Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Perfecta @ 2017 01 28, 09:50)
Siuntinukas su dėžute svėrė 400 g, pati dėžutė apie 100 g, o sumokėjau kaip už 1,2 kg  blink.gif
Žodžiu, apgavo. Reikėjo paprašyti, kad Venipak sandėlyje pas save pasvertų ir nusifotografuoti. Nepagalvojau. Persvėriau tik grįžusi namuose.
Dabar laukiu siuntos iš UK. Jei apgaus, tikrai netylėsiu.

Venipakas tikrai sveria ir fotkina. Bent jau ant konvejerio visada yra nuotraukos. Siaip ka as zinau, jei turite siuntos numeri venipako, gal galeciua pabandyt ta svori jums gaut, taip nieko baisiai neprisizadant.
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 28, 10:50)
Siuntinukas su dėžute svėrė 400 g, pati dėžutė apie 100 g, o sumokėjau kaip už 1,2 kg  blink.gif
Žodžiu, apgavo. Reikėjo paprašyti, kad Venipak sandėlyje pas save pasvertų ir nusifotografuoti. Nepagalvojau. Persvėriau tik grįžusi namuose.
Dabar laukiu siuntos iš UK. Jei apgaus, tikrai netylėsiu.

man jau kilo įtarimas dėl svorio kai susimokėjau (galvojau atsiuntė kažką kitko, o ne tai ką pirkau). atsiimant venipak paklausiau ar ji tikrai gali sverti virš 1 kg (pagal pirkinį planavau į pusę kg tilpti). tada sustabdė konvejerius, pasvėrė, nusifotkinau. 4u.gif
antrąkart kai buvo daug dėžių - sverti nebesutiko, bet atspausdino išrašą apie svorius. tik su dėžių išmatavimais buvo problema.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 10:56)
Venipakas tikrai sveria ir fotkina. Bent jau ant konvejerio visada yra nuotraukos. Siaip ka as zinau, jei turite siuntos numeri venipako, gal galeciua pabandyt ta svori jums gaut, taip nieko baisiai neprisizadant.

gražiai paprašius atspausdina iškart smile.gif gal ir senus gali ištraukti 4u.gif
Atsakyti
Jei siuntiniai nebus priimami i senaji PA sandeli nuo sausio 30d. turejo kaip minimum pries 2 savaites apie tai ispeti,kadangi as tokios info PA puslapyje nematau,tai manau likucius jie priims.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 01 28, 11:01)
Jei siuntiniai nebus priimami i senaji PA sandeli nuo sausio 30d. turejo kaip minimum pries 2 savaites apie tai ispeti,kadangi as tokios info PA puslapyje nematau,tai manau likucius jie priims.

parašiau jiems vakar laišką. žiūrėsim ką atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 28, 10:34)
Klausykit, o galima su tais eswd nesutikt ir neit pas juos ir likt pas pa biggrin.gif cia spaudem tik jei norejom. O jei nenorim. Tada tipo viskas kazi. Pa puslapyje pvz as jokios info nematau.

as gi į jų pirma laiską apie duomenų perdavimą atsakiau kad nesutinku biggrin.gif
tai gavau ats, kad jeigu nesutinku, tada nepriims mano siuntiniu biggrin.gif
Tada teko nuleidus galvą rašyti,kad ok, niekur nedirngstu ir tegu turi eshopas mano duomenis...nors šiaip ar taip jie juos turi smile.gif
Bet va laisko kokį čia merginos gavo paskutinio tai negavau biggrin.gif reiks su jais pakalbeti antradieni biggrin.gif
Atsakyti
gal kas kitą savaitę nori sujungti siuntas PA? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 28, 10:03)

Bet va laisko kokį čia merginos gavo paskutinio tai negavau  biggrin.gif  reiks su jais pakalbeti antradieni  biggrin.gif

pas mane Eshopwedrop laiškas buvo prie reklamų, pas kažką prie spamo.
Beje venipak puslapyje susivedus siuntos numerį, kuris yra ant eshopwedrop siuntinio galima matyti kas sudaro siuntą (mano jau seniai gautą, bet galvoju pasitikrinsiu).. Venipak tinklapyje nerandu svorių. Gal kas mokate geriau ieškoti? http://www.venipak.lt/
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 28, 10:10)
pas mane Eshopwedrop laiškas buvo prie reklamų, pas kažką prie spamo.
Beje venipak puslapyje susivedus siuntos numerį, kuris yra ant eshopwedrop siuntinio galima matyti kas sudaro siuntą (mano jau seniai gautą, bet galvoju pasitikrinsiu).. Venipak tinklapyje nerandu svorių. Gal kas mokate geriau ieškoti? http://www.venipak.lt/

As matau ir foto ir svorius ir parasus ant dokumentu, bet todel kad venipakas veza musu krovinius. Tai visa info matau ju sistemoje.
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 28, 09:05)
gal kas kitą savaitę nori sujungti siuntas PA? biggrin.gif

Vakar tau jau rasiau, kad galiu sujungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 28, 11:17)
Vakar tau jau rasiau, kad galiu sujungti 4u.gif

negavau ax.gif
parašiau į paštą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 28 sausio 2017 - 10:21
QUOTE(MYG @ 2017 01 27, 21:07)
Oba  blink.gif
Nu parasyite prasau kaip seksis...

O uz grazinta preke pervede pinigus? unsure.gif

Uz preke grazino pinigus gan greitai. Turbut is karto kai preke juos pasieke.
Uz pasto islaidas reikejo siusti info atskirai ir zadejo grazinti pinigus atskirai. Is pradziu dar atsakinejo i laiskus, tipo palaukit -grazinsim. O i paskutkni priminima, kad pinigu dar negavau, net nesiteike atrasyti...
Atsakyti
Aš siūlau visoms turinčioms svarių įrodymų (Eshopwedrop ir Venipak skaičius) kreiptis į Eshopwedrop. Tikrai neginu, bet gali būti, kad LT sėdintis įmonės vadovas nežino, ką išdarinėja kitose šalyse esančių sandėlio darbuotojai. Tikrai neginu, bet man pasirodė, kad Eshopwedrop labai stengėsi įtikti klientui. Kiek rašiau, nedelsiant sutvarkydavo trikdžius. Be to kai buvo Vokietijoje nesklandumas su vogtais duomenimis ir teko keisti sandėlio vietą, jie suteikė tikrai nemažą nuolaidą siuntimo paslaugoms. Būtų klientas dzin, galėjo atsiprašyti už sukeltus nepatogumus ir tiek žinių.
Atsakyti