (( tai man neaktualu. Tiesa neziurejau ka jie ten ideje , bet turejau minti columbia uz 35 svarus paimti mergaitei kitai ziemai. Nes jai vientiso didriksons bus mazai
Nuolaida ne viskam galioja? Pardavėjas turi būti Amazon?
Ar yra tokių, kurioms neveikia ta patvirtinimo nuoroda? Gavau laišką penktadienį vakare, kiek bespaudžiu, tiek rašo "Neteisingas adresas. Prašome susisiekti info@eshopwedrop.lt" Parašiau jiems laišką iš karto, bet jokio atsakymo
QUOTE(Lux @ 2017 01 29, 21:34)
Nuolaida ne viskam galioja? Pardavėjas turi būti Amazon?
https://www.amazon.c...amazon-mom-home atidarykite ir kaireje puseje yra parasytos eilutes, tai tik tom prekem bus nuolaida
QUOTE(Eglute @ 2017 01 29, 21:30)
Jungciausi prie Amazon.de su viena preke:)
Jei nieks nepirks pirksiu as rytoj vakarop. Siusiu per pirkde. Jei tiks galesiu paimt.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 21:26)
Nea. Naryste galioja nepaisant atsisakymo iki nurodytos datos.
Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą. Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas
Papildyta:
aciukas ;)
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 01 29, 23:05)
Jei nieks nepirks pirksiu as rytoj vakarop. Siusiu per pirkde. Jei tiks galesiu paimt.
Papildyta:
Papildyta:
aciukas ;)
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 29, 23:58)
Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą. Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas
cia tai gera naujiena
Nesupratu, o as jokio laisko negavau...
Nei prie spamo nei kitur...
kazi reaguot kazkaip?
Dar klausimas tai nuo ryt adresa jau ESWD suvest visur?
Nei prie spamo nei kitur...
kazi reaguot kazkaip?
Dar klausimas tai nuo ryt adresa jau ESWD suvest visur?