Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2017 01 29, 15:55)
Lauksim, lauksim kaip patiko  smile.gif  biggrin.gif  Aciu kas pasidalino nuomonem , viesbuti jau uzsisakem  4u.gif
Kur perkat kokybiskus merino vilnos apatinius vaikam  ax.gif greituoju budu prireike  biggrin.gif
gal kas turit parduoti 116cm  ax.gif  biggrin.gif

As turiu Devol kelnytes (1k uzsidetos) ir maikute. Parasyta 4 dydis, tai tiksliai nzn koks cia skaitosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 29, 18:12)
o prie prekiu yra "promotion message"? nes ne visoms prekems ta akcija atrakcija yra

tai va jau isiskaiciau smile.gif norejau kaip visada per gerai. Kaip atsisakyti dabar to prime ? kad po to nepamirsciau

Papildyta:
https://www.amazon.c...s...A15YGN&th=1 kam 45 svarai atrodo gerai , yra bugu po 45 kai kurie dydziai. as lauksiu vasaros, gal bus pigiau ?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 29, 19:36)
As turiu Devol kelnytes (1k uzsidetos) ir maikute. Parasyta 4 dydis, tai tiksliai nzn koks cia skaitosi unsure.gif

Bus mazi smile.gif 4 dydis turetu buti 4 metam.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 29, 17:53)
Bus mazi  smile.gif 4 dydis turetu buti 4 metam.

Jo as ir pazejau, kad skaitosi ant 4m, jie didinti, bet tikriausiai bus mazi ant 116cm. Bet kokiu atveju, jei domina, galiu ismatuoti 4u.gif

Maikute ilgom rankovem 14 su centais (nauja) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 29 sausio 2017 - 18:56
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 29, 16:55)
Lauksim, lauksim kaip patiko  smile.gif  biggrin.gif  Aciu kas pasidalino nuomonem , viesbuti jau uzsisakem  4u.gifė
Kur perkat kokybiskus merino vilnos apatinius vaikam  ax.gif greituoju budu prireike  biggrin.gif
gal kas turit parduoti 116cm  ax.gif  biggrin.gif

Galiu parduoti maikutę.
Atsakyti
Ar yra merginu, kurios negavo is eshopwedrop laisko, su galimybe aktyvuoti pereinant is PA kazkokia 20 proc nuolaida pirkiniams? as perziurejau ir spame, ir visur, na nera.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:00)
Ar yra merginu, kurios negavo is eshopwedrop laisko, su galimybe aktyvuoti pereinant is PA kazkokia 20 proc nuolaida pirkiniams? as perziurejau ir spame, ir visur, na nera....  unsure.gif

as nieko negavau, ir mano is 7 siuntinuku registruoti tik 1 , nezinau ar cia jie nespeja ( ar neduok dieve jau vogti pradejo , uk darbuotojai)
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 20:02)
as nieko negavau, ir mano is 7 siuntinuku registruoti tik 1 , nezinau ar cia jie nespeja ( ar neduok dieve jau vogti pradejo , uk darbuotojai)

Mano taip pat truksta sistemoje is PA is UK amazono atkeliavusiu keliu siuntu. Man PA atrase, kad visos siuntos keliauja tvarkingai i Lietuva ir tikrai jas sistemoj turetume matyt jau antradieni (kaip suprantu, sias siuntas jau matysim eshopo internetinej sistemoj). Bet va del to aktyvavimo ir nuolaidos kodo tai keista, man irgi neatsiunte. Idomu jei kuri mergina gavo ir galetu persiusti? gal suveiktu ir mums tas kodas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 20:00)
Ar yra merginu, kurios negavo is eshopwedrop laisko, su galimybe aktyvuoti pereinant is PA kazkokia 20 proc nuolaida pirkiniams? as perziurejau ir spame, ir visur, na nera....  unsure.gif

rašykit laišką jiems
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 29, 20:08)
rašykit laišką jiems

parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:05)
Mano taip pat truksta sistemoje is PA is UK amazono atkeliavusiu keliu siuntu. Man PA atrase, kad visos siuntos keliauja tvarkingai i Lietuva ir tikrai jas sistemoj turetume matyt jau antradieni (kaip suprantu, sias siuntas jau matysim eshopo internetinej sistemoj). Bet va del to aktyvavimo ir nuolaidos kodo tai keista, man irgi neatsiunte. Idomu jei kuri mergina gavo ir galetu persiusti? gal suveiktu ir mums tas kodas  bigsmile.gif

man tiesa pasakius nepatinka kas dabar vyksta. manau jei mes pirkome tuos siuntinukus PA laikais , tai mums turi buti suteikta galimybe ir atsiimti juos su PA. As tai nenoriu , kad dabar mano siuntiniai atsirastu kitoje sistemoje. o dar jei kas pasimete , tai as isivaizduoju kaip reikes ir vieniems ir kitiems rasyti , zodziu , man nepatinka . Manau reikejo visus informuoti kad nuo tokios datas perkate tokiu adresu. bet ne taip , kaip yra dabar. Bet aisku pasirinkimo mes neturime . Idomu jei permes mano tuos siuntinukus i EShop tai as ir mokesiu ju ikainiais ? nes kiek kele mergaites , tai supratau , kad siuntiniai gauti uk iki 31 ar tai 30 bus skaiciuojami kaip PA . Zoddziu laukiu ir as kad mane kas informuotu. o jus manote , kad 20 proc taikys jau vaziuojatiems siuntinukams ? as tai supratau tik tiems kurie dabar po pasikeitimu atkeliaus i eshopo sandeli uk.
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2017 01 29, 19:12)
parasiau  smile.gif

parasykite po to ka atrase, jauciu ir man reikes rasyti
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 20:15)
man tiesa pasakius nepatinka kas dabar vyksta. manau jei mes pirkome tuos siuntinukus PA laikais , tai mums turi buti suteikta galimybe ir atsiimti juos su PA. As tai nenoriu , kad dabar mano siuntiniai atsirastu kitoje sistemoje. o dar jei kas pasimete , tai as isivaizduoju kaip reikes ir vieniems ir kitiems rasyti , zodziu , man nepatinka . Manau reikejo visus informuoti kad nuo tokios datas perkate tokiu adresu. bet ne taip , kaip yra dabar. Bet aisku pasirinkimo mes neturime . Idomu jei permes mano tuos siuntinukus i EShop tai as ir mokesiu ju ikainiais ? nes kiek kele mergaites , tai supratau , kad siuntiniai gauti uk iki 31 ar tai 30 bus skaiciuojami kaip PA . Zoddziu laukiu ir as kad mane kas informuotu. o jus manote , kad 20 proc taikys jau vaziuojatiems siuntinukams ? as tai supratau tik tiems kurie dabar po pasikeitimu atkeliaus i eshopo sandeli uk.

kadangi sivakar teko kitu klausimu trumpam pasukt eshopui, tai jie man sake, kad tie siuntiniai, kurie jau siuo metu yra PA, tai uz juos mokesim pas PA. O tie siuntiniai, kurie si savaitgali juda i Lietuva ir kurie bus pristatyti jau ir si pirmadieni 30 diena- siuos visus matysim tik eshopo sistemoj ir pas eshopa apmokesim. Tai suprantu, kad ir ta nuolaida eshopas pas juos esantiems siuntiniams jau pritaikys. Tik va dabar dar mudvi nuskriaustos ir to kodo negavusios, o ji aktyvuot iki ryt tik galima.... zodziu.... sunki sistema ir painiavos yra... Bet as jau eshopui nusiunciau meila, kad tikiuos to aktyvacijos emailo su nuolaida biggrin.gif gal ir Jus rasykit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 29 sausio 2017 - 19:21