Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Papildyta:
Produkt/Service
DHL PAKET
Zugestellt an
andere anwesende Person

Kas reiskia kad iteikta kitam tuo metu ten buvusiam asmeniui.
Papildyta:
Zitute duokit man pasto koda kad galeciau pamatyt detalia isklotine. Vokiska Postleitzahl.
[/quote]

Aciu JMD 4u.gif nusiunciau pasto koda asmenine zinute.
Atsakyti
Gal yra Landsend prekių aptarimo tema? Neradau, o gal nemoku ieškot unsure.gif
gal kas pakomentuotų, ar atitinka dydžiai, ar mažinta/didinta?
Atsakyti
Gal kuri žinote per kiek grąžinami pinigai is Vente jei atsauki savo uzsakyma. Gavau is ju patvirtinimą kad atšauktas. O gal reikia juos informuot? Aciu atsakiusioms😊
Atsakyti
Ateinu patarimo. Gal kur perkate akinius su dioptrijom?
Užbėgau į Eagle Vision. Kaip pvz. sulyginau kainas. Eagle Vision akinių rėmeliai 275 eur minus 20 proc. nuolaidą ir apie 100 eur stiklai.
Pas vokiečius identiški 114 eur ir 60 eur stiklai ir siuntimas tiesiai į LT 9,90 eur.
Atradau kelias DE parduotuves, kur gamina akinius su dioptrijom ir siunčia į Lt:
http://www.design-gl...s.com/index.php
http://www.edel-optics.de/
Gal kuri ne Lt gaminotes akinius, gal turite kitų parduotuvių išsisaugojusios.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 13:41)
Turejau sigg. Patiko labai. Bet paskui su laiku uziterse ir niei jos isplaut viduj nei tos sistemos isrinkt. Teko ismest nes pelesiu kvapas atsirado.

cia apie buteliuka ar dangteli? dangteliu buna atskirai pirkti, jei kas nutinka, be to jis issiardo. as vandeny su soda pamirkau ir vel ok viskas, o buteliukus irgi laiks nuo laiko sodoje pamirkau. be to jie turi kamstelius be gertuves funkcijos, tik uzsukimo. vaikai pas mus turi su gertuvem, as be, man taip patogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 28 sausio 2017 - 14:00
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 28, 13:56)
cia apie buteliuka ar dangteli? dangteliu buna atskirai pirkti, jei kas nutinka, be to jis issiardo. as vandeny su soda pamirkau ir vel ok viskas, o buteliukus irgi laiks nuo laiko sodoje pamirkau. be to jie turi kamstelius be gertuves funkcijos, tik uzsukimo. vaikai pas mus turi su gertuvem, as be, man taip patogiau.

Buteliuka plienini. Man vyrui i sporta reik. As turiu contigo vaikas contigo. Galvoju gal yra kitu ne ka blogesniu.
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2017 01 28, 13:51)
Gal kuri žinote per kiek grąžinami pinigai is Vente jei atsauki savo uzsakyma. Gavau is ju patvirtinimą kad atšauktas. O gal reikia juos informuot? Aciu atsakiusioms😊

Visoje ES galioja bendra direktyva, kad pardavėjas po prekių gavimo turi grąžinti pinigus per 14 dienų
Viena parduotuvė ilgą laiką negrąžino pinigų, nusiunciau direktyvos nuorodą (vokiečių kalba) smile.gif
http://www.ecc.lt/lt...ing/e_commerce/

O šiaip gal reikėtų sukurti atskirą temą, kaip parduotuvių sąrašas, apie grąžinimus. Nes nėra dienos, kaip temoje pasipila klausimai: kaip grąžinti į GAP, Mytoys, YOOX, Benetton ir pan?
Atsakyti
Nu cia priraset apie eshop. Daug pirkau, net baldus ir nepersveriau. Nors tikrai neatitikdavo pardavejo nurodomas svoris ir eshop. Atsiimineju venipak, prasysiu dabar visada pasvert. O siaip nesklandumus greit spresdavo, niekas nera dinge.

Reiks dabar tikrint svori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 sausio 2017 - 14:31
sveikos, gal kas is amazon.fr pirksite? prisijungčiau.
Atsakyti
Parašiau eshop atsiliepimą su nuoroda į šią temą. Kol kas atsiliepimas nematomas, matyt tikrins, ar nieko netinkamo jame nėra.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 14:02)
Buteliuka plienini. Man vyrui i sporta reik. As turiu contigo vaikas contigo. Galvoju gal yra kitu ne ka blogesniu.

o kokius contigo turit? plastikinius? jei taip tw yra, jei plastika pripazistat...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 13:37)
Panos, pasiulykit gertuve, padoria, kuria galetum nestis gulcia ir kratyt ir kad is jos nebegtu. Contigo zinau. Bet gal yra be ju?

Man geriausia gertuvė į sportą stiklinis VASS vandens butelys. Negaliu pakest plastikinių gertuvių, man visada paranoja, kad jos nešvarios. O su stikliniu buteliu jokių bėdų. Sporto klube prisipilu vandens, nereik svorio nešiotis.

Su plieninėm sigg dar didesnė paranoja, nes nesimato jų vidus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 28 sausio 2017 - 14:28