Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 16:18)
o kokiu tikslu?
mes čia pasikalbam, pabumbam smile.gif o jūs pyst ir jiems viską smile.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kad jie žinotų, jog pas juos yra problemų ir toks klientas, svarstantis kaip aš, yra išsgandęs ir neis pas juos. Ir tokių yra daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 27, 14:57)
merginos,  priminkit  koki  pirkti  inhaliatoriu-  kad  tiktu  ir  2  m  vaikui?  ir  kur  geriausios  kainos?

Populiariausias turbūt Omron Compair C28P, reikia lyginti kainas internetinėse vaistinėse, aš pirkau prieš kelis mėnesius ecamelijoj, kainavo ~50eur. Kitos siuntėsi iš Lenkijos.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 28, 16:35)
Kad jie žinotų, jog pas juos yra problemų ir toks klientas, svarstantis kaip aš, yra išsgandęs ir neis pas juos. Ir tokių yra daugiau.

o kur eis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas žinote ar eswd galima apjungti siuntas iš skirtingų šalių, ar tik iš tos pačios? buvau patenkinta jų paslaugomis, net nepagalvojau, kad svorius tikrinti reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2017 01 28, 15:40)
gal kas žinote ar eswd galima apjungti siuntas iš skirtingų šalių, ar tik iš tos pačios? buvau patenkinta jų paslaugomis, net nepagalvojau, kad svorius tikrinti reikia  blink.gif

Logiskai mastant ne, nes skirtingu saliu tarifai skirtingi. Tik kad pasiimt is visu saliu vienoj vietoj galit.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2017 01 28, 15:40)
gal kas žinote ar eswd galima apjungti siuntas iš skirtingų šalių, ar tik iš tos pačios? buvau patenkinta jų paslaugomis, net nepagalvojau, kad svorius tikrinti reikia  blink.gif

Man irgi su jais viskas tvarkoje, tik svorius dabar tikrinsiu biggrin.gif ir atsiėmimas jų patogesnis nei koks Gedo pr. Nulėkei darbo metu be jokių kamščių, nei sukt galvą kur mašiną statyt, nei dėžę tyst toliausiai pasistačius (kaip, kad ne sykį yra buvė Naugarduko g.).
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 15:45)
Logiskai mastant ne, nes skirtingu saliu tarifai skirtingi. Tik kad pasiimt is visu saliu vienoj vietoj galit.

Man sujunge De ir Uk smile.gif
Atsakyti
Tai kad nera pasirinkimo kur eiti unsure.gif
Atsakyti

Čia man buvo dingusi ESWD siunta is Amazono. Bet po to atsirado- sake, kad ju partneriai UK tiesiog neivede i sistema ir issiunte i LT. Ir tik kai jau buvo LT ji atsirado. Tai viskas tvarkoj. Tik nepatiko, kad nelabai kontaktavo su manim ir kad sake,, kad nedirba tas zmogus pas juos, nors cia daugumai tas pats asmuo siuntas uk priima.. O siaip visumoj as jais patenkinta, viskas tinka, tik tikrai reiks svorius dabar pracekint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 01 28, 15:49)
Man sujunge De ir Uk smile.gif

Gal kainos vienodos.
Papildyta:
QUOTE(Kimora @ 2017 01 28, 15:49)
Tai kad nera pasirinkimo kur eiti  unsure.gif

Pas Tukį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 01 28, 15:47)
Man irgi su jais viskas tvarkoje, tik svorius dabar tikrinsiu biggrin.gif ir atsiėmimas jų patogesnis nei koks Gedo pr. Nulėkei darbo metu be jokių kamščių, nei sukt galvą kur mašiną statyt, nei dėžę tyst toliausiai pasistačius (kaip, kad ne sykį yra buvė Naugarduko g.).

Tada reikia svarstykles nestis. Nes jei namie tai skaityk viso gero.
O man gede yra daug geriai. Sestadieni pasivaiksciodama nueinu. O ten kazkur trenktis. Bet jei galima bus is pa sandelio pasiimt valio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 sausio 2017 - 16:00
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 15:59)
Tada reikia svarstykles nestis. Nes jei namie tai skaityk viso gero.
O man gede yra daug geriai. Sestadieni pasivaiksciodama nueinu. O ten kazkur trenktis. Bet jei galima bus is pa sandelio pasiimt valio.

O kam neštis? Namie pasveri, nufotkini užklijuotą ir nepradarytą dėžę su svarstyklėmis ir viskas. Normalūs žmonės ten dirba, kiek teko susidurti - visada viskas operatyviai išsprendžiama ir jai akivaizdžiai svoris skirsis, nemanau, kad ginčysis.

Pasivaikščiot ir aš galiu iki Gedo nueiti, tik mieliau tai darysiu be dėžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 28, 15:35)

Bet sitos temos nerodo, jei vartotojas yra neprisiregistraves.
Atsakyti