Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 29, 11:15)
Pažintį su tam tikru regionu pradeciau nuo paieškos Google:
http://www.15min.lt/...asos-112-306731
Tada viešbučių portaluose rasite daug viešbučių su atsiliepimais, kainomis ir geografinėmis nuorodomis:
https://www.agoda.co...bukovel-ua.html
http://www.booking.c...bukovel.lt.html

Šiek tiek info apie Bukoveli galima rasti slidininkų Temose http://www.supermama...hp/t690454.html

Aciu 4u.gif pazintis su regionu jau visa perskaityta biggrin.gif supermamos forumas pakankamai senas ir visiskai neaktyvus irgi perskaitytas 4u.gif

Viesbucius siuo metu ir renkuosi per portalus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2017 01 29, 09:58)
Ieskom
Micro mini  berniukui 2,5 metu
ir Micro maxi paspirtuko mergaitei 6 metai
Jei uzmatysit gera kaina duokit zinot.
Labai aciu

O gal kas ruosiates savo parduot?
Kaunas

6 metų vaikui nesvarbu kad mergaitei nepirkčiau 3 ratais. Aš keturmečiui pirkau micro sprite. Šiemet bus trečias sezonas. Paspirtukas auga su juo. Ir dar ilgai jam jo užteks.
Atsakyti
Rekit kas uzsakines SD Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 29, 12:08)
6 metų vaikui nesvarbu kad mergaitei nepirkčiau 3 ratais. Aš keturmečiui pirkau micro sprite. Šiemet bus trečias sezonas. Paspirtukas auga su juo. Ir dar ilgai jam jo užteks.

Vaikai skirtingi. Mano beveik 5 nu nepavaziuoja su tuo dviraciu. Traumu daugiau, nei nuvaziuoto kelio... O su maxi micro lekia kaip paseles ir saugiau mamai tongue.gif
Atsakyti
Merginos,o zalando siuncia i lt ?
Atsakyti
Labas rytas.
Gal būtų norinčių prisijungti prie cocooncenter, Šiauliai. Esant reikalui galiu ir persiųsti pasirinktu paštomatu. Pinigėlių paprašysiu iš anksto....

busmaite@gmail.com
Atsakyti
Vaikai tikrai skirtingi, mano 4-metis nei mini micro nei sprite nepripažįsta, tik su savo balansiniu kettler važinėja ax.gif
Sesei mini micro irgi kol kas nelimpa 2m, žiūrėsim pavasarį parke, kažkaip neketinau ir jai balansinio pirkti unsure.gif
Atsakyti
Amazon Prime Members save £10 on Orders of £50 or more on Clothing & Shoes for Babies & Kids, Compliments of Amazon Family
Amazon Prime members will save £10 on orders of £50 or more on the selected range of Clothing & Shoes for Babies & Kids featured on this page. The discount will be applied automatically at checkout for qualifying orders and there is no limit to the number of times a customer can avail the offer. This Offer ends at 23:59pm BST on 15 March, 2017. Va tokia info yra amazon co uk , manau kas daug perka , tikrai geras pasiulymas.

kas patikrins pasirasant 30 dienu nemokama ta versija ar bus taikoma sita nuolaida smile.gif jei kas tikrins parasykite cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 29 sausio 2017 - 13:00
QUOTE(motriska @ 2017 01 29, 13:27)
Labas rytas.
Gal būtų norinčių prisijungti prie cocooncenter, Šiauliai. Esant reikalui galiu ir persiųsti pasirinktu paštomatu. Pinigėlių paprašysiu  iš anksto....

busmaite@gmail.com

Kada žadat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 29, 13:57)
kas patikrins pasirasant

Neveikia, gal yra papildomu salygu, bet per telefona .an ju neatidaro
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 19:54)
O kas tas buomelis ir kam tas buomelis? Nieko nepirkau  biggrin.gif palygint su emmaljunga jis barska. Bet palyginau su kitais to meto sketukais, tai sitas buvo tobulas.

Na man atrodo vezimuku tema mamom neisemema,kuris geriausias. Bet kiekviena keliami vezimukui skirtingus reikalavimus,todel kiekviena ir issirenkame geriausiai atitinkancius,smagu kai yra is ko rinktis. Mano atveju visus mano reikalavimus atitiko tik vienas vezimukas Baby City Jogger GT. Kol kas brangiausias pirkinys skirtas vaikui,nes deja per metus neradau nei vieno skelbimo,kad ji kazkas pardavinetu naudota.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 01 29, 13:16)
Na man atrodo vezimuku  tema mamom neisemema,kuris geriausias. Bet kiekviena keliami vezimukui skirtingus reikalavimus,todel kiekviena ir issirenkame geriausiai atitinkancius,smagu kai yra is ko rinktis. Mano atveju visus mano reikalavimus atitiko tik vienas vezimukas Baby City Jogger GT. Kol kas brangiausias pirkinys skirtas vaikui,nes deja per metus neradau nei vieno skelbimo,kad ji kazkas pardavinetu naudota.

Pas mus ir sis vezimas buvo po emuko, tik 3 ratu. Pirkom nauja, deveta staigiai pardavem 4u.gif labai fainas vezimas wub.gif
Atsakyti