Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Nicka1 @ 2017 01 28, 14:32)
Maclaren Techno highliting deal 220£. Senai nesidomejau, bet lyg nebloga kaina smile.gif

Aciu 4u.gif nusipirkau. Nors kaina ne stebuklas, bet vis pigiau nei LT. Zalsva spalva lapkricio men buvo 240 eur vokieciu amazone, bet kol galvojau pakilo:(
Atsakyti
Gal butu norinciu Vertbaudet.com prisijungti siandien vakare? Panevezys
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 28, 16:30)
Aciu 4u.gif nusipirkau. Nors kaina ne stebuklas, bet vis pigiau nei LT. Zalsva spalva lapkricio men buvo 240 eur vokieciu amazone, bet kol galvojau pakilo:(

O as pirkau ji kazkada uz 1000 litu dar mothercare....
Atsakyti

Apie Eswd tai kažkaip iki šių metų, jei siunta 4,1kg pvz. man skaičiuodavo į mažesnę pusę, o dabar ima už 5kg... Nusistebėjau šią savaitę :( 

Merginos, pasižiūrėjau aš tas Contigo gertuves, gal pirkusios vaikams galite pasakyti ar čia gera kaina? https://www.amazon.c...tigo&th=1&psc=1

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 16:42)
O as pirkau ji kazkada uz 1000 litu dar mothercare....

Tai pakomentuokit ar patenkinti buvot tuo vezimu, pasiteisino?
Atsakyti
Mes Maclaren XLR naudojam jau 1,5 metu, nuo tada kai mazei buvo 6 men. - neturiu absoliuciai jokiu nusiskundimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 28 sausio 2017 - 17:17
QUOTE(skaiblue @ 2017 01 28, 17:13)
Tai pakomentuokit ar patenkinti buvot tuo vezimu, pasiteisino?

Labai. As turejau emmaljunga. Patogus didelis ir be proto sunkus. Tai kai gavau ta maclarena tai dekojui D uz isradima biggrin.gif mano vaikas buvo didelis. Bet i sita tilpo. Ta prasme kojos jam nesivilko zeme. Ir galejo miegot nes pas ji gulima padetis yra. Kai man reikejo pries 4 metus su ta gulima padetim nebais didelis pasirinkimas buvo. Labai manevringas, lengva stumt ir ratukai jo zmoniski. Na nebarski kaip kazi kas. Perleidau drauges sunui.
Atsakyti
Cia dar yra pigiai Maclarenu,bet nesuprantu apie juos nieko,tai tik nuoroda dalinuos..
http://www.tkmaxx.co...arch?q=maclaren
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 18:24)
Labai. As turejau emmaljunga. Patogus didelis ir be proto sunkus. Tai kai gavau ta maclarena tai dekojui D uz isradima biggrin.gif mano vaikas buvo didelis. Bet i sita tilpo. Ta prasme kojos jam nesivilko zeme. Ir galejo miegot nes pas ji gulima padetis yra. Kai man reikejo pries 4 metus su ta gulima padetim nebais didelis pasirinkimas buvo. Labai manevringas, lengva stumt ir ratukai jo zmoniski. Na nebarski kaip kazi kas. Perleidau drauges sunui.

Aš taip pat turėjau emmaljunga edge, superinis vezimas. Nieko blogo negaliu pasakyti. Labai erdvus vaikuciui lopsiukas mirksiukas.gif Jei rinkciausi tikrai pirkciau emmaljunga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2017 01 28, 17:30)
Aš taip pat turėjau emmaljunga edge, superinis vezimas. Nieko blogo negaliu pasakyti. Labai erdvus vaikuciui lopsiukas  mirksiukas.gif Jei rinkciausi tikrai pirkciau emmaljunga  4u.gif

Mano vaikas gime gruodi. As turejau balta odini vezima. Kaip karalaitis tas lelis mano buvo. Vezimas erdvus, patogus, turejo ta heat funkcija. Zodz biggrin.gif bet maniskis buvo su sportine vaziuokle, na kur rankena i viena ir i kita puse persimesdavo, tai svoris jo buvo rodos 25 kg. Mano vaikas menesio amziaus svere 6 kg. Tai isivaizduokit koks svoris.... o jei dar kazka nusiperki.... bet uztat vaziuodavo per nidos smelius ir visas pugas irs sniegus kaip tankas. Pamenu sustojom prie statoilo ratu pripust jam. Islipo du vyrai is salia masinos esancios sko o zziurek mersui padangas pucia biggrin.gif man rodos tuose ratuose atmosferu tiek kiek merso ratuose. O gal jau nusisnekus, bet kazkas ten nemenkai biggrin.gif

Ir tikrai zinau jei i senatve dar koki lelka susigaudytumem, tai vezimas butu emmukas o sportinis butinai maclarenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 sausio 2017 - 17:38
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flexy: 28 sausio 2017 - 17:47
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 14:21)
Bet kodel PA nuekad neturejo tokiu atsiliepimu? smile.gif

Man buvo smile.gif pirkau batus, parase kad deze 5m ilgio smile.gif parasiau, operatyviai pataise i skaicius kurie su 5 ar 50 neturejo nieko bendro.
Pirkau 3 vienodus didelius daiktus, kuriuos siusdavo standartinese vienodose dezese, visus kartus ismatavimai buvo zenkliai skirtingi, 1 karta mokejau kaip uz paprasta pakuote, 2 kaip uz nestandartine.
Del svoriu niekad nesverdavau nei PA, nei ESWD siuntiniu, kt sav pasiimsiu nemazai siuntiniu, butinai sversiu smile.gif
Atsakyti