Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 19:54)
O kas tas buomelis ir kam tas buomelis? Nieko nepirkau  biggrin.gif palygint su emmaljunga jis barska. Bet palyginau su kitais to meto sketukais, tai sitas buvo tobulas.

Buomelis - tai ta dalis, kur prie rankyčių užsideda. Priekyje toks:
vartotojo įkelta nuotrauka

Bandžiau pastumdyti ir Mclaren. Visai nieko, geras vežimas. Bet tarška.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 28, 20:28)
Buomelis - tai ta dalis, kur prie rankyčių užsideda. Priekyje toks:
vartotojo įkelta nuotrauka

Bandžiau pastumdyti ir Mclaren. Visai nieko, geras vežimas. Bet tarška.

O reik to buomelio? Ka jis daro?
Atsakyti
Ar TK Maxx galim patys apsipirkti su LT kortele?
Lyg vedant billing adresa leidzia rinktis tik UK kaip sali. Tai billing adreso neivesiu LT. Jei vesiu tukio adresa kaip billing ir delivery, kazin ar praeis uzsakhmas??
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 28, 21:04)
Ar TK Maxx galim patys apsipirkti su LT kortele?
Lyg vedant billing adresa leidzia rinktis tik UK kaip sali. Tai billing adreso neivesiu LT. Jei vesiu tukio adresa kaip billing ir delivery, kazin ar praeis uzsakhmas??

Praeis, perku tukio adresu is ten, viskas OK 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust ne i tema 4u.gif Vilniuje gal kas turit valandine aukle, kokios kainu ribos? Pirmadieni ateina viena auklyte i pokalbi, nelabai isivaizduoju, koks mazdaug uzmokestis. Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 15:39)
o kur eis?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as tarkim mėgstu Tukio paslaugas, tik dabar pirkau labai lengvus siuntinukus tai man patogiau kaupti buvo per PA..o šiaip nė nžn ką ateity darysiu, kai maži siuntinukai bus..nes tie nauji kaip matau ir tik 2sav kaups ..tai gal tad per Tukį aš geriau pirksiu
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2017 01 28, 14:51)
Gal yra Landsend prekių aptarimo tema? Neradau, o gal nemoku ieškot  unsure.gif
gal kas pakomentuotų, ar atitinka dydžiai, ar mažinta/didinta?

http://www.supermama...howtopic=896904

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 01 28, 15:51)
Gal kas iš vilniečių nematė Uber ir HM šio savaitgalio akcijos, kurios metu išsikvietus Uber gali atiduoti tekstilę ir gauti HM nuolaidų kuponus. Už vieną maišą - 2 kuponai. Apsitvarkiau "biški", pridaviau 6 maišus.

Superinė akcija, o tai pačiai tysti maišus į HM baisiai nepatogu biggrin.gif

Norėjau paklausti, kokio dydžio maišai pas jus buvo? Turiu visą dėžę nereikalingų rūbų. Ar mašiną galima iš anksto išsikviesti- rezervuoti? Ar kuponai turi galiojimo laiką? Nes gavus kokią 12 kuponų tai nežinau kada išnaudočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 01 28, 22:23)
as tarkim mėgstu Tukio paslaugas, tik dabar pirkau labai lengvus siuntinukus tai man patogiau kaupti buvo per PA..o šiaip nė nžn ką ateity darysiu, kai maži siuntinukai bus..nes tie nauji kaip matau ir tik 2sav kaups ..tai gal tad per Tukį aš geriau pirksiu

No no no biggrin.gif
Jau geriau tada is vis nepirksiu biggrin.gif

Nors kol kas labai tikiuos su PA kazkaip dar pavyks draugaut...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 28, 20:02)
Cia tas pats krilas, kur crocsu visad rinkdavo uzsakymus ;)

4u.gif

QUOTE(as-berry @ 2017 01 28, 21:20)
Noriu paklaust ne i tema  4u.gif Vilniuje gal kas turit valandine aukle, kokios kainu ribos? Pirmadieni ateina viena auklyte i pokalbi, nelabai isivaizduoju, koks mazdaug uzmokestis. Aciu atsakiusioms  4u.gif

2-5 eur valanda. Nors man sake yra prasanciu net po 6.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 28, 21:02)

Geras biggrin.gif
Detektyves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 28, 21:02)

Geras, žvengiu, o kaip tu supratai, kad tas skalbiantis katinas yra būtent jis?? biggrin.gif
Atsakyti

Gal yra noriciu jungtis prie Woolovers.com?

Priimciau 3 nedidelius krepselius.

grozybes@gmail.com

Atsakyti