Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 01 28, 17:11)
Merginos, pasižiūrėjau aš tas Contigo gertuves, gal pirkusios vaikams galite pasakyti ar čia gera kaina? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.co.uk/Contigo-Gizmp-Flip-Water-Bottle/dp/B00VQ8OJMU/ref=sr_1_20?ie=UTF8&qid=1485527313&sr=8-20&keywords=contigo&th=1&psc=1'>https://www.amazon.co.uk/Contigo-Gizmp-Flip-Water-Bottle/dp/B00VQ8OJMU/ref=sr_1_20?ie=UTF8&qid=1485527313&sr=8-20&keywords=contigo&th=1&psc=1</a></p>

brangu, pigu.lt pigiau ir kodas yra ;)
Atsakyti
Sioj temoj lankosi krilas, kuris/i yra ESWD atstovas/e, man atrodo
Papildyta:
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 01 28, 18:11)
Merginos, pasižiūrėjau aš tas Contigo gertuves, gal pirkusios vaikams galite pasakyti ar čia gera kaina? 
pries kaledas krinonoj pirkau uz nepilnai 15eur
Atsakyti
Kaip suprantu, jei dar kazka pirksiu iki 31 d. tai dar galiu nurodyti PA adresa? Nesvarbu, kada atsius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 18:24)
Labai. As turejau emmaljunga. Patogus didelis ir be proto sunkus. Tai kai gavau ta maclarena tai dekojui D uz isradima biggrin.gif

visų patirtys skirtingos. Turėjau emmaljunga su sportine važiuokle lopšinį, paskui sportinį scooter (emmaljunga) ir sugalvojau maclaren techno xlr išbandyti. Pardaviau po poros savaičių. Nepalyginami vežimai... barška ratai, kažkoks visas jis man be ryšio... miegant kojos laikos ant kažkokių metaliukų, su audiniu, kai scooterį normaliai visa apačia pasikelia. O ir važiavimas dauuug komfortiškesnis su emmuku.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 28, 19:05)
Sioj temoj lankosi krilas, kuris/i yra ESWD atstovas/e, man atrodo
Papildyta:
pries kaledas krinonoj pirkau uz nepilnai 15eur

Yra toks eshop, ne karta bendravau. O is kur zinot kad lankosi?
Atsakyti
Mergaitiski Naturino zieminukai gera kaina 5,5 uk
https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1
superfit zieminukai kai kurie dydziai mergaitems
https://www.amazon.c...S...;th=1&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 28 sausio 2017 - 19:38
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 17:36)
Ir tikrai zinau jei i senatve dar koki lelka susigaudytumem, tai vezimas butu emmukas o sportinis butinai maclarenas.

Pas mus ta pati situacija, kai trečią į senatvę užgyvenom, tai ir patirties, ir proto atsirado daugiau nei pirmiesiems biggrin.gif. Tik Emmaljunga jau parduota.

Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2017 01 28, 19:22)
visų patirtys skirtingos. Turėjau emmaljunga su sportine važiuokle lopšinį, paskui sportinį scooter (emmaljunga) ir sugalvojau maclaren techno xlr išbandyti. Pardaviau po poros savaičių. Nepalyginami vežimai... barška ratai, kažkoks visas jis man be ryšio... miegant kojos laikos ant kažkokių metaliukų, su audiniu, kai scooterį normaliai visa apačia pasikelia. O ir važiavimas dauuug komfortiškesnis su emmuku.

Tai žinokit čia negalima visai skirtingų tipų vežimų lyginti. Aš su pirmais dviem tokią klaidą dariau. Turėjom tą leliukišką tvirtą su 4 pripučiamais ratais kaip emmaljungos Bebecar, žodžiu po to vežimo man buvo visi kiti tarškalai barškalai, baisiai parinaus, kad nėra normalių mažų idealių sportinukų. Bet dabar į senatvę proto atsirado, tikrai niekada pirmasis vežimas nebus lygus paprastam skėtukui.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2017 01 28, 19:22)

Šiaip kalbant apie skėtukus, tai mes pirkome Hartan skėtuką. Ir nesuprantu, kodėl taip tuos Mclarenus visi mėgsta? Ratai barška, buomelį reikia atskirai pirkti (gal ne visuose modeliuose).
Hartan bent nėra barškalas. Tvirtas, kokybiškas vežimas. Mano numylėtas. Daug kuo panašus į Mclaren pasirodė, bet geresnis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 28, 19:48)
Šiaip kalbant apie skėtukus, tai mes pirkome Hartan skėtuką. Ir nesuprantu, kodėl taip tuos Mclarenus visi mėgsta? Ratai barška, buomelį reikia atskirai pirkti (gal ne visuose modeliuose).
Hartan bent nėra barškalas. Tvirtas, kokybiškas vežimas. Mano numylėtas. Daug kuo panašus į Mclaren pasirodė, bet geresnis.  biggrin.gif

O kas tas buomelis ir kam tas buomelis? Nieko nepirkau biggrin.gif palygint su emmaljunga jis barska. Bet palyginau su kitais to meto sketukais, tai sitas buvo tobulas.
Atsakyti
Ecco zieminukai 6 uk, 31sv
https://www.amazon.c...p...3&sr=1-3457
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 28, 20:33)
Yra toks eshop, ne karta bendravau. O is kur zinot kad lankosi?

Cia tas pats krilas, kur crocsu visad rinkdavo uzsakymus ;)
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 28, 17:30)
Bet sitos temos nerodo, jei vartotojas yra neprisiregistraves.

Rodo, bet be šypsenėlių. Tik ką patikrinau.
Atsakyti