Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 28, 10:45)
Aš siūlau visoms turinčioms svarių įrodymų (Eshopwedrop ir Venipak skaičius) kreiptis į Eshopwedrop. Tikrai neginu, bet gali būti, kad LT sėdintis įmonės vadovas nežino, ką išdarinėja kitose šalyse esančių sandėlio darbuotojai. Tikrai neginu, bet man pasirodė, kad Eshopwedrop labai stengėsi įtikti klientui. Kiek rašiau, nedelsiant sutvarkydavo trikdžius. Be to kai buvo Vokietijoje nesklandumas su vogtais duomenimis ir teko keisti sandėlio vietą, jie suteikė tikrai nemažą nuolaidą siuntimo paslaugoms. Būtų klientas dzin, galėjo atsiprašyti už sukeltus nepatogumus ir tiek žinių.

o koks tikslas darbuotojams didesnį svorį rašyt?
na nebent šiaip atmestinai dirba
Atsakyti
pasikartosiu, labai noreciau 1 coverse batuku is ventes dukrai, gal kas pirktu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 28 sausio 2017 - 11:03
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 28, 11:45)
Aš siūlau visoms turinčioms svarių įrodymų (Eshopwedrop ir Venipak skaičius) kreiptis į Eshopwedrop. Tikrai neginu, bet gali būti, kad LT sėdintis įmonės vadovas nežino, ką išdarinėja kitose šalyse esančių sandėlio darbuotojai. Tikrai neginu, bet man pasirodė, kad Eshopwedrop labai stengėsi įtikti klientui. Kiek rašiau, nedelsiant sutvarkydavo trikdžius. Be to kai buvo Vokietijoje nesklandumas su vogtais duomenimis ir teko keisti sandėlio vietą, jie suteikė tikrai nemažą nuolaidą siuntimo paslaugoms. Būtų klientas dzin, galėjo atsiprašyti už sukeltus nepatogumus ir tiek žinių.

jie atsiprašo, į paskyrą grąžina skirtumą, bet tas skirtumas kartais įtakoja ir kainų pasikeitimus kai svorio kaina kinta pvz kas 2 ar 5 kg. vistiek lieki minuse. juk galima būtų kažką daugiau nusipirkti, žinant realų svorį..
o grįžęs skirtumas į paskyrą įpareigoja pirkti antrą kartą..
o parašius jiems laišką, ar taiko papildomas nuolaidas po apgaulės - nieko net nesiteikė atrašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 28 sausio 2017 - 11:18
Gal kam truksta svorio ir prijungtu amazon.co.uk su batukais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri planuojat benetton.com pirkti. musu parduotuvese sale kainos skiriasi nuo online kainu unsure.gif
Atsakyti
Šiandien vakare pirksiu landsend.co.uk, galėčiau priimti keletą perkančių siuntimui pasidalinti. Tiesiai į LT 7,5 sv.
Su kodu JANEND17 30 % off SALE prekėms.
Panevėžys, bet yra galimybė atvežti į Šiaulius, Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 28, 11:45)

Mane tai labiausiai paveike cia aprasyta istorija su siunta. Kur narei amazon parasyta kad prieme ponas X. O eshop pasake kad tas ponas X ne ju darbuotojas. Tik po to kai sm daug merginu parase jog tas ponas X ir jom siuntas prieme-tik tada sprendimu atsirado
Tai cia jau ir eshop Lt bunantieji susimelavo. Koks tikslas?
Papildyta:
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 28, 12:11)
jie atsiprašo, į paskyrą grąžina skirtumą, bet tas skirtumas kartais įtakoja ir kainų pasikeitimus kai svorio kaina kinta pvz kas 2 ar 5 kg. vistiek lieki minuse. juk galima būtų kažką daugiau nusipirkti, žinant realų svorį..
o grįžęs skirtumas į paskyrą įpareigoja pirkti antrą kartą..
o parašius jiems laišką, ar taiko papildomas nuolaidas po apgaulės - nieko net nesiteikė atrašyti.

Bet kiek zmoniu netikrina....
As va uz paspirtuko siuntima 14eur sumokejau biggrin.gif
Tai jauciu tas pat buvo siustis tiesiai. Ne per eshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 28 sausio 2017 - 12:40
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 12:41)
Mane tai labiausiai paveike cia aprasyta istorija su siunta. Kur narei amazon parasyta kad prieme ponas X. O eshop pasake kad tas ponas X ne ju darbuotojas. Tik po to kai sm daug merginu parase jog tas ponas X ir jom siuntas prieme-tik tada sprendimu atsirado
Papildyta:

Bet kiek zmoniu netikrina....

Galima nupypinti siunta ir pasiimti sau ir apsimesti slanga - negavom. O svori didinant pelnas didesnis juk. Jei eswd dirbs lt versliukininku principais teks kazka kitaip mastyt.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 13:41)

Riedlente ir batukai - virs 8 eur.
Nemazai kazkaip gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 12:41)

Pas Tuki siunčiantisi ne kartą Amazon buvo parašyta, kad is Amazon siuntąpriėmė kažkokia ponia X, kuri ten nedirbo. Ten kurjeriai visokių vardų prirašo. Niekada nekreipiau dėmesio, niekad nedingo jokios siuntos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 28 sausio 2017 - 13:01
Gal kam bus naudinga KRISTIANOS nuolaidų kodai perkant iki sausio 31 d. Negalioja nukainuotoms prekėms.
PADEKA5 5 EUR perkant už 50 Eur
PADEKA10 10 eur nuolaida perkant už 100 eur
PADEKA20 20 eur nuolaida perkant už 200 eur ir daugiau
Atsakyti
Man irgi dingo siunta is De siunciantis per eshopwedrop.... Eshopas tvirtina, kad jos negavo, atseit dhl turejo jiem po parasu, o pagal tracinga mato, kad kazkur i pasto deze nukeliavo.... Tai dabar vargstu su grazinimais pinigu (pardavejas siuncia formas pildyt vokiskai, google vertejas net is vokieciu i anglu netiksliai vercia)....

O gal JMD, kaip mokanti vokiskai, gali paziureti pagal ta tracinga, ar tikrai, kaip teigia Eshopas, ta siunta i pasto deze kazkokia nukeliavo? as pati nesuprantu, tai negaliu nei eshop kaltint, nei teisint.....

imetu dingusios siuntos nuoroda https://nolp.dhl.de/...C635EDC547A15EA
Atsakyti