QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:05)
Mano taip pat truksta sistemoje is PA is UK amazono atkeliavusiu keliu siuntu. Man PA atrase, kad visos siuntos keliauja tvarkingai i Lietuva ir tikrai jas sistemoj turetume matyt jau antradieni (kaip suprantu, sias siuntas jau matysim eshopo internetinej sistemoj). Bet va del to aktyvavimo ir nuolaidos kodo tai keista, man irgi neatsiunte. Idomu jei kuri mergina gavo ir galetu persiusti? gal suveiktu ir mums tas kodas
man tiesa pasakius nepatinka kas dabar vyksta. manau jei mes pirkome tuos siuntinukus PA laikais , tai mums turi buti suteikta galimybe ir atsiimti juos su PA. As tai nenoriu , kad dabar mano siuntiniai atsirastu kitoje sistemoje. o dar jei kas pasimete , tai as isivaizduoju kaip reikes ir vieniems ir kitiems rasyti , zodziu , man nepatinka . Manau reikejo visus informuoti kad nuo tokios datas perkate tokiu adresu. bet ne taip , kaip yra dabar. Bet aisku pasirinkimo mes neturime . Idomu jei permes mano tuos siuntinukus i EShop tai as ir mokesiu ju ikainiais ? nes kiek kele mergaites , tai supratau , kad siuntiniai gauti uk iki 31 ar tai 30 bus skaiciuojami kaip PA . Zoddziu laukiu ir as kad mane kas informuotu. o jus manote , kad 20 proc taikys jau vaziuojatiems siuntinukams ? as tai supratau tik tiems kurie dabar po pasikeitimu atkeliaus i eshopo sandeli uk.
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:12)
parasiau
parasykite po to ka atrase, jauciu ir man reikes rasyti