Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vien pakuotes formavimo mokestis yra 3 kartus didesnis nei PA,paskutini karta atsiemiau gal 7 siuntinukus smulkius,tai PA sumokejau 1.8E,o dabar reikes moketi uz ta pati kieki 5.4E,tai yra tikrai dideis skirtumas!
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 01 27, 23:19)
Vien pakuotes formavimo mokestis yra 3 kartus didesnis nei PA,paskutini karta atsiemiau gal 7 siuntinukus smulkius,tai PA sumokejau 1.8E,o dabar reikes moketi uz ta pati kieki  5.4E,tai yra tikrai dideis skirtumas!

Va va, man irgi tas pats, tik šiandien atsiėmiau ką pirkau gruodžio gale, nes nebuvo skubu, pakaupiau 10 lengvų siuntinukų, tai jei ESWD pripliusuos už saugojimą kažkiek, tą vienkartinį mokestį - vėl susidarys...

Man atrodo pirksim keliese tuo pačiu vardu, kad bent per tas porą galimų savaičių pakaupti didesnį svorį, kitaip tai neįsivaizduoju hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 27, 23:51)
Apgavo ir mane jie  doh.gif
Sumokėjau kaip už 1,2 kg, parsivežus namo pasvėriau - 400 g.
Prieš mokėdama niekaip nesupratau, kokiu būdu apatinių komplektas galėtų sverti 1,2 kg  blink.gif
Ir kaip prieš mokant ir atsiimant  patikrinti  hmm.gif

O tai apatiniai negalejo dezej but? smile.gif

Nu nuliudinot su eshopu.kazkaip gyvenime linkusi paditiket esu.
Atsakyti
Kazkuri neseniai lyg rinkot Mayoral.. rolleyes.gif o per kuri saita perkat?angliska?kazin gal per lenkiska geriau apsimoka,kaip su tais siuntimais? ax.gif gal kuri planuojat pirkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 22:53)
atsiimant venipak darbuotojas leido pasverti ir nusifotografuoti.
o antrą kartą paskaičiavo vietoj 22 cm - 220 cm ar pan. tai gavosi, kad siunta viršijo išmatavimus...
jeigu daug siuntų, venipakas turi išrašus su svoriais, kuriuos jie priėmė smile.gif
atsiimant venipak iš karto perspėjo, kad ESWD apgaudinėja.

Oho, as net nebuciau sugalvojus dar pasvert patikrint.. o man visai ju paslaugos patinka. Bet jei tikrai apgaudineja su svoriais, tai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 01 28, 00:43)
Oho, as net nebuciau sugalvojus dar pasvert patikrint.. o man visai ju paslaugos patinka. Bet jei tikrai apgaudineja su svoriais, tai nieko gero.

niekada nekilo įtarimas, kad ESWD gali būti negerai pasverta, bet tiesa sakant - ir nekontroliavau... Kitą savaitę atsiimsiu nemažai siuntinuką, tai būtinai visus patikrinsiu . Prižadu parašyti rezultatus čia smile.gif
Atsakyti
Del svoriu, tikrai teisybe, mano siuntinys buvo nelengvas tai 7kg uzsimete bigsmile.gif
Man taip patiko PA, labai liudna, kad juos pereme ESWD
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 01 28, 00:34)
Del svoriu, tikrai teisybe, mano siuntinys buvo nelengvas  tai 7kg uzsimete  bigsmile.gif
Man taip patiko PA, labai liudna, kad juos pereme ESWD

O jiems kazka sakete del to ir ar jie kaip nors reagavo, prisipazino ir kompensavo skirtuma?
Atsakyti
O jūs apie Eshopwedrop iš UK siuntinių svorius rašot? Nes iš UK beveik nesiunčiu, o iš DE, PL, IT siuntinių svoriai lyg ir normaliai paskaičiuoti. gal tik UK sandėlio darbuotojai nesąžiningi?
Atsakyti
Tik susiruošiau naudotis adreso nuomos paslauga ir va tokios nemalonios naujienos dėl apgaudinėjimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 28 sausio 2017 - 08:25
Sveiki. Taip liudna, man taip patikdavo PA, labai fainas kolektyvas ir aptarnavimas. Tik dabar nesuprantu kaip su uzsakymais, pvz vente. Kai kurie jau supakuoti ir perduoti kurjeriui, numatoma pristatymo data vasario 2. Tai PA jau nebepriims ju? Gris atgal? Reikes jauciu pirmadieni skambint aiskintis :-(
Atsakyti
O jus visos gavot laiskus del tu pasikeitimu? As niekonerandu nei paste, nei siuksliu dezej...o prisijungiau prie PA tik sia savaite. Dabar vel noriu per juos pirkt, tai is kur man zinot ta nauja adresa? unsure.gif
Atsakyti