QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 17:36)
Ir tikrai zinau jei i senatve dar koki lelka susigaudytumem, tai vezimas butu emmukas o sportinis butinai maclarenas.
Pas mus ta pati situacija, kai trečią į senatvę užgyvenom, tai ir patirties, ir proto atsirado daugiau nei pirmiesiems
. Tik Emmaljunga jau parduota.
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2017 01 28, 19:22)
visų patirtys skirtingos. Turėjau emmaljunga su sportine važiuokle lopšinį, paskui sportinį scooter (emmaljunga) ir sugalvojau maclaren techno xlr išbandyti. Pardaviau po poros savaičių. Nepalyginami vežimai... barška ratai, kažkoks visas jis man be ryšio... miegant kojos laikos ant kažkokių metaliukų, su audiniu, kai scooterį normaliai visa apačia pasikelia. O ir važiavimas dauuug komfortiškesnis su emmuku.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis.
Tai žinokit čia negalima visai skirtingų tipų vežimų lyginti. Aš su pirmais dviem tokią klaidą dariau. Turėjom tą leliukišką tvirtą su 4 pripučiamais ratais kaip emmaljungos Bebecar, žodžiu po to vežimo man buvo visi kiti tarškalai barškalai, baisiai parinaus, kad nėra normalių mažų idealių sportinukų. Bet dabar į senatvę proto atsirado, tikrai niekada pirmasis vežimas nebus lygus paprastam skėtukui.