Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O ar yra išvis gavusių tą kodą? Aš aktyvavau kątik, tai irgi parašė, kad tik rytoj aktyvuos, bet tai nuolaidai gauti taigi yra laiko iki vasario 5. Aš kažkodėl manau, kad visiem pritaikys tą 20%, nereiks jokio kodo.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:20)
kadangi sivakar teko kitu klausimu trumpam pasukt eshopui, tai jie man sake, kad tie siuntiniai, kurie jau siuo metu yra PA, tai uz juos mokesim pas PA. O tie siuntiniai, kurie si savaitgali juda i Lietuva ir kurie bus pristatyti jau ir si pirmadieni 30 diena- siuos visus matysim tik eshopo sistemoj ir pas eshopa apmokesim. Tai suprantu, kad ir ta nuolaida eshopas pas juos esantiems siuntiniams jau pritaikys. Tik va dabar dar mudvi nuskriaustos ir to kodo negavusios, o ji aktyvuot iki ryt tik galima.... zodziu.... sunki sistema ir painiavos yra... Bet as jau eshopui nusiunciau meila, kad tikiuos to aktyvacijos emailo su nuolaida  biggrin.gif gal ir Jus rasykit?

na geras smile.gif))))) tai as jau galiu nelaukti savo siuntiniu PA , matyt ju del to ir neveda , kad jau atvaziuos cia ir suvarys viska ten. oj , kaip viskas painu verysad.gif jo einu ir as jiems parasysiu
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 29, 20:23)
O ar yra išvis gavusių tą kodą? Aš aktyvavau kątik, tai irgi parašė, kad tik rytoj aktyvuos, bet tai nuolaidai gauti taigi yra laiko iki vasario 5. Aš kažkodėl manau, kad visiem pritaikys tą 20%, nereiks jokio kodo.

Eshopo tiklapio informacija siuo metu skelbia tokia info: SPECIALI PADĖKOS NUOLAIDA. Jei savo paskyrą aktyvuosite iki 2017 metų sausio 30 dienos, galėsite pasinaudoti 20% nuolaida transportavimo paslaugoms. Ši nuolaida galios visiems Jūsų užsakymams iki 2017 metų vasario 28 dienos.
Atsakyti
kazkokia neaiski sistema dabar man su pa ir eshop..
kazkas gauna kodus-kazkas ne smile.gif
as irgi is tu kas negavo smile.gif
Atsakyti
kur jiems rasyti , nes dabar pas juos vyksta aktyvavimo darbai smile.gif)) net kontaktu negaliu surasti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 20:27)
Eshopo tiklapio informacija siuo metu skelbia tokia info: SPECIALI PADĖKOS NUOLAIDA. Jei savo paskyrą aktyvuosite iki 2017 metų sausio 30 dienos, galėsite pasinaudoti 20% nuolaida transportavimo paslaugoms. Ši nuolaida galios visiems Jūsų užsakymams iki 2017 metų vasario 28 dienos.

kaip tą paskyrą aktyvuiti jeigu eshop parasyta vyksta atnaujinimo darbai biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš prieš 20 min aktyvavau, tai viskas ok buvo. Reiškias nebus jokių kodų, visi perėję gaus 20 proc. ir tiek manau.
Atsakyti
Sekmadienio vakaras. Ko jūs visos neršiat kaip išprotėjusios bigsmile.gif ? Eshopwedrop sistema atnaujinama savaitgalį. Ryt darbo diena. Greičiausiai puslapyje bus paskelbta visa jums rūpima informacija. Dabar panikos pilnos žinutės. Dar sausio 30 diena neatėjo, o jau stresas. Ramiau smile.gif
Aš laukiu optimiškiausio varianto, kad visus Eshopwedrop siuntinius bus galima atsiimti PA sandėliuose. Būtų tobula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 29 sausio 2017 - 19:38
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 29, 20:34)
Sekmadienio vakaras. Ko jūs visos neršiat kaip išprotėjusios  bigsmile.gif ? Eshopwedrop sistema atnaujinama savaitgalį. Ryt darbo diena. Greičiausiai puslapyje bus paskelbta visa jums rūpima informacija. Dabar panikos pilnos žinutės. Dar sausio 30 diena neatėjo, o jau stresas. Ramiau smile.gif

Gi bijom, kad kodo negausim, jei aktyvuot nespesim biggrin.gif o kai paraso, kad duos koda, tai jo negaut jau niekaip sioj palatoj neiseina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 20:29)
kur jiems rasyti , nes dabar pas juos vyksta aktyvavimo darbai smile.gif)) net kontaktu negaliu surasti smile.gif)))

parasiau i a.z.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:39)
Gi bijom, kad kodo negausim, jei aktyvuot nespesim  biggrin.gif o kai paraso, kad duos koda, tai jo negaut jau niekaip sioj palatoj neiseina  smile.gif

Taigi pati nukopijavote informaciją, kur parašyta, kad aktyvuoti reikia iki 2017-01-30. T. t. rytojus, 30 diena, papuola į šį terminą. Ryt bus darbo diena ir išsiaiškinsit viską.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 29, 20:34)
Sekmadienio vakaras. Ko jūs visos neršiat kaip išprotėjusios  bigsmile.gif ? Eshopwedrop sistema atnaujinama savaitgalį. Ryt darbo diena. Greičiausiai puslapyje bus paskelbta visa jums rūpima informacija. Dabar panikos pilnos žinutės. Dar sausio 30 diena neatėjo, o jau stresas. Ramiau smile.gif
Aš laukiu optimiškiausio varianto, kad visus Eshopwedrop siuntinius bus galima atsiimti PA sandėliuose. Būtų tobula.

Nemegstu paskutinei dienai palikt nes 99% pamirstu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, rimtai nestresuokit, kokia sausio 30, iki vasario 5 reikia aktyvuoti.

SPECIALI PADĖKOS NUOLAIDA. Jei savo paskyrą aktyvuosite iki 2017 metų vasario 5 dienos, galėsite pasinaudoti 20% nuolaida transportavimo paslaugoms. Ši nuolaida galios visiems Jūsų užsakymams iki 2017 metų vasario 28 dienos.

Ai, žiūriu kažkas kopino, kad reikia aktyvuoti iki sausio 30, nu pas mane paskyroj rašo tai iki vasario 5 biggrin.gif, realiai nuo pat pradžių šioks toks bardakas sakyčiau blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 29 sausio 2017 - 19:59