QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 28, 11:45)
Aš siūlau visoms turinčioms svarių įrodymų (Eshopwedrop ir Venipak skaičius) kreiptis į Eshopwedrop. Tikrai neginu, bet gali būti, kad LT sėdintis įmonės vadovas nežino, ką išdarinėja kitose šalyse esančių sandėlio darbuotojai. Tikrai neginu, bet man pasirodė, kad Eshopwedrop labai stengėsi įtikti klientui. Kiek rašiau, nedelsiant sutvarkydavo trikdžius. Be to kai buvo Vokietijoje nesklandumas su vogtais duomenimis ir teko keisti sandėlio vietą, jie suteikė tikrai nemažą nuolaidą siuntimo paslaugoms. Būtų klientas dzin, galėjo atsiprašyti už sukeltus nepatogumus ir tiek žinių.
Mane tai labiausiai paveike cia aprasyta istorija su siunta. Kur narei amazon parasyta kad prieme ponas X. O eshop pasake kad tas ponas X ne ju darbuotojas. Tik po to kai sm daug merginu parase jog tas ponas X ir jom siuntas prieme-tik tada sprendimu atsirado
Tai cia jau ir eshop Lt bunantieji susimelavo. Koks tikslas?
Papildyta:
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 28, 12:11)
jie atsiprašo, į paskyrą grąžina skirtumą, bet tas skirtumas kartais įtakoja ir kainų pasikeitimus kai svorio kaina kinta pvz kas 2 ar 5 kg. vistiek lieki minuse. juk galima būtų kažką daugiau nusipirkti, žinant realų svorį..
o grįžęs skirtumas į paskyrą įpareigoja pirkti antrą kartą..
o parašius jiems laišką, ar taiko papildomas nuolaidas po apgaulės - nieko net nesiteikė atrašyti.
Bet kiek zmoniu netikrina....
As va uz paspirtuko siuntima 14eur sumokejau
Tai jauciu tas pat buvo siustis tiesiai. Ne per eshop